arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 Acum 2 ore, Aliceioana a spus: :))) știi vorba aia "când vulpea n-ajunge la struguri, zice că-s acri" te pupacesc, o viata liniștită sa ai! 🤗😘 Tu în mintea ta te crezi., struguri,,...Haaa.. Haaa...Haaa.....mai ai încă respect de sine ? Când te va întreba bastardul tău ce meserie ai făcut...ce ii vei spune ? Mami a fost....STRUGURI...haaaa...dar nu venea nimeni la cules... 3
Aliceioana Reputație: 18 Postat Aprilie 15, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 15, 2022 Acum 3 minute, arcopal a spus: Tu în mintea ta te crezi., struguri,,...Haaa.. Haaa...Haaa.....mai ai încă respect de sine ? Când te va întreba bastardul tău ce meserie ai făcut...ce ii vei spune ? Mami a fost....STRUGURI...haaaa...dar nu venea nimeni la cules... N-am ce discuta cu cineva care nu știe nimic despre mine :)) o seara frumoasa! La revedere! 😂😘 1
codrincodrin Reputație: 151 Postat Aprilie 15, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 15, 2022 Acum 1 oră, arcopal a spus: Bai muila....si ce voiai...sa ii mulțumesc? Da' tont mai esti ...te bagi în vb ca musca în curu' calului... Mars idiotule! 1 1
arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 6 ore, codrincodrin a spus: Mars idiotule! Direct la ma-ta ma duc...sa-i decalibrez gaozul anal..o fac sa se cace ca dushul...avorton mic ce ești tu... 3
arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 23 ore, Aliceioana a spus: Scuza-ma pe mine dragul meu. Pune te rog din suflet conversația de pe wapp aici. Iar vocabularul tău arata cat de mizerabil ești ca om și motivul pentru care nu te-am primit. În anunț la mine scrie clar că-mi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții, și nu primesc toți jegoșii. Have fun și pune conversația Suck my cock...4 free....bitch...! 5
Aliceioana Reputație: 18 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 16, 2022 Acum 54 minute, arcopal a spus: Suck my cock...4 free....bitch...! Te-ai murdărit de engleza la gura și tu nici Romana nu o scrii bine :)) 1 1
arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 44 minute, Aliceioana a spus: Te-ai murdărit de engleza la gura și tu nici Romana nu o scrii bine :)) Cine vorbește...o analfabeta cu 4 clase... 4
Aliceioana Reputație: 18 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 16, 2022 Dragilor, astăzi sunt disponibila de la 13:30. Treaba cu pozele rămâne valabila, dacă ma poate ajuta cineva sa pun aici 2-3 poziții, să-mi scrieți pe wapp va rog 🤗🤗🤗
arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 49 minute, Aliceioana a spus: Dragilor, astăzi sunt disponibila de la 13:30. Treaba cu pozele rămâne valabila, dacă ma poate ajuta cineva sa pun aici 2-3 poziții, să-mi scrieți pe wapp va rog 🤗🤗🤗 Sigur....îți scriu eu....da' știi sa citești? 4
Aliceioana Reputație: 18 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 16, 2022 1 oră în urmă, arcopal a spus: Sigur....îți scriu eu....da' știi sa citești? https://www.libris.ro/limba-romana-clasa-5-cartea-mea-de-gramatica-ART978-606-003-374-5--p21795320.html?gclid=Cj0KCQjw0umSBhDrARIsAH7FCofzxEnJ1dShLwbfGtTKvpq6alnw03I4wUbvC5-GR-jyEzxFrcCPwf8aApedEALw_wcB dacă nu te descurci să-ți dai comanda, să-mi scrii ca sa te ajut 😘 1
Raducucu Reputație: 32 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:România Oras:România Postat Aprilie 17, 2022 7 hours ago, Aliceioana said: Astăzi voi fi disponibila de la 13:30. Duminica frumoasa va doresc ❤️❤️ Ne*am intersectat azi 🥰 vreau o programare ti*am lasat mesaj pr whatsapp... 😇😇😇😇😇
arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 17, 2022 Postat Aprilie 17, 2022 Maine am sa trec pe la tine....poate papi ceva brânză... 4
Aliceioana Reputație: 18 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 18, 2022 Acum 7 ore, Raducucu a spus: Ne*am intersectat azi 🥰 vreau o programare ti*am lasat mesaj pr whatsapp... 😇😇😇😇😇 Hello ☺️ știu, știu. Te aștept cu drag 🥰😘😘
arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 18, 2022 Postat Aprilie 18, 2022 Astăzi vei avea onoarea sa ma sugi...javrete....spala-te bine pe dinți... 5
alex.radu Reputație: 58 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Bruxelles Oras:Bruxelles Postat Aprilie 18, 2022 Acum 2 ore, arcopal a spus: Astăzi vei avea onoarea sa ma sugi...javrete....spala-te bine pe dinți... te comporti de parca vorbesti cu maica.ta 3 1
Vizitator Georgex1337 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Postat Aprilie 18, 2022 19 hours ago, arcopal said: Maine am sa trec pe la tine....poate papi ceva brânză... Omule, dacă tu ai brânză la pulă, e nasol rău de tot =))))))))))
Ionel112111 Reputație: 1 Postat Aprilie 20, 2022 Postat Aprilie 20, 2022 Acum 20 ore, Aliceioana a spus: Bună ziua dragilor, disponibila pentru voi 😘😘😘❤️ Sper că luni sa te gasesc. Atunci ajung in iasi... Abia astept sa te vad. ❤️
Aliceioana Reputație: 18 Postat Aprilie 20, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 20, 2022 Dragii mei..din păcate trebuie să-mi întrerup activitatea pentru o zi, doua..nu știu exact cat.. După cum am scris și acum ceva timp, probleme cu centrala nu au dispărut. S-a defectat de tot și nu am apa calda, iar fără asta..e urat și pentru mine și pentru voi 1
arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 22, 2022 Postat Aprilie 22, 2022 La 18.04.2022 la 10:27, alex.radu a spus: te comporti de parca vorbesti cu maica.ta Nu baiete....vb fix cu mamicuța ta...doar puneam ceva brânză deoparte pt tine sa ai de Paste...băiețel.. i pasca ceva.... sa papi și tu... 3
arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 25, 2022 Postat Aprilie 25, 2022 La 18.04.2022 la 19:39, Georgex1337 a spus: Omule, dacă tu ai brânză la pulă, e nasol rău de tot =)))))))))) Sunt băiat strangator....vreau sa dau de mâncare la prieteni...nu ? 2
arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 25, 2022 Postat Aprilie 25, 2022 La 20.04.2022 la 14:29, Aliceioana a spus: Dragii mei..din păcate trebuie să-mi întrerup activitatea pentru o zi, doua..nu știu exact cat.. După cum am scris și acum ceva timp, probleme cu centrala nu au dispărut. S-a defectat de tot și nu am apa calda, iar fără asta..e urat și pentru mine și pentru voi Am fost la tine și pot spune ca ai o față de cur ...un cur celulitic și lăsat ca la o baba de 85 de ani...gura îți pute a țigară...poveștile tale despre bastardul tău nu ma interesează...prosop ud deja folosit de alt client...pat nasol care scârțâie și plin de gauri...miros de țigară în asa zisul apartament...doar linsul pe care a fost cât de cât ok...în rest ești nașpa...cine nu ma crede....n-are decât sa vina la tine sa se convingă...eu unul am pierdut banii...mai bine făceam o laba ... 3
Aliceioana Reputație: 18 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 25, 2022 Acum 54 minute, arcopal a spus: Am fost la tine și pot spune ca ai o față de cur ...un cur celulitic și lăsat ca la o baba de 85 de ani...gura îți pute a țigară...poveștile tale despre bastardul tău nu ma interesează...prosop ud deja folosit de alt client...pat nasol care scârțâie și plin de gauri...miros de țigară în asa zisul apartament...doar linsul pe care a fost cât de cât ok...în rest ești nașpa...cine nu ma crede....n-are decât sa vina la tine sa se convingă...eu unul am pierdut banii...mai bine făceam o laba ... Mulțumesc din suflet pentru recenzia scrisa din capul tău. Cum ai fost la mine dacă eu nu mai activez? 😂😂😂 1
alx980 Reputație: 195 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 25, 2022 Alice...recenziile despre tine sunt si pro si contra Dacă ti ai face un cont sa poti atașa poze recente ne am dat seama toți cum esti defapt si dupa ce recenzii sa ne luam Este doar parerea mea ! 1
arcopal Reputație: -264 Postat Aprilie 25, 2022 Postat Aprilie 25, 2022 Acum 2 ore, Aliceioana a spus: Mulțumesc din suflet pentru recenzia scrisa din capul tău. Cum ai fost la mine dacă eu nu mai activez? 😂😂😂 Ca sa nu pierdem timpul....ai oglinda la șifonier...albastra parca...asa ca...pune poze sa vadă lumea ca am dreptate...adresa este 15/2...asa ca spune....am dreptate sau nu ? 1 2
Aliceioana Reputație: 18 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 25, 2022 Acum 8 minute, arcopal a spus: Ca sa nu pierdem timpul....ai oglinda la șifonier...albastra parca...asa ca...pune poze sa vadă lumea ca am dreptate...adresa este 15/2...asa ca spune....am dreptate sau nu ? Da, am oglinda la șifonier, se vede în pozele postate pe publi, toată lumea le-a văzut stai tu liniștit, și adresa e scrisa aici de n ori.. Te arunci singur din față-n cola și te pierzi în detalii. Ești la un nivel mult prea jos ca eu sa stau cu tine de vorba, și crede-mă, nu te-aș primi nici dacă m-ai plăti doar sa te privesc. Din ce ai scris acum și celelalte de mai sus, se vede cat de frustrat ești. O zi frumoasa îți doresc, Paște fericit și toate cele bune! 😘😘 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum