Sari la conศ›inut

โŒINDISPONIBILฤ‚โŒ๐ŸŒธ๐˜ฝ๐™€๐™๐™๐™” ๐™Ž๐™†๐™„๐™‰๐™‰๐™”๐ŸŒธ ๐Ÿ“Œ๐™‘๐™„๐™๐˜ผ๐™‰ ๐™๐™€๐™Ž๐™„๐˜ฟ๐™€๐™‰๐˜พ๐™€ ๐Ÿ“Œ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿฌ๐Ÿณ๐Ÿฏ๐Ÿฎ๐Ÿต๐Ÿฎ๐Ÿฒ๐Ÿฌ๐Ÿฐ๐Ÿฏ๐Ÿ“ฒ

Postฤƒri Recomandate

Reputaศ›ie: 12322
  • Telefon: 0732926043
  • Oras:Bucureศ™ti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  โŒIndisponibilฤƒโŒ

IMG_1674.jpeg.6f7c0f3443aaf47fc86206b0e251f41c.jpeg

• Like 2
  • Mersi 2
  • betty21skinny a schimbat titlul รฎn โŒINDISPONIBILฤ‚โŒ๐ŸŒธ๐˜ฝ๐™€๐™๐™๐™” ๐™Ž๐™†๐™„๐™‰๐™‰๐™”๐ŸŒธ ๐Ÿ“Œ๐™‘๐™„๐™๐˜ผ๐™‰ ๐™๐™€๐™Ž๐™„๐˜ฟ๐™€๐™‰๐˜พ๐™€ ๐Ÿ“Œ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿฌ๐Ÿณ๐Ÿฏ๐Ÿฎ๐Ÿต๐Ÿฎ๐Ÿฒ๐Ÿฌ๐Ÿฐ๐Ÿฏ๐Ÿ“ฒ
Reputaศ›ie: 26
  • Oras:Bucuresti
Postat
On 4/19/2025 at 2:00 PM, alexeibei said:

Buna,faci si Anal?

Din ce stiu eu Nu practica.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

โค๏ธ๐ŸŒธDisponibilฤƒ๐ŸŒธโค๏ธย 

๐Ÿ“Œ Vitan residence๐Ÿ“Œ

IMG_1871.jpeg.5d41324409b30736b35a0ecdd5398a9c.jpegIMG_1877.jpeg.b301af02d8f4b81492eb31009b539022.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

โค๏ธDisponibilฤƒ โค๏ธ

IMG_1893.jpeg.712848fee66b2eca1e35ff694cfa7734.jpeg

• Inimioara 6
Reputaศ›ie: 711
Postat
Acum 42 minute, betty21skinny a spus:

โค๏ธDisponibilฤƒ โค๏ธ

IMG_1893.jpeg.712848fee66b2eca1e35ff694cfa7734.jpeg

Mama cum e femeia asta ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ”๐Ÿ”

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 orฤƒ, snake1127 a spus:

Mama cum e femeia asta ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ”๐Ÿ”

Mulศ›umesc ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilฤƒ ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€

IMG_1875.jpeg.7dd77612ace2e0cbfbb06b435b956087.jpeg

• Inimioara 6
Reputaศ›ie: 860
Postat

Vin cu a dua recenzie pe ziua de azi. In vizita prin capitala din italia am decis spre seara sa ii fac o vizita titularei topicului. Fiind atras de pozele faine de fizic si chiar si servicii. Betty este exact cum se vede in poze. La corp e perfecta pt iubitorii de slim skinny. Tatuaje frumoase bronzata frumos. Eu ii dau un 10 la corp si un 9 la fata. Fundul si pasarica sunt minunate. M am bucurat din plin de ele. A avut din pacate doar jumatate de ora la dispozitie.ย 

Locatie 10 cu de toate chiar si o catelusa frumoasaโค๏ธ

On 10 deep o suge bine

Np 9 doar o pozitie pe la spate. Neparticipanta

Gfe 7 distanta receย 

In concluzie o recomand pe Betty celor iubitori de fete slim. Tin sa precizez ca eu sunt fan fetelor slabe. Si ca Betty are un fund si o pizda de milioane

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 44 minute, calin04 a spus:

Vin cu a dua recenzie pe ziua de azi. In vizita prin capitala din italia am decis spre seara sa ii fac o vizita titularei topicului. Fiind atras de pozele faine de fizic si chiar si servicii. Betty este exact cum se vede in poze. La corp e perfecta pt iubitorii de slim skinny. Tatuaje frumoase bronzata frumos. Eu ii dau un 10 la corp si un 9 la fata. Fundul si pasarica sunt minunate. M am bucurat din plin de ele. A avut din pacate doar jumatate de ora la dispozitie.ย 

Locatie 10 cu de toate chiar si o catelusa frumoasaโค๏ธ

On 10 deep o suge bine

Np 9 doar o pozitie pe la spate. Neparticipanta

Gfe 7 distanta receย 

In concluzie o recomand pe Betty celor iubitori de fete slim. Tin sa precizez ca eu sunt fan fetelor slabe. Si ca Betty are un fund si o pizda de milioane

Mulศ›umesc frumos pentru vizitฤƒ ศ™i recenzie , te pup โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

• Like 1
Reputaศ›ie: 85
Postat

Eu am fost de mai multe ori si pot spune ca ia pula bine de tot in gura. Merita sa mergi sa ti-o suga cu buzele alea si face toti banii.ย 

Corp bun, silicoane, fara prea mult gfe. Nu face fk.

De recomandat. Evident!ย 

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 08.05.2025 la 10:43, este a spus:

Eu am fost de mai multe ori si pot spune ca ia pula bine de tot in gura. Merita sa mergi sa ti-o suga cu buzele alea si face toti banii.ย 

Corp bun, silicoane, fara prea mult gfe. Nu face fk.

De recomandat. Evident!ย 

Mulศ›umesc โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธDisponibilฤƒ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

๐Ÿ“ŒVitan๐Ÿ“Œ

IMG_1997.jpeg.1cce160497cd3674337664bd1a4c1bf5.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 9
Reputaศ›ie: 21
Postat
5 hours ago, betty21skinny said:

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธDisponibilฤƒ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

๐Ÿ“ŒVitan๐Ÿ“Œ

IMG_1997.jpeg.1cce160497cd3674337664bd1a4c1bf5.jpeg

Trofeu

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilฤƒ โค๏ธ

• Inimioara 1
Reputaศ›ie: 8
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat
Acum 3 ore, betty21skinny a spus:

Disponibilฤƒ โค๏ธ

Ai plecat din Buzฤƒu?ย 

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Intervalul 19:30 - 23:30 disponibilย 

ultima zi astฤƒzi ๐Ÿฅฐ

IMG_1885.jpeg.64c9589791b81004d8a77483413f65a9.jpeg

• Inimioara 3
Reputaศ›ie: 15
Postat
1 orฤƒ รฎn urmฤƒ, betty21skinny a spus:

Intervalul 19:30 - 23:30 disponibilย 

ultima zi astฤƒzi ๐Ÿฅฐ

IMG_1885.jpeg.64c9589791b81004d8a77483413f65a9.jpeg

Cine te-a supฤƒrat de ai lฤƒsat buzele in jos?

Reputaศ›ie: 15
Postat

Buna seara!ย 

A doua zi la betyy๐Ÿ˜˜una dupa alta adica si ieri๐Ÿ˜œ numai un om nebun ar face asta๐Ÿ˜Ž,

Lacatie vitan rezidence usor de ajuns

9 locatie ,cam departe de mine dar la ea veneam.pe.jos

Azi optat 1h 400 decartat

Optat ON pe care-l face cum i-mi place

Nota 10

Schimbat in 69 ,nici nu-mi placea defapt dar am zis sa fiu in rand cu lumea๐Ÿฅฐ

Schimbat in doggy si aici normal ca mi-am facut de cap cu limba de la ceas ๐Ÿ˜œ

Curatenie impecabila ,apret mai trebuia๐Ÿคฃnota 10

Schimbat doggy la marginea patului ,fara figuri ,este o fata finuta care-mi place cu toate formele iei,nimeni nu este perfect๐Ÿฅฐbineintelesย  am terminat in balon .Se misca destul de bine ,eu nici nu sunt prea pretentios dar privelistea in sine,i-mi venea s-o mananc cu totul asa ca dau 10

Facut pauza, un mic dus ,schimbat doua vorbe si hai la pus parchet๐Ÿง,am inceput cu ON ,ศ™oimu' meu ca ranga ,pus doggy la marginea patului ,pus fesu'ย  normal ca trebuia sa pregatesc terenul,limbi ca dracii peste tot,gemea frumos ,acum ce sa zic (limba mea nu este prea mare),revin si ma repet; Sincer; curatenie maxima pe gustul meu,apoi bineinteles pompat,pompat ,mai erau vreo 10 min din ora si ce sa vezi ,ศ™oimu la raport dar nu mai terminam nici la rasarit ,puteam s-o dau de toti pereti de stingia oatului (stricam si oatul fetei ) asa ca stop cadru. Vin dupa 36 ore job cu pauza de 2h/12 i plus ca ieri venisem de la ea dar eu derbedeu cand am auzit ca pleaca,am zis stai tata ca nui asa๐Ÿ˜๐Ÿ˜Betty clar nu are nici o vina,eu nu am venit la concurs ,m-am simtit foarte bine cu ea asta e tot ce conteaza.

Din partea mea 10 pe linie

Abia astept sa revina

Te pup de nu te vezi๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

La 19.04.2025 la 14:00, alexeibei a spus:

Nu face!

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 orฤƒ, Radu_sil a spus:

Buna seara!ย 

A doua zi la betyy๐Ÿ˜˜una dupa alta adica si ieri๐Ÿ˜œ numai un om nebun ar face asta๐Ÿ˜Ž,

Lacatie vitan rezidence usor de ajuns

9 locatie ,cam departe de mine dar la ea veneam.pe.jos

Azi optat 1h 400 decartat

Optat ON pe care-l face cum i-mi place

Nota 10

Schimbat in 69 ,nici nu-mi placea defapt dar am zis sa fiu in rand cu lumea๐Ÿฅฐ

Schimbat in doggy si aici normal ca mi-am facut de cap cu limba de la ceas ๐Ÿ˜œ

Curatenie impecabila ,apret mai trebuia๐Ÿคฃnota 10

Schimbat doggy la marginea patului ,fara figuri ,este o fata finuta care-mi place cu toate formele iei,nimeni nu este perfect๐Ÿฅฐbineintelesย  am terminat in balon .Se misca destul de bine ,eu nici nu sunt prea pretentios dar privelistea in sine,i-mi venea s-o mananc cu totul asa ca dau 10

Facut pauza, un mic dus ,schimbat doua vorbe si hai la pus parchet๐Ÿง,am inceput cu ON ,ศ™oimu' meu ca ranga ,pus doggy la marginea patului ,pus fesu'ย  normal ca trebuia sa pregatesc terenul,limbi ca dracii peste tot,gemea frumos ,acum ce sa zic (limba mea nu este prea mare),revin si ma repet; Sincer; curatenie maxima pe gustul meu,apoi bineinteles pompat,pompat ,mai erau vreo 10 min din ora si ce sa vezi ,ศ™oimu la raport dar nu mai terminam nici la rasarit ,puteam s-o dau de toti pereti de stingia oatului (stricam si oatul fetei ) asa ca stop cadru. Vin dupa 36 ore job cu pauza de 2h/12 i plus ca ieri venisem de la ea dar eu derbedeu cand am auzit ca pleaca,am zis stai tata ca nui asa๐Ÿ˜๐Ÿ˜Betty clar nu are nici o vina,eu nu am venit la concurs ,m-am simtit foarte bine cu ea asta e tot ce conteaza.

Din partea mea 10 pe linie

Abia astept sa revina

Te pup de nu te vezi๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

รŽศ›i mulศ›umesc frumos pentru vizitฤƒ ศ™i recenzie โค๏ธโค๏ธ te รฎmbrฤƒศ›iศ™ez cu drag โค๏ธ

Reputaศ›ie: 271
Postat

Salutare, in urma recentei vizite las aici o recenzie:ย 
- progr efectuata ptr 30 min, reconfirmarea de rigoare cu 1h inainte, am ajuns la locatie, de dupa usa am fost intampinat de Betty intr-un costum Negru sexy. Ne-am salutat de revedere, putin alint ptr catelusa draguta si super cuminte apoi am lasat banutii pe masa si am mers catre micul dus de reimprospatare.
Betty ma astepta intinsa pe pat in costumul lui Eva, am inceput sa-i mangai si sarutat sanii minunati, apoi am coborat usor catre fese si pasa cea carnoasa, am rugat-o sa se intinda pe spate ca sa am acces mai bine la pasa.
Dupa ceva timp am trecut la ON executat bine, buzele ei superioare se muleaza super bine pe soldat,๐Ÿคฉ ritm ceva mai soft, ceea ce mi-a convenit. Dupa ceva timp si temperatura crescuta la soldat am decis sa trecem la NP cu Betty intinsa pe spate si picioarele desfacute(pozitia broscutei), un deliciu sa vezi cum se preling acele labii pe soldat,ย ๐Ÿคช in acelasi timp mai aruncam cate o mana si sarut pe sanii deliciosi. Dupa ceva timp am schimbat in doggy cu ceva schimbari de ritm, Betty s-a asezat foarte bine la colt de pat, am mai rugat-o sa vina cu spatele putin mai sus ca in timpul penetrarii sa am acces si la sanii minunati, ceva contre oferite si de Betty cu schimbari de ritm pana ce am capitulat glorios in balonas.
Mica igienizare de final, iar in putinul timp ramas am mai barfit una alta in timp ce ma imbracam, i-am multumit si ne-am luat la revedere.

Locatie: Vitan Residence, zona linistita, apartament curat, luminat(nu intunericos ca in pestera) si dotat cu ce trebuie.
ย 
GFE: Betty dupa cum o stiu nu este genul sa-ti sara in sula de cand intri pe usa dar este primitoare, sta langa tine, 2-3 mangaieri tandre pe corp, este atenta la ce discuti, te intreaba ce doresti, nu cred ca mi-a refuzat vreodata vreo pozitie.ย 

Actiunea: ON executat bine, mi-a placut modul ei mai pe soft, ceva contre primite, gemete usoare,normale si nimic exagerat, am fost lasat sa preiau initiativa pe toata durata actiunii, ne-am si coordonat bine cand a fost nevoie.
ย ย 
Amenda: 200 leuti bine meritati si neregretati.

Nemultumiri sau lucruri de mentionat: Ar trebui sa fiu rau intentionat sa zic ceva negativ, ca si la vizitele anterioare totul a fost bine.

Betty:ย pot spune ca este bunoaca ๐Ÿ’ฏ- corp slim, piele fina, este ingrijita, tatuaje misto, sanii sunt minunati, buze superioare senzuale cat si cele inferioare carnoase, politicoasa, poti vb si lucruri serioase cu ea, stie si de glume. Igiena impecabila.

@betty21skinny - iti multumesc frumos ptr momentul oferit, ca de fiecare data ma declar satisfacut ๐Ÿฅฐย si mi-ar face placere sa ne revedem cu bine.ย ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ฏ๐ŸŒน

• Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, tony_33 a spus:

Salutare, in urma recentei vizite las aici o recenzie:ย 
- progr efectuata ptr 30 min, reconfirmarea de rigoare cu 1h inainte, am ajuns la locatie, de dupa usa am fost intampinat de Betty intr-un costum Negru sexy. Ne-am salutat de revedere, putin alint ptr catelusa draguta si super cuminte apoi am lasat banutii pe masa si am mers catre micul dus de reimprospatare.
Betty ma astepta intinsa pe pat in costumul lui Eva, am inceput sa-i mangai si sarutat sanii minunati, apoi am coborat usor catre fese si pasa cea carnoasa, am rugat-o sa se intinda pe spate ca sa am acces mai bine la pasa.
Dupa ceva timp am trecut la ON executat bine, buzele ei superioare se muleaza super bine pe soldat,๐Ÿคฉ ritm ceva mai soft, ceea ce mi-a convenit. Dupa ceva timp si temperatura crescuta la soldat am decis sa trecem la NP cu Betty intinsa pe spate si picioarele desfacute(pozitia broscutei), un deliciu sa vezi cum se preling acele labii pe soldat,ย ๐Ÿคช in acelasi timp mai aruncam cate o mana si sarut pe sanii deliciosi. Dupa ceva timp am schimbat in doggy cu ceva schimbari de ritm, Betty s-a asezat foarte bine la colt de pat, am mai rugat-o sa vina cu spatele putin mai sus ca in timpul penetrarii sa am acces si la sanii minunati, ceva contre oferite si de Betty cu schimbari de ritm pana ce am capitulat glorios in balonas.
Mica igienizare de final, iar in putinul timp ramas am mai barfit una alta in timp ce ma imbracam, i-am multumit si ne-am luat la revedere.

Locatie: Vitan Residence, zona linistita, apartament curat, luminat(nu intunericos ca in pestera) si dotat cu ce trebuie.
ย 
GFE: Betty dupa cum o stiu nu este genul sa-ti sara in sula de cand intri pe usa dar este primitoare, sta langa tine, 2-3 mangaieri tandre pe corp, este atenta la ce discuti, te intreaba ce doresti, nu cred ca mi-a refuzat vreodata vreo pozitie.ย 

Actiunea: ON executat bine, mi-a placut modul ei mai pe soft, ceva contre primite, gemete usoare,normale si nimic exagerat, am fost lasat sa preiau initiativa pe toata durata actiunii, ne-am si coordonat bine cand a fost nevoie.
ย ย 
Amenda: 200 leuti bine meritati si neregretati.

Nemultumiri sau lucruri de mentionat: Ar trebui sa fiu rau intentionat sa zic ceva negativ, ca si la vizitele anterioare totul a fost bine.

Betty:ย pot spune ca este bunoaca ๐Ÿ’ฏ- corp slim, piele fina, este ingrijita, tatuaje misto, sanii sunt minunati, buze superioare senzuale cat si cele inferioare carnoase, politicoasa, poti vb si lucruri serioase cu ea, stie si de glume. Igiena impecabila.

@betty21skinny - iti multumesc frumos ptr momentul oferit, ca de fiecare data ma declar satisfacut ๐Ÿฅฐย si mi-ar face placere sa ne revedem cu bine.ย ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ฏ๐ŸŒน

mulศ›umesc pentru vizitฤƒ ศ™i recenzie ,te รฎmbrฤƒศ›iศ™ez ศ™i te mai aศ™tept cu drag oricรขnd โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

• Like 1

Creeazฤƒ un cont sau autentificฤƒ-te pentru a adฤƒuga comentariu

Trebuie sฤƒ fi un membru pentru a putea lฤƒsa un comentariu.

Creeazฤƒ un cont

รŽnregistreazฤƒ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤƒ. Este simplu!

รŽnregistreazฤƒ un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentificฤƒ-te aici.

Autentificฤƒ-te acum
  • Navigare recentฤƒ   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

ร—
ร—
  • Creeazฤƒ nouฤƒ...