Vizitator inesislove Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2022 Postat Ianuarie 25, 2022 3 minutes ago, Ekaterina22 said: Sunt sexul frumos Asta am observat cu totii ca fata din poza este o fata frumoasa! Eu te-am intrebat cine esti tu! Persoana care tasteaza. 6 minutes ago, Ekaterina22 said: Am rugamintea sa ai rabdare pana maine. Ti-am scris cu mult respect si in privat si pe whatsapp ca nu te cunosc, nu am nici o legatura cu tine si acest anunt nu este un afront asupra ta si nici nu iti imit eu textele. Te rog eu frumos ca-mi e asa rau ca nu stiu daca mai stau asa calma cu nervii. Avea dreptate cineva care mi-a spus ca forumul asta schimba oamenii. Eu te respect si te rog sa astepti prima recenzie a unui user care vine la mine, user vechi. Ok? Multumesc ❤️ Cum explici ca si astazi ai mai anulat o programare (indirect) ? Mai ceri si bani in avans pe motiv ca sunt clientii neseriosi si singura cu reclamatii legate de aspectul asta esti Tu ! mi-ai scris in PM ca poti castiga oamenii prin vorba buna. Odata ce m-am lamurit ca ma imiti nu-ti merge cu dulcegarii. Poti prosti barbatii cu Paysafe , dar pe mine dupa ce trag concluzia finala , niciodata! Te pup ! distreaza-te linistit/a .
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2022 5 minutes ago, matizgalben said: Eu sunt cel cu programarea de azi de la ora 13. Ți am trimis și poza cu $20k să vezi ca nu sunt un pierde-vară. Concret, când pot veni? Dacă ești pe bune primești recenzie frumoasă. Eu am fost respectuos și transparent. Dacă te simțeai rău îmi trimiteai mesaj la 7 dimineața înainte să te culci. Maine la ora 13!!! Deja mi-a facut greata forumul asta si astazi nu ma mai simt in stare sa te primesc, mai ales ca am dormit putin si mi-a fost rau toata noaptea! Am stat de vorba cu Inesica pe whatsapp, deja a confirmat asta! p.s - O sa fim ca la Din Dragoste, o sa astepte tot forumul cu sufletul la gura recenzia ta! Asa ca maine la ora 13 daca nu ai alt program, te astept la mine! Vorbim pe whatsapp daca mai intri acolo ca eu cum m-am trezit ti-am scris! 2 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 6 minute, Ekaterina22 a spus: Sunt sexul frumos Ce caterincă pe ăsta, mânca-mi-ar pula de rujat😂 1 2
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2022 6 minutes ago, inesislove said: 🤗 pai am ramas shokata . Erau prea multe asemanari , apoi analizand am realizat ca era o ironie subtila la adresa mea. acum incearca sa o lungeasca 😂 Mai fata, termina cu halucinatiile! Ti-am spus ca nu te cunosc si acum la modul cel mai serios, nici ca vreau sa te cunosc. Cum dintr-un anunt unde nu este mentionat numele tau, ai dedus tu ca am eu ceva cu tine care esti in Anglia, nici macar in Romania. Ma enervezi deja. Te rog eu daca vrei sa faci pe detectiva, fa cu altcineva nu cu mine. Eu te-am respectat, ti-am vorbit frumos de fiecare data si ti-am spus doar lucruri care mi se intampla mie! Sunt in legatura cu baiatul care a platit prin PaysafeCard si m-a asigurat ca este utilizator vechi si ca o sa vina. Imi e rau deocamdata ca am sta de vorba cu tine dimineata si mi-ai facut draci. Imi scrii apoi ma blochezi, ma acuzi ca sunt fostul tau iubit Cristi sau nu stiu care Alina. Sa nu te superi pe mine ca iti spun dar ai halucinatii. Te rog eu sa te abtii de la comentariile la adresa mea. Multumesc si te pup. 1 1 2
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Ianuarie 25, 2022 Postat Ianuarie 25, 2022 Eu cred că @Ekaterina22 e vreun pușcăriaș care, având timp "liber" (se plictisește), reușește cumva sa se conecteze aici pe forum și are grija sa nu îl vadă gardienii. 1 1 1
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2022 25 minutes ago, derwall said: La faza asta ai dovedit fler feminin fara eroare. Nas fin la perceperea unei tromboneli din fasa.😄😉👏🏻 Are un fler tare gresit in ceea ce ma priveste pe mine! 8 minutes ago, bic.c said: Te-a forțat sa fi dur coaie , este ? Eu i-am vorbit frumos si ea a zis ca sunt fostul ei Cristi! Are halucinatii! Atasez cateva screenshoturi ca sa intelegeti ca eu nu am nici o treaba cu aceasta fata Ines si acest anunt al meu nu are legatura cu ea si nici nu vreau sa aiba legatura cu ea. Pe bune, prima data vine cu intentii bune, apoi se transforma in calau si dusman. Sa-si vada de treburile ei si sa ma lase pe mine in pace. Eu am bun simt dar am si o suportabilitate asupra prostiei pe care cineva a intrecut-o de mult. Am zis clar sa asteptati o recenzie de la unul din clientii de pe forum care s-au anuntat zilele astea. Nu cred ca va supara asa de tare sa mai asteptati o zi doua ... Ines te rog sa apreciezi ca am sters acolo unde cuvintele nu iti faceau cinste. Nu am nimic cu tine, accepta ca ai gresit in ceea ce ma priveste pe mine, nu te cunosc si nu vreau sa te cunosc sub nici o forma si punct! NU AM NIMIC CU TINE, LASA-MA IN PACE!!! 2 2 2
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Ianuarie 25, 2022 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Postat Ianuarie 25, 2022 Katerinko, linisteste-te, fata, ca-ti plezneste o vena la cap! 1
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2022 Just now, iacoiucutava said: Katerinko, linisteste-te, fata, ca-ti plezneste o vena la cap! Apelativul asta m-a facut sa zambesc . Imi place numele Katerinka 😛 2 2 1
Membru Premium derwall Reputație: 674 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 1 minut, Ekaterina22 a spus: Apelativul asta m-a facut sa zambesc . Imi place numele Katerinka 😛 Acum asteptam mutarea ta, pentru 26.01 a.c. la orele 13:00 fix. Tensiunea este maxima, daca ar fi totul previzibil...🤗😋😉 2 1 1
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Ianuarie 25, 2022 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 4 minute, Ekaterina22 a spus: Apelativul asta m-a facut sa zambesc . Imi place numele Katerinka 😛 Pwp jos. Vezi ca trebe copyright daca vrei sa-l folosesti. Nu merge decat cu cod Paysafecard. 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 1 minut, iacoiucutava a spus: Pwp jos. Ești sigur ? 1 1 1 2
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Ianuarie 25, 2022 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 4 minute, bic.c a spus: Ești sigur ? Positive.
elicoidal Reputație: 1152 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:service Oras:service Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 21 minute, Lucas0 a spus: Eu cred că @Ekaterina22 e vreun pușcăriaș care, având timp "liber" (se plictisește), reușește cumva sa se conecteze aici pe forum și are grija sa nu îl vadă gardienii. In sfarsit a vazut cineva................... E coleg cu tine? 1 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 1 minut, iacoiucutava a spus: Positive. Mă gandeam să nu ai o surpriză , cam de 18-20 cm 1 1 1 2
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2022 Atasez un printscreen pentru a vedea cat de captivant este anuntul meu. Va multumesc tuturor pentru interes. Disponibila de miercuri 26 ianuarie 2022. Va rog sa va programati pe whatsapp si sa confirmati prin una din cele 3 metode. 1) Mesaj aici la postarea mea (thread in limba engleza) cu numele dvs, ziua si ora cand doriti sa va programati, apoi asteptati confirmarea mea 2) Daca sunteti timizi si nu vreti sa stie toata lumea ca veniti la mine, aveti posibilitatea sa-mi trimiteti un mesaj in privat, de pe userul dvs, in care sa-mi scrieti ziua si ora cand doriti sa va programati, apoi asteptati confirmarea mea. 3) Printr-un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei ca un avans. Aceasta modalitate nu am inventat-o eu personal si nici altcineva. Datorita faptului ca pe acest site, inregistrarea se face prin aceasta modalitate, mi-a venit ideea sa solicit un cod paysafecard de la potentialii clienti, ca sa ii elimin pe cei care au facut rezervare si apoi au gasit scuze sa nu mai vina sau pe cei care au venit pana in apartament si apoi au plecat ca nu aveau bani sa lase cadou! Cadourile mele: 600 LEI / 20 minute 1000 LEI / 60 minute Servicii FK Dus impreuna GFE Ridicat Programarile cu domnii seriosi se fac doar pe whatsapp la numarul 0736.673.575 Serviciile mele full se discuta doar la locatie. Daca sunteti o persoana cu capul pe umeri, intelegeti! 2 2 2
71laciport Reputație: 4216 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Ianuarie 25, 2022 vin si eu cand ma intorc de pe front si incasez solda, sau in cel mai rau caz, beneficiarul politei de asigurare pe viata, pe care am facut o cand m am inrolat, asta daca nu gasesc sa fut gratis, vreo Ekaterina autentica din fosta URSS Accepti si cripto?
marius_nikolass Reputație: 32 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 25, 2022 Buna As dori si eu o programare miercuri 26 ianuarie la ora 14:00 daca se poate Multumesc 😘 1
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2022 35 minutes ago, marius_nikolass said: Buna As dori si eu o programare miercuri 26 ianuarie la ora 14:00 daca se poate Multumesc 😘 Confirm pentru maine la ora 14 si cu tine!!! Cadourile mele: 600 LEI / 20 minute 1000 LEI / 60 minute Programarile cu domnii seriosi se fac doar pe whatsapp la numarul 0736.673.575 Serviciile mele full se discuta doar la locatie. Daca sunteti o persoana cu capul pe umeri, intelegeti! 2 2
22leon Reputație: 34590 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 25, 2022 La 24.01.2022 la 15:42, Ekaterina22 a spus: In schimb, ma supara faptul ca desi m-au vizitat destul de multe persoane de pe acest FORUM, nici una nu a dorit sa lase o recenzie. De aceea, am sa rog din nou un utilizator vechi, sa se programeze la mine ....... Apoi sa vina si dupa sesiunea de o ora, sa dea cea mai onesta recenzie. Sa dea o recenzie negativa, DAR SA DEA O RECENZIE. Hai ca ești distractivă/ distractiv 😂😂 Dar , sa spunem ca exiști 😁 Eu văd aici minim 2 probleme mari ptr.tine. - Tu îți dorești ca un coleg cu reputație sa se programeze, sa își "piardă " din timpul lui sa vadă dacă ești reala, daca ești frumoasă , servicii bune,......adica dacă îți meriți cadoul. Și asta pe timpul lui. De ce ar face asta ? - a 2-a rugăminte a ta : sa iti lase și recenzie.😁 Vrei și flori ? 😂😂 Întreb toate astea, deoarece la tine orice costa, inclusiv timpul. Iar în momentul asta ptr tine o recenzie ii mai ceva ca "painea calda". Deci de ce ti-ar face un membru vechi toate astea pe gratis ? Așa că asteptam oferta 😜😂 4
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2022 Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 9 minute, 22leon a spus: Hai ca ești distractivă/ distractiv 😂😂 Dar , sa spunem ca exiști 😁 Eu văd aici minim 2 probleme mari ptr.tine. - Tu îți dorești ca un coleg cu reputație sa se programeze, sa își "piardă " din timpul lui sa vadă dacă ești reala, daca ești frumoasă , servicii bune,......adica dacă îți meriți cadoul. Și asta pe timpul lui. De ce ar face asta ? - a 2-a rugăminte a ta : sa iti lase și recenzie.😁 Vrei și flori ? 😂😂 Întreb toate astea, deoarece la tine orice costa, inclusiv timpul. Iar în momentul asta ptr tine o recenzie ii mai ceva ca "painea calda". Deci de ce ti-ar face un membru vechi toate astea pe gratis ? Așa că asteptam oferta 😜😂 Deci🤔....in cazul asta, pasarica se plătește....dar și "puta" se plateste! 😁
Administrator pisicuts Reputație: 114578 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 25, 2022 nicio recenzie ma ?? 1 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 25, 2022 1 oră în urmă, pisicuts a spus: nicio recenzie ma ?? Pai hai coaie, spargi tu gheața cu rujatul ăsta 1 2
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2022 5 hours ago, derwall said: Acum asteptam mutarea ta, pentru 26.01 a.c. la orele 13:00 fix. Tensiunea este maxima, daca ar fi totul previzibil...🤗😋😉 Am confirmat baiatului ca ne vedem maine la ora 13:00. Apoi la ora 14 am alt utilizator de pe acest forum. Doamne Ajuta! ❤️ 2 2
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2022 29 minutes ago, inesislove said: @Ekaterina22 hai “scumpo” calmeaza-te 😂 Eu nu te inteleg. Ti-am spus clar ca ma confunzi. Tu incontinu ca ala din film cu cainele muscandu-l de picior " CRISTIIIIII, BA CRISTIIIIIIIIIII, CRISTIIIIIII, CRISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII". Apoi ai inceput sa urli ca sunt nu stiu care ALINA. Ma cheama EKATERINA si sunt reala. Poate prea reala pentru unii. Dar tu erai deja plina de adrenalina conspirationistilor si te-ai batut cu pumnii in silicoane ca am facut eu acest topic ca o gluma la adresa ta. In primul rand ca tu ai venit si ai scris la mine aici pe topic iar eu nici nu stiam cine esti si de unde esti! Ti-am raspuns frumos ca la inceput ai vorbit frumos, dar dupa aceea te-ai bagat in mocirla cu restul. Asteptati recenziile de maine. Va doresc o seara frumoasa! Cadourile mele: 600 LEI / 20 minute 1000 LEI / 60 minute Servicii FK Dus impreuna GFE Ridicat Programarile cu domnii seriosi se fac doar pe whatsapp la numarul 0736.673.575 Serviciile mele full se discuta doar la locatie. Daca sunteti o persoana cu capul pe umeri, intelegeti! 2 2
Vizitator inesislove Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2022 Postat Ianuarie 25, 2022 1 hour ago, pisicuts said: nicio recenzie ma ?? 😂😂😂 nuci nu o sa existe vreodata...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum