Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2022 20 hours ago, DrMaciuca said: Foarte frumos explicat , dar femeia fiind un gunoi de om doar o sa te insulte in replica pentru ca atata poate rupta Nu m-a înjurat până acum. Poate există speranță. 11 hours ago, bug said: Nu ma prostul forumului, eu apreciez femeile care se respecta și știu ce vor doar ca asta a depășit limita și a luat-o pe miriște, iar băiatul respectiv a pus problema exact asa cum trebuie Păi am și eu standardele mele, încerc să țin discuția civilizată cât este posibil. 2 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
troznitorinc Reputație: 103 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Postat Ianuarie 28, 2022 Vai de plm asta cre’ca a supt laptic din mamela lu’ tacsu impreuna cu queen of all aia, alta daramata care se crede mare diva🤮
warfamindeat Reputație: 38 Postat Ianuarie 28, 2022 Postat Ianuarie 28, 2022 Acum 4 ore, troznitorinc a spus: Vai de plm asta cre’ca a supt laptic din mamela lu’ tacsu impreuna cu queen of all aia, alta daramata care se crede mare diva🤮 queenofall ? clar o fi rude 2
Guinevere911 Reputație: 134 Postat Ianuarie 31, 2022 Postat Ianuarie 31, 2022 La 28.01.2022 la 12:47, wurdulak a spus: Ti-a zis “tataie”? 😂😅 Aspect domnisoara? La 28.01.2022 la 12:47, wurdulak a spus: Ti-a zis “tataie”? 😂😅 Aspect domnisoara? Băgat mâna in buzunar si vezi cum arată , ca dacă eu zic poate nu crezi la anii mei arat mai bine ca unu de 30 de ani bag sala la greu ! Miștourile nu si au rostul , tinere spor la futut 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum