Sari la conținut

❤️Naty 0735351923💋

naty22

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am revizitat bunaciunea de Naty. Și de aceasta data am avut parte de un GFE ridicat susținut cu FK fin plin, fata asta e buna rău .Are niste sani foarte frumosi numai buni de zmotocit și de futut cu niste sfârcuri numai bune de supt, păsărica epilata cu niste labii spectacol😉 fără mirosuri carnea tare pe ea, fundul beton. Se mișcă bine și la ON unde o suge binișor cu atenție la sateliți, am învățat-o sa bage coiul in gura 😀.

La NP pfff se mișcă maxim e stramtuta in pizda, da contre, striga-n pula iar in LOT te fute de-ți tremura picioarele. Ca și note are 9.5 pe linie iar in scurt timp cred ca va fi premianta. 
 Am sponsorizat-o cu 200 pt aprox 40min și abia aștept sa o vizitez din nou

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, Patimasu a spus:

Bravo Naty!!!! 

Până ajung eu la tine ....devi premianta și poate nu mai primești corigenți.Te pup😘😘😘

Hello mulțumesc frumos te aștept cu drag dragule !Aștept cu nerăbdare sa fiu premiata de tine ! 😀😃🙂🙃😊

Link spre comentariu
Acum 9 ore, descurcaretu a spus:

Am revizitat bunaciunea de Naty. Și de aceasta data am avut parte de un GFE ridicat susținut cu FK fin plin, fata asta e buna rău .Are niste sani foarte frumosi numai buni de zmotocit și de futut cu niste sfârcuri numai bune de supt, păsărica epilata cu niste labii spectacol😉 fără mirosuri carnea tare pe ea, fundul beton. Se mișcă bine și la ON unde o suge binișor cu atenție la sateliți, am învățat-o sa bage coiul in gura 😀.

La NP pfff se mișcă maxim e stramtuta in pizda, da contre, striga-n pula iar in LOT te fute de-ți tremura picioarele. Ca și note are 9.5 pe linie iar in scurt timp cred ca va fi premianta. 
 Am sponsorizat-o cu 200 pt aprox 40min și abia aștept sa o vizitez din nou

Mulțumesc frumos de cuvintele tale. Esti un om de milioane !

!

Link spre comentariu

Este deschis la cabinet azi .Programările pe wapp sau telefonic la domisoara doctorița  .Cei care aveți simptome de COVID 19 va rog sa ma contactați înainte de a a ajunge la cabinet .

Aveți grija dragii mei deoarece vremea este înșelătoare și s-ar putea sa racitii !Consumatii multe fructe și legume ,și multe  ceaiuri cu lămâie!

Va pwpwa doctorița Naty !Ciusi 

EmojiEditor-2022-04-02_13-14-17.png

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Acum 10 ore, naty22 a spus:

Este deschis la cabinet azi .Programările pe wapp sau telefonic la domisoara doctorița  .Cei care aveți simptome de COVID 19 va rog sa ma contactați înainte de a a ajunge la cabinet .

Aveți grija dragii mei deoarece vremea este înșelătoare și s-ar putea sa racitii !Consumatii multe fructe și legume ,și multe  ceaiuri cu lămâie!

Va pwpwa doctorița Naty !Ciusi 

EmojiEditor-2022-04-02_13-14-17.png

Ești cea mai tare 👍👍👍 m-ai amuzat teribil cu invitația la cabinet 🤗

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...