real terente Reputație: 133 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:romania Oras:romania Postat Ianuarie 28, 2014 Nu stiu daca mai exista un asemenea topic,asa ca daca exista mingaluit-il cu cel existent. Daca nu exista, mersi mie!De ce am deschis acest topic? Pentru ca vedea care este parerea voastra.. Eu sunt membru FB deci pot emite pareri, sper eu pertinente. Daca nu imi asum criticile si atacurile.Prima mea constatare. Ati vazut au toti baietii care sunt pozati alaturi de mamicile lor au asa o atitudine agresiva,ceva de genul " Ce fraiere, vrei sa o futi pe mamica?" Nu dragule am futut-=o deja asa ca chill muthafucka...Mai am si alte mici panseuri,dar astept si parerea voastra!
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2014 Ce??? :laugh2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 28, 2014 Cum??? :)
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 28, 2014 cand?unde?
real terente Reputație: 133 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Ianuarie 28, 2014 daca sunteti ca si mine in the midlife crisis zone, stiti ca maj colegelor de scoala sunt maritate sau divortate si au copii. Daca va uitati atent la pozele de familie, veti vedea privirile agresivo-posesivo-gata de scandal ale baietilor.Daca nu ma credeti pe cuvant, analizati. Aia nu sunt plictisiti de faptul ca s-au pozat ,ci au un statement de facut. De mamica nu se atinge nimeni. Guess what bro! S-au atins altii deja,, printre care si subsemnatul. Nu de toate, desi sincer as fii vrut!
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2014 "Ati vazut au toti baietii care sunt pozati alaturi de mamicile lor au asa o atitudine agresiva,ceva de genul " Ce fraiere, vrei sa o futi pe mamica?" Nu dragule am futut-=o deja asa ca chill muthafucka... " Trolescu'... Material de suzeta... am citat, n-am dat cu paru'. :laugh2 2
real terente Reputație: 133 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Ianuarie 28, 2014 credeam ca acilisea este loc de trollerism !
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2014 Ce???
Lubric Reputație: 707 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Ianuarie 28, 2014 Facebook??? Ce-i aia/ala? Am auzit ca daca n-ai, nu existi. Eu sunt bine mersi; voi?
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2014 Si legatura intre titlu si continut...este...?
JackBlack Reputație: 1026 Postat Ianuarie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2014 Ce??
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 28, 2014 Eu privesc si folosesc FB ca pe un jurnal, imi pun acolo anumite evenimente marcante eventual locuri vizitate, cateva poze si cam aia e pentru mine.Vad la prieteni si cunoscuti care pe unde au mai fost si ce au mai facut, cum mai arata etc... Ma distreaza cand vad tot felul de poze cu fetite cu buzele lipite de aparat sau mai stiu eu cum imbracate, mai ales sutele de comentarii gen:"Sexyyy !", "Fumoasa !", "Mama ce gagik tare!", "Vreau sa ne vedem nu mai pottttt" samd... daca te mai si uiti la cine face astfel de comentarii chiar ca razi bine.
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2014 diaconescum(aster) ia zi, esti prieten cu Amada pe FB? Ca aici am vazut. Da-ne si noua FB tau sa ne imprietenim
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 28, 2014 diaconescum(aster) ia zi, esti prieten cu Amada pe FB? Ca aici am vazut.Da-ne si noua FB tau sa ne imprietenim Nu te am in lista, nu ma cunosti decat din auzite.
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 29, 2014 Nu te am in lista, nu ma cunosti decat din auzite.Tu esti din Pitesti, 32 ani, Capricorn si cu ochii caprui?
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 29, 2014 Tu esti din Pitesti, 32 ani, Capricorn si cu ochii caprui?Tu ma cunosti din citite, e prea aproximativ ce scri pe acolo.
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 29, 2014 Tu ma cunosti din citite, e prea aproximativ ce scri pe acolo.Nu...am facut un tracekira pe numele tau
terente.hotdefete Reputație: 159 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Eu nu folosesc FB sau messinger datorita faptului ca nu asigura un nivel multumitor de protectie a identitatii. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla cand neamurile mele ar primi invitatii de prietenie de la prietenele mele de pe site-ul asta.
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 29, 2014 Tu esti din Pitesti, 32 ani, Capricorn si cu ochii caprui?170cm / 100Kg ?
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 29, 2014 170cm / 100Kg ? nothing new, nothing bad, public stuff
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 29, 2014 E bun, e in crestere! Facebook, Inc. Stock Quote & Summary Data $55.14 * 1.59 http://content.nasdaq.com/images/GreenArrowUp.png 2.97% Get FB AlertsRead more: http://www.nasdaq.com/symbol/fb#ixzz2rn7NNBxo
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 29, 2014 cine vrea sa stie cum a inceput toata treaba cu facebook poate viziona filmul The social network http://www.imdb.com/title/tt1285016/
tr3aba Reputație: 437 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 30, 2014 Normal ca e bun Facebook-ul. Nu l-ati vazut la TV pe ala care si-a marturisit crima pe facebook ? Deci e bun la ceva
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2014 Postat Ianuarie 30, 2014 E bun facebook-ul la ceva: te ţine la curent cu zilele de naştere ale prietenilor, primeşti regulat revista presei fără să mai urmăreşti alte mijloace de informare, te holbezi la pozele cunoscuţilor şi te amuzi de tot felul de trăsnăi. Nu interacţionez cu persoane necunoscute pe facebook, aşa că mă simt confortabil şi îmi asum propria identitate în acest spaţiu virtual. La început tentaţia de a pierde vremea pe facebook era mare, acum nu mai aloc prea mult timp acestui site.
LoryDana Reputație: 16 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 30, 2014 Parerea mea e ca toate site-urile astea de socializare strica relatiile interumane. Am cateva prietene foarte active pe Facebook si daca mergem undeva intai dau check-in locatiei in care se afla si povestim foarte putin pentru ca stau cu ochii in telefon. Pacat ca nu ne mai stim bucura de compania cuiva fara astfel de siteuri. Ce-mi mai "place" e ca au cateva sute de prieteni si numai pe vreo cativa ii cunosc si in realitate. Halal prietenie! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum