Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Februarie 6, 2022 Bună băieți,sunt Oana ,o minionă sexy slim și provocatoare, îndrăzneață ,cu bun simț , am venit pentru prima dată în orașul vostru dornică să vă cunosc și să ne distrăm!🥰 🔝Practic următoarele servicii🔝 : 👅Sex oral protejat/neprotejat (În funcție de igienă, sunt o fată foarte curată și țin mult la igienă cer și ofer același lucru!) 👅 ‼️Sex normal (DOAR PROTEJAT) ‼️ 😇Masaj de relaxare😇 😋Mici Fantezii 😋 💧Diferite poziții💧 🥵69 🥵 😏CIM (extra 100 lei) 😏 😈COF(extra 50 lei) 😈 💸Prețurile sunt de 💸 : ‼️150 lei - finalizarea (25-30 min maxim) ‼️ ‼️300lei-o oră (60 min sau 2 finalizări)‼️ Pentru programări mă puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp la Nr ul: ‼️ 0712288261 ‼️ Vă pup și vă aștept cu drag să ne cunoaștem! 😈❤️ 1 Link spre comentariu
freevoice Reputație: 63 Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Bun venit in orasul nostru! 😉 Cati anisori ai? Mai poti pune cateva poze cu tine? 😁 1 1 Link spre comentariu
shady_boy Reputație: 245 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 6, 2022 Ce inaltime? Alte poze? Link spre comentariu
Vizitator PROFESORINCU Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Am vizitat o și eu pe domnișoara . Când am ajuns în locație am fost invitat la dus după am trecut la actiune când am terminat primul număr fata sa ridicat ma servit cu un pahar de apa si a intrat la dus am crezut ca e gata ca trebuie sa plec m-am îmbrăcat și când iasa de la dus imi zice ca ce fac unde ma duc ca trebuie sa fac dus si sa începem al 2 număr... Tare Ca aspect 9.5 Locație 10 loc de parcare cât vrei ON 10 NP 10 de revenit Da De recomandat da nu o ratați e ce trebuie Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 Acum 3 ore, freevoice a spus: Bun venit in orasul nostru! 😉 Cati anisori ai? Mai poti pune cateva poze cu tine? 😁 20 😇 o să mi fac acum câteva din locație și o să le pun Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 Acum 2 ore, shady_boy a spus: Ce inaltime? Alte poze? 1,50 și ceva cu aproximație 1,53-1,55 🤣 o sa fac imediat și o să le pun 1 1 Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1457 Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Acum 5 minute, Oana_ a spus: 1,50 și ceva cu aproximație 1,53-1,55 🤣 o sa fac imediat și o să le pun De aia te-ai cățărat pe colțarul ăla că sa pari mai înaltă😜😄 2 Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 Acum 22 minute, costy7 a spus: De aia te-ai cățărat pe colțarul ăla că sa pari mai înaltă😜😄 Exact 🤣 1 Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 Disponibilă pentru programări, vă aștept 😘! 1 2 Link spre comentariu
freevoice Reputație: 63 Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 3 hours ago, Oana_ said: 20 😇 o să mi fac acum câteva din locație și o să le pun Tanara si frumoasa! Multumim pentru poze! ❤️ 1 1 Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 Acum 2 ore, freevoice a spus: Tanara si frumoasa! Multumim pentru poze! ❤️ Mulțumesc mult! 🥰 Link spre comentariu
Blaugrana10 Reputație: 26 Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Unde ai locatia ?😉 1 Link spre comentariu
statistics Reputație: 4783 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Oras Oras:Oras Partajează Postat Februarie 7, 2022 17 hours ago, Oana_ said: Bună băieți,sunt Oana ,o minionă sexy slim și provocatoare, îndrăzneață ,cu bun simț , am venit pentru prima dată în orașul vostru dornică să vă cunosc și să ne distrăm!🥰 Pentru programări mă puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp la Nr ul: ‼️ 0712288261 ‼️ Vă pup și vă aștept cu drag să ne cunoaștem! 😈❤️ nu spui tu chiar tot, dar probabil ai motivele tale intemeiate. Cine a fost pe faza s-a prins, si cred ca bine face ca pastreaza discretie. este una din situatiile in care statistics nu va publica istoricul fetei din 2 motive: 1. nu reprezinta risc de tzeapa 2. daca public istoricul e posibil sa ajut pe altcineva in detrimentul ei have fun si success in business 3 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 10 minute, statistics a spus: nu spui tu chiar tot, dar probabil ai motivele tale intemeiate. Cine a fost pe faza s-a prins, si cred ca bine face ca pastreaza discretie. este una din situatiile in care statistics nu va publica istoricul fetei din 2 motive: 1. nu reprezinta risc de tzeapa 2. daca public istoricul e posibil sa ajut pe altcineva in detrimentul ei have fun si success in business Acum ...ce facem ...ascundem informatii ...doar de dragul fetelor 🥶🥶 Poateaza tot ...e fata mare... se descurca ea 😉😉 2 1 Link spre comentariu
statistics Reputație: 4783 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Oras Oras:Oras Partajează Postat Februarie 7, 2022 4 minutes ago, povestitorul said: Acum ...ce facem ...ascundem informatii ...doar de dragul fetelor 🥶🥶 Poateaza tot ...e fata mare... se descurca ea 😉😉 uneori e mai complicat don't worry, daca apar riscuri va anunt 4 Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 11 ore, Blaugrana10 a spus: Unde ai locatia ?😉 În privat îmi dau locația Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 7 ore, statistics a spus: nu spui tu chiar tot, dar probabil ai motivele tale intemeiate. Cine a fost pe faza s-a prins, si cred ca bine face ca pastreaza discretie. este una din situatiile in care statistics nu va publica istoricul fetei din 2 motive: 1. nu reprezinta risc de tzeapa 2. daca public istoricul e posibil sa ajut pe altcineva in detrimentul ei have fun si success in business Mulțumesc! 🤗 Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 7 ore, povestitorul a spus: Acum ...ce facem ...ascundem informatii ...doar de dragul fetelor 🥶🥶 Poateaza tot ...e fata mare... se descurca ea 😉😉 Nu e nimic de ascuns doar că unii oameni sunt răutăcioși,iar unii mai și mint , în loc să se ajute cu recenzii ei stau și bârfesc o fată pe care nici nu au vizitat o vreodată 🤗 știți și voi pe acest site nu e numai lapte și miere 🤣 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 1 minut, Oana_ a spus: Nu e nimic de ascuns doar că unii oameni sunt răutăcioși,iar unii mai și mint , în loc să se ajute cu recenzii ei stau și bârfesc o fată pe care nici nu au vizitat o vreodată 🤗 știți și voi pe acest site nu e numai lapte și miere 🤣 Of ...lumea asta rea ...bat o norocu s o bata 😂😂😂 1 1 Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 3 minute, povestitorul a spus: Of ...lumea asta rea ...bat o norocu s o bata 😂😂😂 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Disponibilă! 😘 1 Link spre comentariu
extase Reputație: 390 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 2 ore, Oana_ a spus: Disponibilă! 😘 Pune poze mai calumea sa vedem, ai pus mai mult dulapu, sau cu dulapu facem dragoste cand venim?? 😂😂😂 Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Pozele sunt mai sus toată 🤣🙄 Link spre comentariu
Sandcastle Reputație: 61 Postat Februarie 7, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 7, 2022 Vizitat si eu . Ajuns in locație intrebat dacă vreau sa servesc ceva am refuzat fiindcă eram pe graba am ales sa stau pentru o finalizare achitat suma de 150 de la început . Actiunea a fost buna știe sa se miște. on:8 np:9,5 locație :7 ( am cam căutat puțin nefiind din oraș ) gfe 7 De recomandat : da 1 1 1 Link spre comentariu
Oana_ Reputație: 78 Postat Februarie 8, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Februarie 8, 2022 Acum 2 ore, Sandcastle a spus: Vizitat si eu . Ajuns in locație intrebat dacă vreau sa servesc ceva am refuzat fiindcă eram pe graba am ales sa stau pentru o finalizare achitat suma de 150 de la început . Actiunea a fost buna știe sa se miște. on:8 np:9,5 locație :7 ( am cam căutat puțin nefiind din oraș ) gfe 7 De recomandat : da Mulțumesc,te pup 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum