hunterwhore Reputație: 4802 Postat Decembrie 24, 2022 Postat Decembrie 24, 2022 Si sa-i transmitem si la Clara ceva salutari, ca de...avem amintiri faine cu ea....SARBATORI FERICITE, fato, oriunde esti!! 3
tiberiuanonimu Reputație: -13 Postat Ianuarie 7, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 7, 2023 Când ne faci o vizita? 1
bossumare Reputație: 170 Postat Martie 3, 2023 Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Postat Martie 3, 2023 Mai știe cineva ceva de pisicutza Clara? Văd că și-a închis toate conturile, a renunțat la meserie? 🙈😁
orto2022 Reputație: 249 Postat Martie 4, 2023 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Martie 4, 2023 Buna colegu , probabil ca a renuntat , ai vazut ca la ultimele doua sau chiar trei vizite a supralicitat si a stat mult la Deva ( cred ca cel putin 2 saptamini_) . A fost super OK din toate punctele de vedere , sanatate pe unde o fi .
hunterwhore Reputație: 4802 Postat Martie 4, 2023 Postat Martie 4, 2023 Sint sigur ca lucreaza sub alt nume , alt numar de telefon si in alt oras,,,,, sint foarte putine cele care se opresc dupa 1 an sau 2. 2
beni1988 Reputație: 364 Postat Martie 5, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 5, 2023 Interesanta ipoteza insa...oare de ce ? dupa ce si-a facut un renumite in domeniu...? acuma putin timp am observat si eu ca si-a sters contul.
affman Reputație: 1 Postat Martie 5, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 5, 2023 Oare de cd va agitați atâta cu ea nu înțeleg. E o fata basic, ok ca și atitudine dar nimic interesant la acțiune.
Iubaretul123 Reputație: 24 Postat Martie 5, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 5, 2023 1 oră în urmă, affman a spus: Oare de cd va agitați atâta cu ea nu înțeleg. E o fata basic, ok ca și atitudine dar nimic interesant la acțiune. Ce bine zici
orto2022 Reputație: 249 Postat Martie 5, 2023 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Martie 5, 2023 Nu ne agitam dar pina la scumpire era full option la cel mai bun pret din piata , statea pe Deva destul timp( si doua saptamini, venea cu regularitate ) ,deci de asta e discutia in jurul ei Astea care sunt acum sunt cele mai multe bazic si cu preturi mult peste ale ei 3
bossumare Reputație: 170 Postat Martie 11, 2023 Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Postat Martie 11, 2023 La 05.03.2023 la 13:09, affman a spus: Oare de cd va agitați atâta cu ea nu înțeleg. E o fata basic, ok ca și atitudine dar nimic interesant la acțiune. Pai a fost o fată chiar foarte ok, in primul rand eu m-am înțeles cu ea foarte bine, cea mai buna "iubita" , olteanca fierbinte ce mai...la corp arată destul de bine, chiar wow. Pe zona e foarte greu să găsești fete cu, calitățile ei, sunt dar foarte puține. Mai este o olteanca superba, o ador maxim, sper să ne viziteze pana la pensie 😍😍 știți voi care...😜 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum