Sari la conținut

❤️Naty 0735351923💋

naty22

Postări Recomandate

Postat
La 28.09.2022 la 22:01, naty22 a spus:

Hei salut de maine sunt libera ✔️💋

Preturile sunt următoarele am doua variante :

✔️Varianta 1

💋200 fin cu sărutări 

💋350 ora 

100 extra fin faciala 

100 extra uro 

✔️Varianta 2 

✔️🌲☁️150 fin 

☁️300 ora

✔️50 sărutările 

✔️100 fin faciala 

✔️100 uro

✔️🌲💋450 ora domimarii

💋550 ora la hotel deplasări 

Serviciile sunt următoarele :

ON doar dacă igiena corespunde 

NP fara discuții

Dus împreună 

Sex intre sani

Masaj de relaxare 

Masaj erotic 

69

Dif pozitii 

Vorbe vulgare 

, sărutari FK💋

💋Masturbare reciproca 

Fin faciala 100 extra 

Footjob 

Handjob

Penetrari la băieți

Ședințe de MBDS 👉, biciuire, sclavi, umilire, vorbe vulgare👉450 ora 👉

👉Uro activa 

Screenshot_20220609_130001.jpg.6f2905e1561c9b1f2e8e80dab811e6c9.jpg

EmojiEditor-2022-05-22_18-11-36.png.16278c2676ebc9bda1eeefca48ba599f.png

Hei salut de maine sunt disponibila în oraș. 

De la ora 10:00incep programul 😊

Programari pe wapp sau telefonic va rog 😊☀️😊

Va sarut dulce zi buna sa aveți 😊☀️✔️

• Inimioara 2
Postat
La 20.09.2022 la 15:26, naty22 a spus:

Hei de maine disponibila 👌

Ared Kaufland locația 

👌😜

Preturile sunt următoarele și serviciile :

😜200 fin cu sărutări

😜150 fără sărutări 

😜350 ora include NP, ON dus împreună sex între sâni sărutări masaj de relaxare footjob vorbe vulgare masturbare reciproca 😜👌🚫

🚫300 fără sărutări 

🚫👌💋100 extra fin faciala 

💋👌✔️

50 extra uro 

Image_495924.jpg

IMG_20220916_104420.jpg

Image_212601.jpg

Image_613146.jpg

Image_823388.jpg

Buna dragiilor sunt libera pana diseara la ora 00/00

Ared Kaufland 😊

Programari pe wapp sau telefonic va sarut dulce 💘💘💘🤭

Postat
1 oră în urmă, dracugol26 a spus:

Colegilor, grija cu discretia. Sanse 50/50 sa fiti pe aradon sau nu. ;)

Salut eu spun sa nu mai vorbească gura fara tine nu vorbii din necunostiinta de cauza. Momentan nu a fost nimeni sa spună aici ca fac asemenea porcarii.

Discretia la mine esteb100%sa ști, fiind și faptul ca încă lucrez în meserie și altfel se sesiza cineva.Mai bine te uiți în gradina ta și după vezi ce face vecinul tău mai bine. 

Va mai spun ultima oara ca deja m - msaturat de discuții inutile și fără rost. 

Stai în banca ta nu te - a întrebat nimeni nimic nu a confirmat nimeni nimi momentan. 

• Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 30.09.2022 la 15:53, naty22 a spus:

Da am 

Poți să îl dai? 

• Telefon: 0790682370
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 19 ore, naty22 a spus:

Salut eu spun sa nu mai vorbească gura fara tine nu vorbii din necunostiinta de cauza. Momentan nu a fost nimeni sa spună aici ca fac asemenea porcarii.

Discretia la mine esteb100%sa ști, fiind și faptul ca încă lucrez în meserie și altfel se sesiza cineva.Mai bine te uiți în gradina ta și după vezi ce face vecinul tău mai bine. 

Stai în banca ta nu te - a întrebat nimeni nimic nu a confirmat nimeni nimi momentan. 

Da ai mare dreptate nu o spus nimeni doar pe Timisoara la Larisa de la top cititi la Larisa la pagina 68 parca am citit eu .

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Arad
Postat
La 26.05.2022 la 15:50, naty22 a spus:

Acest neorocit asa trebuie sa ii spun a venit la mine acum este de pe forum .

L am invitat la suc la dus și apoi în camera de lucru .Era puțin pilit l am lăsat în pace pentru ca se comporta exemplar .Apoi în camera  a început sa devina puțin agresit ,fanatic ,și foarte urât vorbea .Pe lângă faptul ca I am spus sa schimbam poziția a zis ca nu ca el vrea asa nu cum vreau eu .

Efectiv m -am ridicat din pat și I am deschis ușa sa iese afara

A pus mana pe bănuți 150 de lei și I-a luat .La ușa m-a împins și mi -a rupt unghia .Deci vreau sa știe ca am sa iau camerele sa îl dau la politie .Luați numărul lui și terorizati-l care doriți.  Vreau sa ca spun ca l -am și bătut i am tras o palma și m -am luat după el pe hol .

De vezi asta vreau sa îți spun ca mai am 2 colege și data viitoare avem sa te batem mar toate trei .

Screenshot_20220526-153113_WhatsApp.jpg

Maxima discretie. =)))))))

Si mai e un storyline pe Constanta cand l-a filmat pe unu.

Dar in rest esti safe... bine daca nu cumva face si neprotejat, parca larisasex o zis acum ceva timp ca ti-ai luat concediu sa nasti (care este un lucru foarte frumos dpmdv), problema e ca probabil e cu pestele sau cu clinetul. 

Anyway cu riscul de a ma repeta, "discretie". 

Kiss and hugs. 

• Minus 1
Vizitator
Postat
On 10/2/2022 at 8:10 PM, naty22 said:

Daca citesti cu voce tare ce ai scris, s-ar putea sa ti se ridice covorul de la pamant. Seamana cu o incantatie straveche. 

Parca nu trosnea analfabetismul in tine, nu iti mai scrie pestele postarile? 

Probabil nu ai prea multi clienti, ar trebui sa profiti si sa citesti abecedarul! Are si poze, o sa te descurci! La inceput vei avea dureri puternice in zona capului, nu te speria, creierul incepe sa lucreze. Pe urma, va fi tot mai usor si vei trece de la poze la litere, cuvinte si chiar propozitii!

Postat
Acum 1 oră, hateru_ a spus:

Daca citesti cu voce tare ce ai scris, s-ar putea sa ti se ridice covorul de la pamant. Seamana cu o incantatie straveche. 

Parca nu trosnea analfabetismul in tine, nu iti mai scrie pestele postarile? 

Probabil nu ai prea multi clienti, ar trebui sa profiti si sa citesti abecedarul! Are si poze, o sa te descurci! La inceput vei avea dureri puternice in zona capului, nu te speria, creierul incepe sa lucreze. Pe urma, va fi tot mai usor si vei trece de la poze la litere, cuvinte si chiar propozitii!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Minus 1
Vizitator Anthonio
Postat

Se lăuda un coleg că face o vizită la titulara topicului pentru a vedea cum stă treabă, m-am saturat s-aștept 😄 

Am vizitat pe Naty pentru a lămuri situația și nu pentru a mă juca cu sânii ei, nuuuu doar pentru a face lumină și nu m-am convins din prima, am fost și a doua oară 😇 

Programare făcută pe oațap, prima data ne-am întâlnit în fața blocului, a doua oară ea mă așteptat cu ușa deschisă așa cum fac profesionistele, mă așteptat îmbrăcată intrun costum din ăla de bebeluș ce se închide între picioare😄 eu zic că pozele sunt reale doar burtica o tine suptă 😜 in poze, poza cu fața e identică🤦 nota 10 (exclusiv pt sâni)

Am vb puțin apoi mi-a spus să merg la duș dacă nu am făcut acasă, nu era cazul că am făcut acasă pe cheltuiala mea,  (când am fost prima dată sa dusulit ea de ma enervat, fix 9 minute) igienă ireproșabilă, a folosit și apă de gură și înainte și după 😜 nota 10

Incepe ea cu un oral destul de slăbuț fără atenție la împrejurimi, are un țug de parcă trage vin din damigeană, o ia doar până la jumaTe in gură, și nu știu de ce pt că ea are gura mare🤣,  am avut parte și de oral mai prost, nota  7 

La NP, no aici ne-am cam potrivit, ma călărit ea până am oprit-o eu, am călatit-o până am obosit și am dat ca surdu'n tobe fată nici un camentariu că mă doare sau las-o mai încet,  nota de 8,5

Ca atitudine e pro client și pot să spun că am văzut o evoluție între prima și a doua vizită (vorbea mai puțin, deci vrea să învețe) știu că e greu unei oltence să își țină gura închisă, dar sa străduit😄

Dacă ma filmat și va vedea nevastămea, va fi mândră de mine la cât de  bine am futut-o, dar dacă va vedea prietenul/soțul/iubitul ei, dacă-l mai are va fi gelos pe mine🤣🤣🤣(ultima frază e o glumă) 

PS la plecare am făcut duș cu apă caldă! nu ca @unsuflet cu apă rece(ieri la UTA)  

Nu spun că nu revin 🤣🤣🤣 mie mi-a rămas o amintire cu țâțe mari🤦😇😘😜😍😍😍

Postat
La 11.10.2022 la 7:16, Anthonio a spus:

Se lăuda un coleg că face o vizită la titulara topicului pentru a vedea cum stă treabă, m-am saturat s-aștept 😄 

Am vizitat pe Naty pentru a lămuri situația și nu pentru a mă juca cu sânii ei, nuuuu doar pentru a face lumină și nu m-am convins din prima, am fost și a doua oară 😇 

Programare făcută pe oațap, prima data ne-am întâlnit în fața blocului, a doua oară ea mă așteptat cu ușa deschisă așa cum fac profesionistele, mă așteptat îmbrăcată intrun costum din ăla de bebeluș ce se închide între picioare😄 eu zic că pozele sunt reale doar burtica o tine suptă 😜 in poze, poza cu fața e identică🤦 nota 10 (exclusiv pt sâni)

Am vb puțin apoi mi-a spus să merg la duș dacă nu am făcut acasă, nu era cazul că am făcut acasă pe cheltuiala mea,  (când am fost prima dată sa dusulit ea de ma enervat, fix 9 minute) igienă ireproșabilă, a folosit și apă de gură și înainte și după 😜 nota 10

Incepe ea cu un oral destul de slăbuț fără atenție la împrejurimi, are un țug de parcă trage vin din damigeană, o ia doar până la jumaTe in gură, și nu știu de ce pt că ea are gura mare🤣,  am avut parte și de oral mai prost, nota  7 

La NP, no aici ne-am cam potrivit, ma călărit ea până am oprit-o eu, am călatit-o până am obosit și am dat ca surdu'n tobe fată nici un camentariu că mă doare sau las-o mai încet,  nota de 8,5

Ca atitudine e pro client și pot să spun că am văzut o evoluție între prima și a doua vizită (vorbea mai puțin, deci vrea să învețe) știu că e greu unei oltence să își țină gura închisă, dar sa străduit😄

Dacă ma filmat și va vedea nevastămea, va fi mândră de mine la cât de  bine am futut-o, dar dacă va vedea prietenul/soțul/iubitul ei, dacă-l mai are va fi gelos pe mine🤣🤣🤣(ultima frază e o glumă) 

PS la plecare am făcut duș cu apă caldă! nu ca @unsuflet cu apă rece(ieri la UTA)  

Nu spun că nu revin 🤣🤣🤣 mie mi-a rămas o amintire cu țâțe mari🤦😇😘😜😍😍😍

Salut mulțumesc frumos pentru vizite te mai aștept cu drag de fiecare data 👌💋💋💋💋

Indisponibila anunț când revin! 💋💋💋

Vizitator unsuflet
Postat

Ma zapacesti!

Ieri ai zis ca esti indisponibila, iar acum spui ca esti disponibila. Treaba ta, dar eu te-am pus absenta pe topicul cu disponibile zilnic. Pe viitor, te rog sa te pontezi singura si acolo cand intri in tura😅.

Vizitator Anthonio
Postat
Acum 7 ore, unsuflet a spus:

Ma zapacesti!

Ieri ai zis ca esti indisponibila, iar acum spui ca esti disponibila. Treaba ta, dar eu te-am pus absenta pe topicul cu disponibile zilnic. Pe viitor, te rog sa te pontezi singura si acolo cand intri in tura😅.

E disponibilă dar nu la Arad, e la Oradea 🤦 a încurcat borcanele😄

Postat
Acum 10 ore, unsuflet a spus:

Ma zapacesti!

Helooo acum am văzut am greșit am vrut sa postez pe Oradea m-o luat capu și pe mine ma zăpăciți de tot 😂😅

Postat
Acum 2 ore, Anthonio a spus:

E disponibilă dar nu la Arad, e la Oradea 🤦 a încurcat borcanele😄

Mersi ca iti dai seama mereu 😂😂

Postat

Hei de maine sunt disponibila în oraș 😍😛👌

Preturile și serviciile sunt următoarele :

💙150 fin 

💙300 ora 

💙50 sărutările 

💙NP, ON dacă igiena corespunde, dus împreună, sex intre sani, 69, diferite pozitii, vorbe vulgare, footjob, masturbare reciproca masaj de relaxare, 💙👌sărutări 💋

Ared Kaufland locația 💙

Image_780811.jpg

Image_629273.jpg

Image_88186.jpg

• Telefon: 0740941107
  • Telefon: 0740941107
Postat
Acum 8 minute, naty22 a spus:

💙150 fin 

💙300 ora 

💙50 sărutările 

💙NP, ON dacă igiena corespunde, dus împreună, sex intre sani, 69, diferite pozitii, vorbe vulgare, footjob, masturbare reciproca masaj de relaxare, 💙👌sărutări 💋

Ared Kaufland locația 💙

Image_780811.jpg

Image_629273.jpg

Image_88186.jpg

Bine ai revenit 

• Inimioara 1
  • Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania
Postat
Acum 46 minute, naty22 a spus:

💙150 fin 

💙300 ora 

💙50 sărutările 

Ared Kaufland locația 💙

Image_780811.jpg

Image_629273.jpg

Image_88186.jpg

Spor la treaba cumnata mea preferata 🥰

• Minus 2
Postat
Acum 4 ore, Domnulspion7 a spus:

Spor la treaba cumnata mea preferata 🥰

@pisicutste@ rog frumos sa iei  masuri am tot tolerat nu mi se pare ok sa se ia mereu de mine și mai ales sa comenteze asa aiurea prost și fără rost dacă tot ai schimbat atâtea pe forum te rog frumos sa iei în măsura și acest domn!

Aici este doar site de recenzi nu asa aiurea sa se comenteze zic și eu tu ce spui @pisicuts? 🙄🙄🤔

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...