Sari la conținut

Minusuri in nestire - solutii ? Troll / clona Super Premium : bred_pit

Postări Recomandate

Vizitator marcus6
Reputație: 0
Chiar acum, extraterestru78 a spus:

Cum sa mai facă recenzii dacă ei nu mai știu care le este contul real🥴... asa ca nu se risca sa nu se încurce... phahaha🤣

😂😂😂😂😂😂Bă asta chiar e tare, posibil sa incurce conturile nebunii😂😂

Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz4
Acum 1 oră, extraterestru78 a spus:

😂 😂 Auzi la el, sclavete.... poate lucrezi pentru mine și nu știi... nu stiu la care recenzie te referi dar eu mai scriu, pe când tu ești atârnători, faci Manuela la recenziile mele 🤦‍♂️

Leșin 🤣😅

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 5 minute, scorpion1970 a spus:

Cel mai iubit dintre pământeni! 😉

Ce vrei ma si tu pula moartă?  Acu serios am aizit ca cu i pula stai prost, doar cu scrisu ce esti, sa ajung asa ceva imi tai pula si o dau momeala la peste. 

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 3 minute, marcus6 a spus:

Ce vrei ma si tu pula moartă?  Acu serios am aizit ca ci pula stai prost, doar cu scrisu ce esti, sa ajung asa ceva imi tai pula si o dau momeala la peste. 

Exact....de aceea nu poți tu sa dormi de...p..a mea, nu? 

Apropos, vezi ca-mi dai cu fruntea în buric cu patos, și începi sa ma zgârii. 🤫

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 7 minute, scorpion1970 a spus:

Cel mai iubit dintre pământeni! 😉

Nu rîde zii tot ce ai pe suflet,, eu de tine iti zic acu,. 

Esti un om Ok din punct finaciar pentru curvele din Rom>nia dar nu akea cu bani multi lux, pentru astealalte wsti respectat ca stii sa vorbesti doar atit aici pe forum, altceva le doare n pizda ca si de noi toti

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 1 minut, scorpion1970 a spus:

Exact....de aceea nu poți tu sa dormi de...p..a mea, nu? 

Apropos, vezi ca-mi dai cu fruntea în buric cu patos, și începi sa ma zgârii. 🤫

Auzi stii ceva nu te am injurat oentru ca te respect, dar asta nu inseamna ca nu am voie sa glumesc

Link spre comentariu
Vizitator marcus6

Te respect pentr u recenziile ce li ai facut pentr u ca stiu ca sunt pe dreptatw, cred ca esti printre singurii useri din bucuresti ce face recenzii pe dreptate, dar asta nu ma opreste sa te i au la misto. 

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 7 minute, marcus6 a spus:

Auzi stii ceva nu te am injurat oentru ca te respect, dar asta nu inseamna ca nu am voie sa glumesc

Și eu am glumit Marcule! Cu toate ca.... nu este bine sa te adresezi cu "bai p...a bleaga"(acum știu pt viitor, asa glumești tu) 😁 

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Chiar acum, scorpion1970 a spus:

Și eu am glumit Marcule! Cu toate ca.... nu este bine sa te adresezi cu "bai p...a bleaga"(acum știu pt viitor, asa glumești tu) 😁 

Da fata de tine m am mai adresat si asa dar din partea mea ai resoesct pentru cum ai tratat tu forumul si curvele de aici. 

Link spre comentariu
Vizitator marcus6

Esti printre singuri useri cu capul pe umeri si pe dreptate. Eu  dupa impresile tale am ajuns sa fac o parte din concediu in Bucuresti, nu te supara dar asa sunt eu ma aprind reoede daer cu tine mai usir te am citit te stiu, tu esti un om corect. 

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 44 minute, scorpion1970 a spus:

Cum ar fi fost daca eubiti scriam tie ceva si tu ma injurai? Ba vă zic eu la toți asta chiar e om corect nu vreau sa il laud m am luat si cu el dar asta este un fel de om. Al foruului, mai este Extrateresru ce face recomandari pe bune si recenzii, vorbesc doar de Bucuresti, pa pe multe orase am fost pe mina lui extrateresrtru sunt sigur ca nu stie, dar eu merg la sigur, pe recenziile lui extraterestru merg cu ochi închisi. 

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 9 minute, pisicuts a spus:

cine mai da minusuri in nestire pe astazi ??

Stai ca iti zi eu uite boschetarii astea m au minusat toata ziua cu tot cu restrictile tale 

Screenshot_20220604_211312_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20220604_211259_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20220604_211252_com.android.chrome.jpg

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 16 minute, pisicuts a spus:

cine mai da minusuri in nestire pe astazi ??

Ce daca esti administrator nu ai voie sa ei minus ia simtele si tu. 

Link spre comentariu
Vizitator marcus6

Băi ce stă prostalăul asta la minusat @futekeasta e debil cred eu ca @futekei se trage de la futut la ma sa😇

Mi se rupe de minusurile lor am suparat prea multi sau unul singur? Sa mi bag pula eu de citi sunt minusat pai ce dracu v am facut mă? 

Screenshot_20220605_072836_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20220605_072830_com.android.chrome.jpg

Link spre comentariu
Vizitator marcus6

Pentr u unii ca @Suk81, @futeke, meke, joker, zelenchi si care mai sunt RETARZII se stiu ei. Ar fi bine ca pisicu dupa 10 minusuri sa puna cite un euro de minus sai vezi atunci pe boschetari cum isi sterg conturile, ba da sunt eu asa important incit sa stea boschetarii numai pe mine? Am mai suparat oameni de pe aici dar aia vad ca chiar sunt oameni nu Boschetari. 

Link spre comentariu
Vizitator marcus6

Asta sa simtit cred ca e cel mai boschetar, odata ce nu a facut nici scoală ce așteptări sa ai de la el. De curiozitate uitativa pe profilul lui si vedeti ce postari are trolul, asta e coadă de cîine, sa nu va luati dupa  postarile ce le face ca e linge pizda o sa pun si dovezi @Suk81analfabetul, clonat, trrol si slugă, e linge pizda intîi perie si dupa ataca, asta linge si unde scuipa. 

Screenshot_20220605_093047_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20220605_093033_com.android.chrome.jpg

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...