Sari la conținut

Atenție Peste

Postări Recomandate

Postat

am putea sa ne mai jucam putin prin reply doar sa nu fim acuzati de spam de admin ... presimt ca apare o replica acida tipica fumatorului  de coceni ... pe noi ne-a acuzat ca fumam tigari la bucata . si el cu protejata lui baga coceni :)))))) 

• Inimioara 1
  • Oras:la pizda
  • Oras:la pizda
Postat

o singura intrebare am la domnul HAMSIE(pana inchide pisicuts topicul asta fara rost) . iti place ? ai devenit VEDETA!!!😅🤣🤣 😅🤣🤣 😅🤣🤣 😅🤣🤣

• Oras:rm.vâlcea
  • Oras:rm.vâlcea
Postat

Eu cred ca ar trebui sa va potoliți,obosiți mental cu toții,rezumati-va la ce va interesează,pentru asta este forumul. 

Postat
Acum 7 minute, shakalaka1159 a spus:

am putea sa ne mai jucam putin prin reply doar sa nu fim acuzati de spam de admin ... presimt ca apare o replica acida tipica fumatorului  de coceni ... pe noi ne-a acuzat ca fumam tigari la bucata . si el cu protejata lui baga coceni :)))))) 

Stati dq cuminti bai fecalelor de iepure ce sunteti! Ca va iau rasa in pula!.. Pai voi sunteti niste donatori dq!.. Cand iesiti in oras iesiti cu capu jos.. Ca va e frica ca va fute lumea in cur... Veniti si dati limbi in pizda si apoi va duceti si va pupati copii in gura! Sa ma pis pe mortii vostii de sclavi amarati!  Labagii care stati in fata la monitoare si rupeti laba in doua :)))) ati vrea si voi o viata frumoasa asa.. Plimbare bani distractie :)))) dar ce sa aveti voi? Ca singura distractie la voi este cand va spune mata ca a luat pensia si ca va da sa va cumparati o pereche de adidasi din piata si doua tricouri 😂😂😂😂 stati dq cuminti si nu mai rupeti laba ca o sa ramane ti fara pula de tot 😂😂😂vai soarta voastra de boschetari amarati.. Sa veniti dq sa va dau o tura de oras si pe voi sa va arat viata din masina 😂😂😂😂

• Minus 2
  • Oras:Valcea
Postat
Acum 8 minute, Pissy14 a spus:

Stati dq cuminti bai fecalelor de iepure ce sunteti! Ca va iau rasa in pula!.. Pai voi sunteti niste donatori dq!.. Cand iesiti in oras iesiti cu capu jos.. Ca va e frica ca va fute lumea in cur... Veniti si dati limbi in pizda si apoi va duceti si va pupati copii in gura! Sa ma pis pe mortii vostii de sclavi amarati!  Labagii care stati in fata la monitoare si rupeti laba in doua :)))) ati vrea si voi o viata frumoasa asa.. Plimbare bani distractie :)))) dar ce sa aveti voi? Ca singura distractie la voi este cand va spune mata ca a luat pensia si ca va da sa va cumparati o pereche de adidasi din piata si doua tricouri 😂😂😂😂 stati dq cuminti si nu mai rupeti laba ca o sa ramane ti fara pula de tot 😂😂😂vai soarta voastra de boschetari amarati.. Sa veniti dq sa va dau o tura de oras si pe voi sa va arat viata din masina 😂😂😂😂

De unde aveti ,domnu asa multi bani?Ce lucrati?Sau sugeti si dumneavoastra pula?!

Postat
5 minutes ago, badboy6969 said:

De unde aveti ,domnu asa multi bani?Ce lucrati?Sau sugeti si dumneavoastra pula?!

:))))))))))) bravosssssssss .... galgaie de bani si de plimbari ... de la sat in oras si inapoi .... si distractia lui e sa pandeasca la scara cand nevastasa o suge in gat si ne dam drumu in gura ei ... dar el in mintea lui bubuie de smecherie si de smardoiala . vorba unui titan al gandirii: ai batut un apropo si un covor toata viata ta  :)))))) ce sa zic... distractie placuta boss .. si la mai multe plimbari . PS. Sfat: incearca niste plimbari prin alte oras ca la noi vi sa cam inchis pravalia. Asta in cazul in care cazanu ala care tu il numesti masina te tine pana la iesirea din oras. PPS sa nu uiti de rovinieta  SEARA FAINA

• Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, badboy6969 a spus:

De unde aveti ,domnu asa multi bani?Ce lucrati?Sau sugeti si dumneavoastra pula?

Pula o suge mata si tactu si toti nepotii taii! Saracule amarat.. Sa iti iau pe tactu si pe mata in pula... Fmm de boschetar! Vino dq sa iti dau bani sa iti pui dintii ca daca dschizi gura zici ca e pestera de urs :))) ma pis cu sange pe tactu si pe mata! Ba ce sclavi amarati Bai frate 😂😂😂 ati vrea si voi o viata frumoasa 😂😂😂 stati dq acolo la Sapă ca acolo va e locu... Ca ati invatat scoala voi.  Amatori prosti 😂😂 

• Minus 2
Postat
4 minutes ago, Pissy14 said:

Pula o suge mata si tactu si toti nepotii taii! Saracule amarat.. Sa iti iau pe tactu si pe mata in pula... Fmm de boschetar! Vino dq sa iti dau bani sa iti pui dintii ca daca dschizi gura zici ca e pestera de urs :))) ma pis cu sange pe tactu si pe mata! Ba ce sclavi amarati Bai frate 😂😂😂 ati vrea si voi o viata frumoasa 😂😂😂 stati dq acolo la Sapă ca acolo va e locu... Ca ati invatat scoala voi.  Amatori prosti 😂😂 

PISATEAI CU SANGE TOT RESTU VIETII  firial dracu de taran prost incult si sarac

• Inimioara 1
Postat
Acum 59 minute, shakalaka1159 a spus:

:))))))))))) bravosssssssss .... galgaie de bani si de plimbari ... de la sat in oras si inapoi .... si distractia lui e sa pandeasca la scara cand nevastasa o suge in gat si ne dam drumu in gura ei ... dar el in mintea lui bubuie de smecherie si de smardoiala . vorba unui titan al gandirii: ai batut un apropo si un covor toata viata ta  :)))))) ce sa zic... distractie placuta boss .. si la mai multe plimbari . PS. Sfat: incearca niste plimbari prin alte oras ca la noi vi sa cam inchis pravalia. Asta in cazul in care cazanu ala care tu il numesti masina te tine pana la iesirea din oras. PPS sa nu uiti de rovinieta  SEARA FAINA

Bai lache flausat :)))  sunt de la Bucuresti 😂😂😂 esti vai de capu tau si vai de soarta ta :)))) vorbesti cu mine de masini? 😂😂😂 Si de fapte?... Pai eu am curaj sa ma vad cu fiecare dintre voi de aici sa va arat curaj! Fututi foamea aia care te bate cu 3-0... Vb de masini?  Pai voi aici le tine ti in parcare ca nu aveti bani de benzina sa iesiti sa faceti cumparaturi le si imi spunei mie de masini 😂😂😂 cine isi da ma drumu prostu dq? Ca toti care ati fost vam luat banii ca la fraieri si ati plecat si batuti 😂😂 bagamias pula in familiile voastre si in tot ce mancati voi! Ma pis cu sange pe familia ta si pe tot neamu tau 😂😂😂 de ratoi donatorii ce sunteti 😂😂

• Minus 1
Postat
Acum 1 minut, Pissy14 a spus:

Bai lache flausat :)))  sunt de la Bucuresti 😂😂😂 esti vai de capu tau si vai de soarta ta :)))) vorbesti cu mine de masini? 😂😂😂 Si de fapte?... Pai eu am curaj sa ma vad cu fiecare dintre voi de aici sa va arat curaj! Fututi foamea aia care te bate cu 3-0... Vb de masini?  Pai voi aici le tine ti in parcare ca nu aveti bani de benzina sa iesiti sa faceti cumparaturi le si imi spunei mie de masini 😂😂😂 cine isi da ma drumu prostu dq? Ca toti care ati fost vam luat banii ca la fraieri si ati plecat si batuti 😂😂 bagamias pula in familiile voastre si in tot ce mancati voi! Ma pis cu sange pe familia ta si pe tot neamu tau 😂😂😂 de ratoi donatorii ce sunteti 😂😂

Vino dq incoa parlitule sa iti arat ce covoare am batut.. Pisamas pe betiva aia de mata!  Unde atarni sa iti dea mata bani de tigari :))) vino aici ca stii locatia! E spevificata mai sus! Vino aici sa ne batem ca barbatii... Ca nu inteleg care e problema ta! Esti frustrat pe pesti tu!  Inseamna ca ai mai fost batut.. Si cred ca si violat in cur cand erai mai mic 😂😂😂daca iti bag bilele in cur iti fac fisuri anale dq.. Prapaditule.. Fac pariu ca nu esti decat un boschetar labagiu in fata la monitor. Demonstrezale la baieti ca esti barbat si vino sa ne batem amandoi fmm de schiop. Ca zici ca esti altoit cu magar 😂😂🤫 arata le la baieti ca ai pula intre picioare 😂😂😂 pizdica mica😂😂😂

• Minus 1
Postat

:))) cu tot respectu pt locatarii bucurestiului, te intreb daca consideri o lauda ca esti din bucuresti ? zici ca tu ai construit casa poporului ... ia-ti vere nevasta si intorceti-va la bucurestiul tau iubit si drag ... aaaa, da, m-am prins .... te-au dat pizdele alea de baieti afara din oras .... stai dracu parcat ma in satu tau prostu dracu ... ca in afara de batai si bile pe pula nu esti in stare de nimic pe lumea asta ... pana o pune cine trebuie mana pe tine si iti scoate bilele elea si ti le da sa le mesteci ... ai dracu v-ati umplut de smecherie in capu ala gol .... nu mai puteti de voi taranii dacu parveniti 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Ai dreptate esti" interlop ,mafiot "  dar iti Vinzi  femeia pe 100 de Lei si dupa te culci  cu ea in pat o saruti mananci cu ea  si te gandesti  nea supt la tot orasu coale....:))) mare jmecher esti. ..mare interloper ca ne ti spatele cand iti spargem femeia pe niste maruntis ...esti de tot rasu Bai pula bleaga ...dute la munca lasa vrajala Asta de cioara borata  ca daca iti facem o Vizita Mai intima te caci dus o Luna.....

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat

Cand vezi specimene de genul iti vine sa te pisi pe ei de bani numai sa nu ajunga la asa ceva 😅

Postat
Acum 22 minute, coco_vs_geo a spus:

Ai dreptate esti" interlop ,mafiot "  dar iti Vinzi  femeia pe 100 de Lei si dupa te culci  cu ea in pat o saruti mananci cu ea  si te gandesti  nea supt la tot orasu coale....:))) mare jmecher esti. ..mare interloper ca ne ti spatele cand iti spargem femeia pe niste maruntis ...esti de tot rasu Bai pula bleaga ...dute la munca lasa vrajala Asta de cioara borata  ca daca iti facem o Vizita Mai intima te caci dus o Luna.....

Pai veniti ma sa ne vedem luav-as familiile in pula si toti mortii vostrii 😂😂😂sa ma pis cu sange in gura la nepotii si copii vostrii 😂😂Lasa ca si voi veniti si dati limbi in pizda si pupati acolo unde eu bag pula si imi dau drumu 😂😂😂 nu se mai tine cont de dastea.. Problema este ca nu va inteleg pe voi de ce sunteti atat de frustrati... Ati fost prea violati in cur 😂😂😂 astept vizita aia.. Futuva mortii in gura de boschetari amarati... Sa veniti sa va bag pula in gura si sa va filmez 😂😂😂 nu sunteti si gurii care au zis asta.. Si ati plecat plangand.... VA repet! Va astept cand vrea pula voastra sa veniti.. Sa ne batem 😉😉 ca sa va schimb ideile 😉😉 @shakalaka1159 tu ce dq vrei ma miezule? Luatias nepotii in pula... Stati aici si ma disperat in comentarii.. Veniti in pula mea sa ne vedem sa rezolvam ce avem de imoartit si gata... Baga as pula in gura de boschetari amarati... Futuva familiile in gura sa le bag toata sperma in gura! Veniti in pula mea sa ne batem stam si comentam ca pizdele aici... Hai dq sa terminam o data si gata! Haideti incoa futuva mortisorii in gura. De cersetorii dq! 

VA roade invidia pe toti luavas familiile si copii in pula de tarani obositi... Sunatima ma sa ne dam interval.. Sa va arat de unde sunt... Futuva copii si foamea in gura 😉😉 

• Minus 1
Postat
Acum 2 ore, israeli69 a spus:

o singura intrebare am la domnul HAMSIE(pana inchide pisicuts topicul asta fara rost) . iti place ? ai devenit VEDETA!!!😅🤣🤣 😅🤣🤣 😅🤣🤣 😅🤣🤣

Sa ii dau muie lu mata... Sa vi sa sugi pula la Hamsie... Futuva mortii si familiile in gura de oparit! Ati invatat si voi cuvinte noi 😂😂 pisamas pe toata familia voastra si sa dea Dumnezeu sa va umple Canceru pe la usa 😉 Bagami-as bucati de sperma pe nările la copii vostrii si la nepotii daca aveti...veniti futuva mortii in gura sa ne batem... 

Vizitator Bogdan.VL
Reputație: 0
Postat

Băieți mision accomplished, stați cill nu are rost sa mai continuati nu știu voi dar mie îmi e lene sa citesc atât @pisicut închide topicul pls și eventual baneazal pe asta mic și rau

Postat
Acum 14 ore, Pissy14 a spus:

Pt plimbari si distractie,ne-ai pupat pe toti in pula🤭

Nevasta-ta suge pula ,sa aveti bani de benzina🤭

Postat
Acum 1 oră, badboy6969 a spus:

😂😂 Sa ii dau muie si matii si la toata familia ta cand o fii pe moarte 😂😂😂 

Postat
Acum 4 ore, badboy6969 a spus:

Care toti ma lagagiule sarac? Ca tu cel putin nu ai venit :))) ca plecai ca prostu fara sa faci nimic si cu banii luati 😂😂😂😂 dute dq in mortii tai de la tura dq :))) ca v-am batut ca pe fraieri pe toti dq 😂😂😂 si cand o sa mai revin o sa va bat si atunci 😂😂😂 hahahahaaa futuva copii si neamu in gura de orfani :)))  si daca ati venit ati dat decat limbi si mati pupat pe mine in gura 😂😂😂😂 ca la voi la Vâlcea sunteti numai limbisti si dastia care cere sa bea pisat 😂😂😂😂 futuva in gura de pizde masculine 😂😂😂 mai prosti ca la voi la Vâlcea nu am vazut in viata mea.. Sunteti in urma rau ma jur 😂😂😂 vam ars ca pe fraieri pe toti 😂😂😂 Vam luat banii degeaba 😂😂😂 in vara vin si va iau si mai mult 😂😂😂 prostii dq 😂😂 Lasa sa suga ea pula pentru benzina.. Ca mie imi convine 😂😂😂 sa stau cu pula in sus 😂😂 si voi sa plecati plangand si batuti si cu bani luati 😂😂😂 dati-va dq de ciuperci 😂😂😂 v-am scuipat! 😂😂😂

Postat
1 oră în urmă, Pissy14 a spus:

Care toti ma lagagiule sarac? Ca tu cel putin nu ai venit :))) ca plecai ca prostu fara sa faci nimic si cu banii luati 😂😂😂😂 dute dq in mortii tai de la tura dq :))) ca v-am batut ca pe fraieri pe toti dq 😂😂😂 si cand o sa mai revin o sa va bat si atunci 😂😂😂 hahahahaaa futuva copii si neamu in gura de orfani :)))  si daca ati venit ati dat decat limbi si mati pupat pe mine in gura 😂😂😂😂 ca la voi la Vâlcea sunteti numai limbisti si dastia care cere sa bea pisat 😂😂😂😂 futuva in gura de pizde masculine 😂😂😂 mai prosti ca la voi la Vâlcea nu am vazut in viata mea.. Sunteti in urma rau ma jur 😂😂😂 vam ars ca pe fraieri pe toti 😂😂😂 Vam luat banii degeaba 😂😂😂 in vara vin si va iau si mai mult 😂😂😂 prostii dq 😂😂 Lasa sa suga ea pula pentru benzina.. Ca mie imi convine 😂😂😂 sa stau cu pula in sus 😂😂 si voi sa plecati plangand si batuti si cu bani luati 😂😂😂 dati-va dq de ciuperci 😂😂😂 v-am scuipat! 😂😂😂

Ai supt-o in cur in Valcea,boschetare😂😂

Postat
Acum 31 minute, badboy6969 a spus:

Ai supt-o in cur in Valcea,boschetare😂😂

Vam dat la toti la muie si Vam luat banii 😂😂😂 tu sigur ai facut muie multa cand erai mai mic, mai genunchi de capra batrana ce esti 😂😂😂 stai dq cuminte ca daca iti arat pula zici ca ai vazut statuia libertatii nebunule!... Pe tine cel putin te te bat si te fut in cur la orice ora vrei tu! Marsi in mortii matii de labagiu care sta in fata la monitor si comenteaza! Pizda masculina ce esti! Sa iti iau mortii si viitoru in pula! De rățoi cu pedale :))) ca tu nici replică de prost nu esti! Esti copie fidela de labagiu trist! 

Postat

Ai plecat din Vâlcea d-aia ești tu tare in pizda . Am încercat sa fac o vizita , dar nu mai ești pe aici . Tura următoare când mai calci prin oras ai grija sa nu pici cu gura in pumn . Ai fugit repede milogule ce ești . Stai și înjuri pe aici ca ultimul țaran din galaxie . Eu nu te înjur pentu ca nu meriți .. ești un animal neevoluat . Îți garantez eu ca dacă mai ajungi prin orașul asta te sparg la buci . Te filmez cum stai in genunchi legat si ma pis pe tine , îți acord șansa sa fii ultimul cu care fac asta . 

Postat
Acum 21 minute, voodoo123 a spus:

Ai plecat din Vâlcea d-aia ești tu tare in pizda . Am încercat sa fac o vizita , dar nu mai ești pe aici . Tura următoare când mai calci prin oras ai grija sa nu pici cu gura in pumn . Ai fugit repede milogule ce ești . Stai și înjuri pe aici ca ultimul țaran din galaxie . Eu nu te înjur pentu ca nu meriți .. ești un animal neevoluat . Îți garantez eu ca dacă mai ajungi prin orașul asta te sparg la buci . Te filmez cum stai in genunchi legat si ma pis pe tine , îți acord șansa sa fii ultimul cu care fac asta . 

Sunt in Valcea ma handicapatu le 😂😂😂 dami nr tau sa ne intalnim fmm de excrement esuat! Sa vezi ce te filmez eu cand iti bag sperma in gura! Milogule... Unde ai incercat ma tu sa faci vizita?... Ca telefonu nici nu suna 😂😂😂 fmm de boschetar.. Sa iti iau mortii in pula.. Dami nr tau sa ne vedem acuma.. Si dupaia sa lasam aici la baieti poze cand fac pipi in gurița ta! Fmm de boschetar :)))) sunt tot aici ma... Chiar vreau sa ma vad cu unu din voi.. Sa va bat asa de plecare 😂😂😂

• Minus 1

Postat
Acum 27 minute, voodoo123 a spus:

Ce milog prost... Pai si daca faceai vizita ma prostule tu crezi ca eu stau in casa?... Te astept eu unde trebuie cand iesi.. Si acolo iti dau sa Sara toate pulile din tine.. Milogule oparit... Stai dq cuminte ma ca nici din casa nu ai iesit... Dute dq de maimutoi oparit... Ca daca iti bag pula in cur iti fac dq fisuri anale 😂😂😂 prapaditule... Ce copii prosti sunteti ba!!  Stati ma copiilor cuminti ca va bag la somn dq! Prostilor! 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.