Sari la conținut

organizare un gang bang

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Tot uitandu-ma de aici, mi-a venit ideea sa organizez un gang bang, undeva in februarie. Ce ziceti? cine se baga?

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

ma bag eu daca l faci in weekendul cu 14- 16 martie. serios.nu se stie cum vor fi soselele in februarie. banuiesc ca vrei sa faci petrecerea in Bucuresti.eu vin in perioada aia in Buc 3-4 zile special pt futing, am luat camera la hotel deja. ne auzim sanatosi

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Au mai fost încercări, dar n-a ieşit mare lucru. Depinde ce fată găseşti, ce taxă şi  ce condiţii impune. 

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Andreipreda, esti membru de un an si jumatate, ai folosit informatiile furnizate de colegi, nu ai contribuit cu nimic si acum vii cu prima postare=prima aiureala.

Spor la parazitare in continuare!

• Like 3
  • Minus 5
Postat

50 euro de persoana. peste 2 saptamani. in Bucuresti, o noapte. eu asigur locatia si o parte din bautura. orice ajutor e binevenit. . cine crede ca e ok sa dea un semn. doar 6-8 baieti. cred ca vor fi 3 fete

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

As fi interesat de ceva de genul asta, daca este bine organizat. Trimite-mi te rog un PM cu modalitate de contact.

Vizitator
Postat

Păi şi cum se face selecţia? Probabil vor fi mulţi doritori.

Vizitator letsdocrazythings
Postat

Daca aveti penisu mai mare ca el nu aveti voie

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

As fi interesat de ceva de genul asta, daca este bine organizat. Trimite-mi te rog un PM cu modalitate de contact.

Iertati-mi introducerea,insa cei doritori nu va puteti trimite PM reciproc,deoarece nu posedati asa ceva.

Mult succes sa aveti!

Postat

Hi sexything it will be great if you would accept to participate in such sex games !!!!

Iertati-mi introducerea,insa cei doritori nu va puteti trimite PM reciproc,deoarece nu posedati asa ceva.

Mult succes sa aveti!

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

50 euro de persoana. peste 2 saptamani. in Bucuresti, o noapte. eu asigur locatia si o parte din bautura. orice ajutor e binevenit. . cine crede ca e ok sa dea un semn. doar 6-8 baieti. cred ca vor fi 3 fete

Este gangbang sau orgie?

Vizitator
Postat

Nici PM nici reputaţie!

Mult succes sa aveti!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...