naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 De la 18 :00 locuri disponibile !
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Hei mai câteva locuri pe azi libere și apoi voi încheia și ne vom revedea de mâine cu drag
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Seara bună va doresc ne vedem de dimineață! În forte tari !
22leon Reputație: 34624 Postat Mai 20, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Mai 20, 2022 Parca ii repostare automata ca pe Publi 😁😂😂 Hai neamule ....avem locuri libere 😂😂 De fapt , în majoritatea cazului ii tot liber 😁😂😂 2
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 20, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 20, 2022 Acum 8 ore, naty22 a spus: Salut din cauza la atâtea programării nu prea am timp sa răspund la toți scrie mi cu cât se termina nr tău ca imediat îți dau mesaj te sărut dulce zercore 😉 😘 😗 Imediat dau de tine o clipa 😉 Vezi sa nu ti se sparga telefonul de la atata sunat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Acum 52 minute, Dolaru_arad a spus: Vezi sa nu ti se sparga telefonul de la atata sunat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Stai liniștit ca dacă se sparge poate îmi cumperi tu unu . Eu zic ca degeaba ești mistocar aici pe forum ca nu rezolvi nimic îți garantez asta +ca poți sa jignești cât vrei eu nu te bag un seama dolarule . Dacă nu îți convine ceva și ești afurisit aici spune care este problema ca tot vad ca ești pe aici unu dintre mistocari .
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 20, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 20, 2022 Acum 2 minute, naty22 a spus: Stai liniștit ca dacă se sparge poate îmi cumperi tu unu . Eu zic ca degeaba ești mistocar aici pe forum ca nu rezolvi nimic îți garantez asta +ca poți sa jignești cât vrei eu nu te bag un seama dolarule . Dacă nu îți convine ceva și ești afurisit aici spune care este problema ca tot vad ca ești pe aici unu dintre mistocari . Eu nu te-am jignit si chiar nu am de gand sa o fac. , trageam si eu doar concluzii 😉
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Eu nu înțeleg care este problema de tot comentați aici și scrieti asa din senin și ati apărut aici .Aici este un topic de recenzi și cam atât. Dacă sunteți în categoria mistocari puteți sa deschideți un topic și sa discutați pana va doare capu . Iară puteți sa jigniți și sa vorbiți ce va taie capu însă nu înțeleg unele răutăți. Aici am destula lumea care este buna și ma înțeleg bine cu ei nu pricep pe unii căzuți aici asa din parașuta. V-as ruga frumos sa nu mai comentați degeaba aici decât dacă ati fost la mine și vreți o recenzie sau altceva frumos nu rautati . Am zis sa fiu cu ,caracter și sa stau cuminte sa nu dau pas dar mie nu îmi plac aiurea mistocariile proasta cum le face DOLARU . Dacă ai ceva cu mine spune aici te ascult .
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Acum 1 minut, Dolaru_arad a spus: Eu nu te-am jignit si chiar nu am de gand sa o fac. , trageam si eu doar concluzii 😉 Ce concluzie am omorât pe cineva ? Am jignit eu pe cineva cum o faceti voi ?
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Acum 16 ore, Dolaru_arad a spus: Doar mie mi se pare ca esti penibila ? 😂😂😂😂 Ce este cu asta ? Ori faci mișto ori razi singur ca nu te înțeleg. Am zis sa te las în pace dar vad ca ești cam răutăcios puțin și nu înțeleg de ce ??
Norocel123 Reputație: 104 Postat Mai 20, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 20, 2022 Acum 8 minute, naty22 a spus: Eu nu înțeleg care este problema de tot comentați aici și scrieti asa din senin și ati apărut aici .Aici este un topic de recenzi și cam atât. Dacă sunteți în categoria mistocari puteți sa deschideți un topic și sa discutați pana va doare capu . Iară puteți sa jigniți și sa vorbiți ce va taie capu însă nu înțeleg unele răutăți. Aici am destula lumea care este buna și ma înțeleg bine cu ei nu pricep pe unii căzuți aici asa din parașuta. V-as ruga frumos sa nu mai comentați degeaba aici decât dacă ati fost la mine și vreți o recenzie sau altceva frumos nu rautati . Am zis sa fiu cu ,caracter și sa stau cuminte sa nu dau pas dar mie nu îmi plac aiurea mistocariile proasta cum le face DOLARU . Dacă ai ceva cu mine spune aici te ascult . Mama ce discurs mi-o dat lacrimile . 1
Norocel123 Reputație: 104 Postat Mai 20, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 20, 2022 Acum 13 minute, naty22 a spus: Ce concluzie am omorât pe cineva ? Am jignit eu pe cineva cum o faceti voi ? Nu ca nu ai timp tu te ocupi ci altele cu furatul din buzunare și cu filmatul clienților sa ai șantajeze după ca ai dai în primire la soți. 1
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Chiar acum, Norocel123 a spus: Nu ca nu ai timp tu te ocupi ci altele cu furatul din buzunare și cu filmatul clienților sa ai șantajeze după ca ai dai în primire la soți. Tu pe lângă ca aberezi nu ști pe ce lume ești mai și comentezi aici . Ce dracu ai te -a întrebat cineva ceva ? Ai vreo dovada de vorbești?
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Acum 1 minut, Norocel123 a spus: Nu ca nu ai timp tu te ocupi ci altele cu furatul din buzunare și cu filmatul clienților sa ai șantajeze după ca ai dai în primire la soți. Ți ciuda ție ca nu te dau pe tine în primire la nevastă-ta sau ?
22leon Reputație: 34624 Postat Mai 20, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Mai 20, 2022 Acum 11 minute, naty22 a spus: .....nu pricep pe unii căzuți aici asa din parașuta. V-as ruga frumos sa nu mai comentați degeaba aici decât dacă ati fost la mine și vreți o recenzie sau altceva frumos nu rautati . De regula se sare cu parașuta nu se cade din parașuta 🙈😂 Celor care vin la tine mai nou le faci si o recenzie? 🙈😂😂 Sa fie la dosar, nu se stie când prinde bine 😂😂😂 Nu mai fi așa supăracioasa, relaxează-te și tu. Și vezi ca uneori tu ne provoci cu unele afirmații. 1
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Acum 1 minut, 22leon a spus: De regula se sare cu parașuta nu se cade din parașuta 🙈😂 Celor care vin la tine mai nou le faci si o recenzie? 🙈😂😂 Sa fie la dosar, nu se stie când prinde bine 😂😂😂 Nu mai fi așa supăracioasa, relaxează-te și tu. Și vezi ca uneori tu ne provoci cu unele afirmații. Mulțumesc nu știam de parașuta mulțumesc ca mi -ai atras atenția. Eu sunt relaxata mereu ,eu nu provoc pe nimeni însă sunt mereu provocata și nu pot tace când se afirma aici numai aberații. Se trezește câte un prost ca fix asa este scuze expresia de îmi fute mie noapte. Îs oameni calumea aici ,eu știu ca în Timișoara majoritatea îs cu capu dar mai ho dracului sa pună stop în trecut .
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Acum 16 ore, Dolaru_arad a spus: Doar mie mi se pare ca esti penibila ? 😂😂😂😂 Na poftim de aces domn nu am treaba cu el dar nu înțeleg ce se baga aiurea un seama di jignesc ei aiurea . Cu ce dau eu startul???
naty22 Reputație: 1842 Postat Mai 20, 2022 Autor Postat Mai 20, 2022 Lasă că de mâine am sa fiu foarte dura și am sa răspund cu aceasi moneda celor care jignesc . Noapte buna la revedere .
22leon Reputație: 34624 Postat Mai 20, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Mai 20, 2022 Acum 5 minute, naty22 a spus: ......eu știu ca în Timișoara majoritatea îs cu capu.... Acum 3 minute, naty22 a spus: Cu ce dau eu startul??? Uite cine incepe ! Și când vor vedea mai mulți din Tm , cum crezi ca va fi? Noapte bună! 1
Norocel123 Reputație: 104 Postat Mai 20, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 20, 2022 Știm asta ca asa ai făcut și pe Timișoara numai circ în urma ta . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum