Sari la conținut

Nou

Postări Recomandate

• Oras:ARAD
Postat

Bună dragilor am și eu o întrebare...as vrea sa va vizitez și am găsit un apartament pe 1 mai , strada Dimitrie Gerota ... este zona ok?

• Oras:Cuca macaii
Postat

Neata. Acum depinde ce pretentii ai de la locatie. Ar fi ok zona, aproape de parcul Romanescu unde te poti plimba, ai magazine in zona, Kaufland, piata 1 mai, spital, etc. Cred ca  cel mai important este ca locatia sa fie ok ca aspect si ca pret. Asta cu zona nu mi se pare relevant. Cine doreste se deplaseaza oriunde in oras. 

• Like 2
Postat
Chiar acum, cataxxx18 a spus:

Neata. Acum depinde ce pretentii ai de la locatie. Ar fi ok zona, aproape de parcul Romanescu unde te poti plimba, ai magazine in zona, Kaufland, piata 1 mai, spital, etc. Cred ca  cel mai important este ca locatia sa fie ok ca aspect si ca pret.

Prețul este puțin cam ridicat ,dar este ok ca aspect .... voiam sa stiu dacă zona este ok.... mulțumesc mult ! 🎀❤❤

Postat

Ce inseamna pret ridicat? De ce nu o garsoniera pentru afacerea asta? Ca preturi am vazut la garsonire 150 de lei pe zi, si apartament cu doua camere cam 300 lei pe zi. E mai complicat sa gasesti apartament lunar sau garsoniera sa inchiriezi cu pret normal de 300 de euro pe luna spre exemplu, si sa te lase proprietarul sa faci chestia asta in casa lui. Cine accepta asa ceva, trece la alt tarif cum am spus mai sus. Iar un apartament de doua camere ar ajunge sa te coste lunar aproape 2000 de euro :)

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, cataxxx18 a spus:

Ce inseamna pret ridicat? De ce nu o garsoniera pentru afacerea asta? Ca preturi am vazut la garsonire 150 de lei pe zi, si apartament cu doua camere cam 300 lei pe zi. E mai complicat sa gasesti apartament lunar sau garsoniera sa inchiriezi cu pret normal de 300 de euro pe luna spre exemplu, si sa te lase proprietarul sa faci chestia asta in casa lui. Cine accepta asa ceva, trece la alt tarif cum am spus mai sus. Iar un apartament de doua camere ar ajunge sa te coste lunar aproape 2000 de euro :)

Da stiu 🤣... dar am colega și am găsit un apartament..nu avem ce face amândouă în garsoniera 

• Oras:Craiova
Postat
4 hours ago, Isabella21 said:

Da stiu 🤣... dar am colega și am găsit un apartament..nu avem ce face amândouă în garsoniera 

Faceti si show impreuna?🙈

• Membru Premium
Postat

Bine ai venit, @Isabella21. Zona este ok. Nu trebuie să-ți faci probleme din cauza asta. Pune, te rog, cateva poze, o lista detaliata de servicii și preturi, pentru tine și pentru colega, și înarmează-te cu răbdare. Dacă la Arad ai avut parte de atât de mult hate, stai sa vezi aici! 😅

• Like 1
  • Haha 1

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.