Sari la conținut

Facebook-ul e bun de ceva?

Postări Recomandate

• Oras:romania
Postat

Nu stiu daca mai exista un asemenea topic,asa ca daca exista mingaluit-il cu cel existent. Daca nu exista, mersi mie!

De ce am deschis acest topic? Pentru ca vedea care este parerea voastra.. Eu sunt membru FB deci pot emite pareri, sper eu pertinente. Daca nu imi asum criticile si atacurile.

Prima mea constatare. Ati vazut au toti baietii care sunt  pozati alaturi de mamicile lor au asa o atitudine agresiva,ceva de genul " Ce fraiere, vrei sa o futi pe mamica?"  Nu dragule am futut-=o deja asa ca chill muthafucka...

Mai am si alte mici panseuri,dar astept si parerea voastra!

Postat

daca sunteti ca si mine in the midlife crisis zone, stiti ca maj colegelor de scoala sunt maritate sau divortate si au copii. Daca va uitati atent la pozele  de familie, veti vedea privirile agresivo-posesivo-gata de scandal ale baietilor.Daca nu ma credeti pe cuvant, analizati. Aia nu sunt plictisiti de faptul ca s-au pozat ,ci au un statement de facut.  De mamica nu se atinge nimeni. Guess what bro! S-au atins altii deja,, printre care si subsemnatul. Nu de toate, desi sincer as fii vrut!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

"Ati vazut au toti baietii care sunt  pozati alaturi de mamicile lor au asa o atitudine agresiva,ceva de genul " Ce fraiere, vrei sa o futi pe mamica?"  Nu dragule am futut-=o deja asa ca chill muthafucka... "

Trolescu'... Material de suzeta... am citat, n-am dat cu paru'. :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Facebook??? :thinking Ce-i aia/ala? :habarnam  Am auzit ca daca n-ai, nu existi. :shocked Eu sunt bine mersi; voi? 

• Oras:none
Postat

Eu privesc si folosesc FB ca pe un jurnal, imi pun acolo anumite evenimente marcante eventual locuri vizitate, cateva poze si cam aia e pentru mine.

Vad la prieteni si cunoscuti care pe unde au mai fost si ce au mai facut, cum mai arata etc...

Ma distreaza cand vad tot felul de poze cu fetite cu buzele lipite de aparat sau mai stiu eu cum imbracate, mai ales sutele de comentarii gen:

"Sexyyy !", "Fumoasa !", "Mama ce gagik tare!", "Vreau sa ne vedem nu mai pottttt" samd... daca te mai si uiti la cine face astfel de comentarii chiar ca razi bine.

Postat

diaconescum(aster) ia zi, esti prieten cu Amada pe FB? Ca aici am vazut.

Da-ne si noua FB tau sa ne imprietenim ;)

Nu te am in lista, nu ma cunosti decat din auzite.

• Oras:Acolo
Postat

Nu te am in lista, nu ma cunosti decat din auzite.

Tu esti din Pitesti, 32 ani, Capricorn si cu ochii caprui?

Postat

Tu esti din Pitesti, 32 ani, Capricorn si cu ochii caprui?

Tu ma cunosti din citite, e prea aproximativ ce scri pe acolo.

Postat

Tu ma cunosti din citite, e prea aproximativ ce scri pe acolo.

Nu...am facut un tracekira pe numele tau :P

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu nu folosesc FB sau messinger datorita faptului ca nu asigura un nivel multumitor de protectie a identitatii. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla cand neamurile mele ar primi invitatii de prietenie de la prietenele mele de pe site-ul asta. 

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Normal ca e bun Facebook-ul. Nu l-ati vazut la TV pe ala care si-a marturisit crima pe facebook ? :laugh2

Deci e bun la ceva :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

E bun facebook-ul la ceva: te ţine la curent cu zilele de naştere ale prietenilor, primeşti regulat revista presei fără să mai urmăreşti alte mijloace de informare, te holbezi la pozele cunoscuţilor şi te amuzi de tot felul de trăsnăi. Nu interacţionez cu persoane necunoscute pe facebook, aşa că mă simt confortabil şi îmi asum propria identitate în acest spaţiu virtual. 

La început tentaţia de a pierde vremea pe facebook era mare, acum nu mai aloc prea mult timp acestui site.

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Parerea mea e ca toate site-urile astea de socializare strica relatiile interumane. Am cateva prietene foarte active pe Facebook si daca mergem undeva intai dau check-in locatiei in care se afla si povestim foarte putin pentru ca stau cu ochii in telefon. Pacat ca nu ne mai stim bucura de compania cuiva fara astfel de siteuri. Ce-mi mai "place" e ca au cateva sute de prieteni si numai pe vreo cativa ii cunosc si in realitate. Halal prietenie!

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...