stephanos27 Reputație: 248 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Iulie 7, 2022 1 oră în urmă, _Dumnezeu a spus: Am ambiție sa știi! I-am dat de multe ori peste bot pe topicul ei. A ajuns sa dea bancnote din grămadă aia de mii de bancnote de 20 de lire ca să își cumpere moderare pe topicul ei. Eu zic ca a ajuns rău de tot Kim Jong-un. Este o lupta câștigată, dar nu și războiul. În plus, după ce prind eu momentul și ii mai scriu ceva, șterge și apoi blochează topicul 😂 Awwww, tu divo ai ajuns sa renovezi? Dai cu glet? Apoi finisezi la mana sau mecanizat? Sau o sa ne spui ca renovarea la tine înseamnă reamenajare 😂 Schimb mobilierul? Schimba-l ca merita pentru 2 săptămâni cât o sa stai tu acolo. O sa ne anunți cand schimbi orașul. Cam pierde timpul Dumnezeu 😀🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂😂
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 8 hours ago, _Dumnezeu said: Am ambiție sa știi! I-am dat de multe ori peste bot pe topicul ei. A ajuns sa dea bancnote din grămadă aia de mii de bancnote de 20 de lire ca să își cumpere moderare pe topicul ei. Eu zic ca a ajuns rău de tot Kim Jong-un. Este o lupta câștigată, dar nu și războiul. În plus, după ce prind eu momentul și ii mai scriu ceva, șterge și apoi blochează topicul 😂 Awwww, tu divo ai ajuns sa renovezi? Dai cu glet? Apoi finisezi la mana sau mecanizat? Sau o sa ne spui ca renovarea la tine înseamnă reamenajare 😂 Schimb mobilierul? Schimba-l ca merita pentru 2 săptămâni cât o sa stai tu acolo. O sa ne anunți cand schimbi orașul. Da, am ajuns rau tare de tot ca locuiesc singura intr-un flat cu 2 dormitoare in timp ce altele stau cate 5 frmei in casa dand procent de 50% din banii lor unor amatori romani din Anglia foarte rau 🥺😢 moderarea am luat-o fiindca am vrut sa ramana strict postarile mele ca sa le fie altora mai usor . Moderare iau din 2017 mai incearca
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 11 hours ago, _Dumnezeu said: Am ambiție sa știi! I-am dat de multe ori peste bot pe topicul ei. A ajuns sa dea bancnote din grămadă aia de mii de bancnote de 20 de lire ca să își cumpere moderare pe topicul ei. Eu zic ca a ajuns rău de tot Kim Jong-un. Este o lupta câștigată, dar nu și războiul. În plus, după ce prind eu momentul și ii mai scriu ceva, șterge și apoi blochează topicul 😂 Awwww, tu divo ai ajuns sa renovezi? Dai cu glet? Apoi finisezi la mana sau mecanizat? Sau o sa ne spui ca renovarea la tine înseamnă reamenajare 😂 Schimb mobilierul? Schimba-l ca merita pentru 2 săptămâni cât o sa stai tu acolo. O sa ne anunți cand schimbi orașul. Da, cretinule. Renovez. Nu eu personal, ci Oamenii care se ocupa cu asa ceva. dar eu ii contactez si eu ii platesc. Deci eu renovez. Peretii vreau sa fie alb imaculat fiindca au stat alte persoane inauntru si au fumat in casa si sunt galbeni In dormitor imi fac peretii gri deschis ca asa vreau Eu. si da, schimb mobilierul care de fapt nici nu exista , decat dressingul , o masa si o comoda. Eu am facut contractul pentru 1 an de zile, idiotule! nu mi-au convenit casele vizionate pana acum si de asta m-am decis mai greu. dar obiectivul meu a fost intotdeauna valabil. Acum l-am atins. am casa mea stabila si daca am chef de turnee stiu ca am unde sa imi las linistita cele 5 trolere . fiindca evident ca voi mai face turnee. O sa incep si serviciile de beauty in toamna. Fac ce vreau eu! Asa cum am facut mereu. Ca idee.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 That’s my type, you fucking idiot !
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 Hai ca uitasem de mocheta si de usi la intrare pun o usa Neagra , stabila si puternica , o camera Video usile din casa astea de lemn galben ma dezgusta , o sa pun usi albe peste tot plus mocheta !!! Mocheta asta e un gri spre albastru si eu vreau gri deschis si foarte pufoasa am stabilit cu proprietarul sa fac ce modificari am eu chef. si bineinteles tablouri , dintre care unul va fi cu mine !!! O sa fac o poza erotica si o pun in dormitor pe perete sa imi excit clientii inca de la inceputul sesiunii. si da, e renovat. Cand chemi oameni sa varuiasca si sa schimbe mocheta , se numeste renovat. tablourile , mobilierul si alte chestii pentru aspect se numeste amenajat. nu degeaba am studiat Interior Design.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 Imi dau comanda si de un Egg Chair pentru a ma balansa linistita , la relax, in timp ce rasfoiesc forumul Nimfomane parca altfel citesti comentariile pline de invidie intr-un leagan oușor.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 Sau depinde . Poate chiar clientul sa stea in Egg Chair si eu sa-l sug genunchi , cum imi place mie:x Important e sa ai Egg Chair in living. Restul vine de la sine !!
_Dumnezeu Reputație: 550 Postat Iulie 7, 2022 Oras:less than a mile away Oras:less than a mile away Postat Iulie 7, 2022 1 hour ago, KimInLove said: Sau depinde . Poate chiar clientul sa stea in Egg Chair si eu sa-l sug genunchi , cum imi place mie:x Important e sa ai Egg Chair in living. Restul vine de la sine !! Ușor turbato! Nu mai ești pe topicul tău ca să postezi toate cacaturile pe care le crezi tu lucs. Ai și de unde sa fii văzut tu lucs, plecata de la Buzău, tăvălita de toți pucioșii prin cocina aia de la Rin Grand și ajunsa prin orașe de căcat din Anglea. Hai mai da-te in Doamne iartă-mă de penibila! Nu ai nicio măsură, psihopato! Deblochează-ți topicul și îți răspund acolo. 2
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2022 Acum 19 minute, _Dumnezeu a spus: Ușor turbato! Nu mai ești pe topicul tău ca să postezi toate cacaturile pe care le crezi tu lucs. Ai și de unde sa fii văzut tu lucs, plecata de la Buzău, tăvălita de toți pucioșii prin cocina aia de la Rin Grand și ajunsa prin orașe de căcat din Anglea. Hai mai da-te in Doamne iartă-mă de penibila! Nu ai nicio măsură, psihopato! Deblochează-ți topicul și îți răspund acolo. Iti dai seama cum plateste zugravii, nu?? Ii scurge fiecaruia tot "lavabilul" 🤣🤣 Cersetoareo .. sa le zici sa iti mai lase niste glet ca sa iti mai dai pe fata cateva saptamani. Mai faci si tu economie. Faci teanc pana in tavan din bancnotele de 10 sau 20 £ si poate reusesti si tu sa iti iei un "belet" pan'la Milmoi. Saracia dreaq care esti.... 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 36 minutes ago, _Dumnezeu said: Ușor turbato! Nu mai ești pe topicul tău ca să postezi toate cacaturile pe care le crezi tu lucs. Ai și de unde sa fii văzut tu lucs, plecata de la Buzău, tăvălita de toți pucioșii prin cocina aia de la Rin Grand și ajunsa prin orașe de căcat din Anglea. Hai mai da-te in Doamne iartă-mă de penibila! Nu ai nicio măsură, psihopato! Deblochează-ți topicul și îți răspund acolo. Tu ai scris primul despre mine aici asa ca asuma-ti un Reply . 11 minutes ago, playmaker said: Iti dai seama cum plateste zugravii, nu?? Ii scurge fiecaruia tot "lavabilul" 🤣🤣 Cersetoareo .. sa le zici sa iti mai lase niste glet ca sa iti mai dai pe fata cateva saptamani. Mai faci si tu economie. Faci teanc pana in tavan din bancnotele de 10 sau 20 £ si poate reusesti si tu sa iti iei un "belet" pan'la Milmoi. Saracia dreaq care esti.... de unde stii tu ca imi dau cu glet pe fata ? Mi—ai varuit tu chipul ? Nu-mi aduc aminte sa ma fi vazut tu vreodata asa ca Shut the Fuck up!
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2022 Acum 4 minute, KimInLove a spus: Tu ai scris primul despre mine aici asa ca asuma-ti un Reply . de unde stii tu ca imi dau cu glet pe fata ? Mi—ai varuit tu chipul ? Nu-mi aduc aminte sa ma fi vazut tu vreodata asa ca Shut the Fuck up! Nu mai face pe proasta pt ca chiar esti. Ce muie de mumie ai... fi-mi-ar scarba.... 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 2 minutes ago, playmaker said: Nu mai face pe proasta pt ca chiar esti. Ce muie de mumie ai... fi-mi-ar scarba.... Mergi si vomita sa te racoresti, lasa tastatul pe forum. mumia de Kimmy e norocoasa rau !
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 5 minutes ago, playmaker said: Nu mai face pe proasta pt ca chiar esti. Ce muie de mumie ai... fi-mi-ar scarba.... Mumia de Kimmy are si in asteptare :)))
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 7, 2022 Acum 3 ore, KimInLove a spus: Sau depinde . Poate chiar clientul sa stea in Egg Chair si eu sa-l sug genunchi , cum imi place mie:x Important e sa ai Egg Chair in living. Restul vine de la sine !! Ăla o fi bun pentru tine, că ești mică. Dar dacă îți vine un scoțian de 2, 2m, 200kg cu "pătrățele", cu pula de măgar, nu intră în ăla 😅. Doar să stai invers și să luneci în pulă...
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 6 minutes ago, Pagubitul said: Ăla o fi bun pentru tine, că ești mică. Dar dacă îți vine un scoțian de 2, 2m, 200kg cu "pătrățele", cu pula de măgar, nu intră în ăla 😅. Doar să stai invers și să luneci în pulă... Nu sunt asa mica. Am 1 m 71 , dar sunt slaba si am oasele usoare daca il rupe scotianul , imi achita un alt Egg Chair si scapa de circ si de bataie 15 hours ago, stephanos27 said: Cam pierde timpul Dumnezeu 😀🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂😂 Adevarat :)))))
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 7, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: Nu sunt asa mica. Am 1 m 71 , dar sunt slaba si am oasele usoare daca il rupe scotianul , imi achita un alt Egg Chair si scapa de circ si de bataie Adevarat :))))) Nu îl rupe, că nu intră în el nici cu o fesă. 😅 Ești MIIICĂ! Micuța Kim... 🤗
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 42 minutes ago, Pagubitul said: Nu îl rupe, că nu intră în el nici cu o fesă. 😅 Ești MIIICĂ! Micuța Kim... 🤗 🤗🤭
disjokey Reputație: 3289 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Iulie 7, 2022 @KimInLove ce i-ai făcut la @Ekaterina22 de a fugit de pe forum ?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 1 minute ago, disjokey said: @KimInLove ce i-ai făcut la @Ekaterina22 de a fugit de pe forum ? De ce ar trebui sa ii fac eu ceva ? Femeia are dreptul sa se retraga de pe topic in orice moment
disjokey Reputație: 3289 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Iulie 7, 2022 2 minutes ago, KimInLove said: De ce ar trebui sa ii fac eu ceva ? Femeia are dreptul sa se retraga de pe topic in orice moment Păi nu a spus că se retrage, doar că tu postezi pe topicul ei, acum pe bune de ce nu postezi și pe topicele altor fete remarcabile și numai la vreo 2 sau 3 ?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 Just now, disjokey said: Păi nu a spus că se retrage, doar că tu postezi pe topicul ei, acum pe bune de ce nu postezi și pe topicele altor fete remarcabile și numai la vreo 2 sau 3 ? Pe alte topice nu mi-ati tastat numele , de aceea. pe oriunde mai vad Ines sau Kimmy , imi fac aparitia
disjokey Reputație: 3289 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Iulie 7, 2022 19 minutes ago, KimInLove said: Pe alte topice nu mi-ati tastat numele , de aceea. pe oriunde mai vad Ines sau Kimmy , imi fac aparitia Ok, se rezolva imediat 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10282 Postat Iulie 7, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iulie 7, 2022 La 09.05.2022 la 13:44, Ekaterina22 a spus: Am refuzat si foarte multi domni care incercau sa ma agate, doar pentru ca nu stiau sa vorbeasca, nu stiau cum sa se comporte in societate si nu stiau sa fie galanti. Am stima de sine si nu accept in viata mea oameni care nu stiu sa se comporte si este peste educatia pe care am primit-o ca sa agat eu vreodata pe cineva! Au fost destui membrii de pe forum care m-au vizitat si care pot sa certifice ca sunt reala, ca sunt frumoasa, ca sunt glumeata, ca am o energie pozitiva si ca atata timp cat respecti regulile, intalnirea dintre noi este una reusita 100%. De unde veniți ma fetelor sau mai bine spus cu ce naiba gândiți când scoateți pe gura asemenea baliverne? Este peste educația ta sa agăți vreodată pe cineva dar te prostituezi? 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ “este peste educatia pe care am primit-o ca sa agat eu vreodata pe cineva!” Apropo, tot la nivelul de confirmare/certificare identitate ai rămas? “m-au vizitat destui membri de pe forum care pot certifica ca sunt reala” vai de 🍆 noastre. Matizzzzzz unde esti tata? 1 1
dreamcatcher80 Reputație: 104 Postat Iulie 7, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 7, 2022 Acum 40 minute, Subteranaa a spus: Matizzzzzz unde esti tata? Posibil sa recenzeze fata pe noul topic…. 🐻 1
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 11, 2022 Disponibila luni 11 iulie 2022 de la ora 15:00! dar numai cu programare prin Paysafecard de 100 lei!!! MENTIONEZ CA SUNT O FATA MAI EXCLUSIVISTA SI NU ORICINE ISI POATE PERMITE SA VINA LA MINE. IMI TRIEZ CLIENTII PRIN PRETUL PE CARE CONSIDER CA-L MERIT. DACA NU VA PERMITETI SA VENITI LA MINE, VA ROG FRUMOS SA NU COMENTATI LA MINE PE TOPIC. VA MULTUMESC! Preturile mele: 800 lei = 30 minute sau o finalizare 1100 lei = 60 minute Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum