Sari la conținut

Total❤️Bianca❤️❤️❤️ 100%reala 0793506979

Postări Recomandate

Reputație: 3505
  • Oras:Slatina
Postat

Oyla. Încep prin ai mulțumi lui Bia ca a ajuns mai aproape de mine,ca sa ma pot întâlni in sfârșit cu ea și in al doilea rând ii mulțumesc și colegului care a renunțat la programare și așa Bia a putut să-mi facă mie loc in programul ei,care este foarte încărcat. Despre ea nu va pot povesti multe in afara de pozele care le pune și video,dar realitatea bate tot ce vedeți pe sticla. Este drăguța,plăcută,zâmbitoare, te face sa te simți cu ea de parca v-ați cunoaște de o viața. După dușul de rigoare,am fost invitat in dormitor unde a început sa ma pupe peste tot,pana a ajuns la soldat,care era cam leneș de la caldura. Când a simțit gura ei calda și limba,a început sa se ridice in poziția drepți pentru ai da onorul lui Bianca🤗🤗. Cand a văzut ce mare a crescut,sa apucat să-l sugă,să-l bage pe gât,…..nici nu mai știu ce ia făcut,dar nici nu vreau sa va povestesc totul,ca apoi va duceți toți la ea si numai am loc 😂😂.. După un timp i-am cerut sa punem prez. si sa trecem la ce are ea mai bun de oferit. In poziția Căprița,ma ghidat ușor in CURtea ei,unde am început sa ma joc ca ăla micu care primise o mașinuța noua 😂. Prima data mai încet,apoi cum am vrut eu,si ea bineînțeles,o mai întrebam din cand in “gând”😀 dacă totul este ok,dar ea doar dădea din cap in semn de ok(cred eu) si gemea de plăcere.Am finalizat așa apoi am mai sărutat-o si eu pe spate si pe gât, in semn de mulțumire. Deci o fata pe care nu am sa o ratez niciodată cand drumurile noastre se vor intersecta. Mulțumesc Bianca pentru clipele oferite,sper ca si tu te-ai simțit bine🤗❤️❤️,dacă nu mai avem timp sa ne cunoaștem . O zi frumoasa si sa revii cât mai des la noi(dacă de data asta scapi cu bine,data viitoare ma revansez🤗🤗). Băieți aveți grija de ea ca e mișto rău🤗🤗

• Like 1
  • Inimioara 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Total❤️Bianca❤️❤️❤️ 100%reala 0793506979
  • Telefon: 0793506979
  • Oras:Oriunde
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 22 minute, Anonimus27 a spus:

Din păcăte eu am incercat să te sun de 3 ori. Si spune ca momentan abonatul nu poate fi contactat. Nu am mai fost la tine niciodata, deci nu as fi avut de ce sa fiu blocat sau ceva. Pe forum nu mă lasă să iti trimit mesaj in pm.

Imi cer mii de scuze, doar whapppp. Pentru toți cei care încercați să mă contactați, modalitatea de contact este doar whapp! Voi nota acum în semnătură pentru a nu mai crea neplăceri!🤗

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, Iulyan20 a spus:

Oyla. Încep prin ai mulțumi lui Bia ca a ajuns mai aproape de mine,ca sa ma pot întâlni in sfârșit cu ea și in al doilea rând ii mulțumesc și colegului care a renunțat la programare și așa Bia a putut să-mi facă mie loc in programul ei,care este foarte încărcat. Despre ea nu va pot povesti multe in afara de pozele care le pune și video,dar realitatea bate tot ce vedeți pe sticla. Este drăguța,plăcută,zâmbitoare, te face sa te simți cu ea de parca v-ați cunoaște de o viața. După dușul de rigoare,am fost invitat in dormitor unde a început sa ma pupe peste tot,pana a ajuns la soldat,care era cam leneș de la caldura. Când a simțit gura ei calda și limba,a început sa se ridice in poziția drepți pentru ai da onorul lui Bianca🤗🤗. Cand a văzut ce mare a crescut,sa apucat să-l sugă,să-l bage pe gât,…..nici nu mai știu ce ia făcut,dar nici nu vreau sa va povestesc totul,ca apoi va duceți toți la ea si numai am loc 😂😂.. După un timp i-am cerut sa punem prez. si sa trecem la ce are ea mai bun de oferit. In poziția Căprița,ma ghidat ușor in CURtea ei,unde am început sa ma joc ca ăla micu care primise o mașinuța noua 😂. Prima data mai încet,apoi cum am vrut eu,si ea bineînțeles,o mai întrebam din cand in “gând”😀 dacă totul este ok,dar ea doar dădea din cap in semn de ok(cred eu) si gemea de plăcere.Am finalizat așa apoi am mai sărutat-o si eu pe spate si pe gât, in semn de mulțumire. Deci o fata pe care nu am sa o ratez niciodată cand drumurile noastre se vor intersecta. Mulțumesc Bianca pentru clipele oferite,sper ca si tu te-ai simțit bine🤗❤️❤️,dacă nu mai avem timp sa ne cunoaștem . O zi frumoasa si sa revii cât mai des la noi(dacă de data asta scapi cu bine,data viitoare ma revansez🤗🤗). Băieți aveți grija de ea ca e mișto rău🤗🤗

M-am simțit minunat, ești misto rau, nu ai fost badaran, ținând cont de :)))) mărime, chiar nu mă așteptam. Atât de finuț și ok pe tot parcursul întâlnirii. Să nu te schimbi, ți-o mai repet… mi-a plăcut tot să știi! Ai grijă de tine și revin cu drag la voi, oricând.❤️🥰🥰

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 23 minute, Anonimus27 a spus:

Mâine mai esti la noi în oras? Din păcăte timpul nu imi mai permite să te vizitez astăzi. 

Acuma nu mă înjurați…..am găsit locația doar pentru două zile, dar m-am asigurat pentru luni. Eu nu mai caut în altă parte ca îmi trebuie protecție totala, și e marfă rău aici. Am plătit avans o zi aici! Ne revedem luni…

IMG_4556.jpeg

• Inimioara 2
Postat
Acum 30 minute, bianca_love a spus:

Acuma nu mă înjurați…..am găsit locația doar pentru două zile, dar m-am asigurat pentru luni. Eu nu mai caut în altă parte ca îmi trebuie protecție totala, și e marfă rău aici. Am plătit avans o zi aici! Ne revedem luni…

IMG_4556.jpeg

🤗🤗🤦‍♂️ tu vrei sa ma mut la Pitești??😳🤣🤣

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Iulyan20 a spus:

🤗🤗🤦‍♂️ tu vrei sa ma mut la Pitești??😳🤣🤣

Da, o minivacanță de 5 zile nu ar strica nimănui 🤗🤣

Postat
Acum 50 minute, bianca_love a spus:

Da, o minivacanță de 5 zile nu ar strica nimănui 🤗🤣

Minivacanța cu tine nu ar strica deloc,poate doar pe mine sa ma storci de toate puterile 😂😂. Și nu la pitesti,este păcat sa te țin doar pentru mine(nu ca nu as dori). Poate in vârful muntelui la o cabana și jacuzzi 🤗🤗🤦‍♂️

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, Iulyan20 a spus:

Minivacanța cu tine nu ar strica deloc,poate doar pe mine sa ma storci de toate puterile 😂😂. Și nu la pitesti,este păcat sa te țin doar pentru mine(nu ca nu as dori). Poate in vârful muntelui la o cabana și jacuzzi 🤗🤗🤦‍♂️

Păi tot a ta mă lași 🤣🤣🤣🤗

• Inimioara 1
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Am vizitat si eu domnisoara, sincer este super ok din toate punctele de vedere. Optasem pentru o ora dar a fost un numar mai prelungit. De revenit. Te pup

• Inimioara 1
  • Oras:Pitești
Postat
Acum 6 ore, bianca_love a spus:

Îți mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, abia aștept cu drag revederea!🥰

☺️ deja îmi este dor de tine draga mea❤️, mai rezist eu puțin până săptămâna viitoare 🤗🥰❤️

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 10.07.2024 la 19:14, tsexterone a spus:

☺️ deja îmi este dor de tine draga mea❤️, mai rezist eu puțin până săptămâna viitoare 🤗🥰❤️

Te aștept cu drag, domnul meu😘❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 27 minute, andrei1985andrei a spus:

Am vizitat si eu domnisoara, sincer este super ok din toate punctele de vedere. Optasem pentru o ora dar a fost un numar mai prelungit. De revenit. Te pup

Data viitoare facem două nr, trece repede când atmosfera este ok😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aveți grijă de voi!😘

INDISPONIBILA

35591688-dfba-43ed-876a-4d9774011394.jpeg

391cad1e-1b8e-4685-bbe0-980c782e624a.jpeg

7a45f471-09de-4e98-8201-2519d5cca855.jpeg

• Inimioara 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 19 ore, bianca_love a spus:

Aveți grijă de voi!😘

INDISPONIBILA

35591688-dfba-43ed-876a-4d9774011394.jpeg

391cad1e-1b8e-4685-bbe0-980c782e624a.jpeg

7a45f471-09de-4e98-8201-2519d5cca855.jpeg

Woow cu motorul ai plecat la mare....?  abea astept sa te reintorci 😘

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Astăzi revin la voi, și ma scuzați ca n-am fost parolista, abia azi s-a eliberat ceva în fostul bloc de ultima data!🤗

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ma mai sunați telefonic va rog, programări doar pe whapp😘

Reputație: 158
Postat
Acum 1 oră, bianca_love a spus:

Nu ma mai sunați telefonic va rog, programări doar pe whapp😘

Ce moț de curcan avem acolo. 🤪

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, bianca_love a spus:

Astăzi revin la voi, și ma scuzați ca n-am fost parolista, abia azi s-a eliberat ceva în fostul bloc de ultima data!🤗

Pai bn bre,mi-am luat medical și Te-am așteptat toată săptămâna la scara și acum când plec la munca tu vii ??😂🤦‍♂️😝😝😝

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Planck a spus:

Ce moț de curcan avem acolo. 🤪

Am pizza frumoasa bre :)))

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 53 minute, Iulyan20 a spus:

Pai bn bre,mi-am luat medical și Te-am așteptat toată săptămâna la scara și acum când plec la munca tu vii ??😂🤦‍♂️😝😝😝

Aoleu.... e de rău?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Anyway, am intrat sa va spun ca nu fac fata la mesajele voastre și sa nu ma înjurați mult dacă nu va răspund în timp util. Va mulțumesc!😁🥰

• Haha 1
Reputație: 158
Postat
Acum 58 minute, bianca_love a spus:

Am pizza frumoasa bre :)))

Mda, trebuie degustată pentru o apreciere corectă. 👅

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu fac cu marimi mari;

Nu ofer FK, ANNILINGUS sau CIM;

fara accesorii pe pwla;

Confirmarea sa se faca cu o h inainte, in caz contrar, aceasta va fi anulata;

Nu programez fara videocall;

Nu fac programari de pe o zi pe alta;

Servicii:  

💋masaj de relaxare;

💋sarutari corporale;

💋facesitting;

💋mangaieri/atingeri;

💋sunt deschisa si la alte fantezii;

💋sex oral (protejat sau in functie de igiena);

💋sex normal (protejat);

💋sex anal (protejat).

Finalizarea:

💋corporala/in prezervativ.

Extra-uri:

💋50 lei COF;

💋50 lei anal.

Preturi: 

💋150 lei finalizarea (30 min); 

💋300 lei doua finalizari (60 min). 

️Imi rezerv dreptul a-mi selecta clientela, in functie de buc simt si igiena!IMG_4276.jpeg.2d9e389474f0454518fdd9f534b0668a.jpegIMG_4285.jpeg.f5694a3959acb8592ee59271a7800ac8.jpeg 

• Inimioara 4

Postat
Acum 27 minute, bianca_love a spus:

Nu fac cu marimi mari;

Nu ofer FK, ANNILINGUS sau CIM;

fara accesorii pe pwla;

Confirmarea sa se faca cu o h inainte, in caz contrar, aceasta va fi anulata;

Nu programez fara videocall;

Nu fac programari de pe o zi pe alta;

Servicii:  

💋masaj de relaxare;

💋sarutari corporale;

💋facesitting;

💋mangaieri/atingeri;

💋sunt deschisa si la alte fantezii;

💋sex oral (protejat sau in functie de igiena);

💋sex normal (protejat);

💋sex anal (protejat).

Finalizarea:

💋corporala/in prezervativ.

Extra-uri:

💋50 lei COF;

💋50 lei anal.

Preturi: 

💋150 lei finalizarea (30 min); 

💋300 lei doua finalizari (60 min). 

️Imi rezerv dreptul a-mi selecta clientela, in functie de buc simt si igiena!IMG_4276.jpeg.2d9e389474f0454518fdd9f534b0668a.jpegIMG_4285.jpeg.f5694a3959acb8592ee59271a7800ac8.jpeg 

Să ai o zi frumoasă și minunată ca tine 🤗🥰❤️

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...