Sari la conținut

Minusuri in nestire - solutii ? Troll / clona Super Premium : bred_pit

Postări Recomandate

Postat
5 hours ago, marcus6 said:

Poate era mama mea la cersit, nu ai vazut tu bine. 

Ai 400 de postari pe topicul asta inutil, liderul absolut al prostiei fara limite. Cum te mai suporti uratule?

• Mersi 1
Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat
Acum 19 minute, anastasia007 a spus:

Ai 400 de postari pe topicul asta inutil, liderul absolut al prostiei fara limite. Cum te mai suporti uratule?

Urît esti tu și ma ta boschetar imputit, am si fac postari unde vreau eu nu am restrictie ca voi clonele eu postez unde vreau ma i aau de cine vreau, te ai intrebat de ce nu platesc contul si sunt super premium? Pentr u ca sunt user de incredere cu sute de recenzii acu de vre o luna m am prostit cu voi clonele. BOSCHETARULE. de ce nu ceti voi contul gratis s au seful vostru? Va zic eu nu dati randament aveti doar balarii postate,seful vostru @elprofesoarede pe contul lui e curat dar e clona asta daca nu era clona era un user de incredere, nu zic ca nu stie de fete s au nu fute, stie multe si fute dracu destul, nu mi e ciuda pe el mie ciuda de ce face pe forum ca nu e corect. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 29 minute, anastasia007 a spus:

Nu e inutil am depistat clonele. Inutili sunteti voi Retarzi, saracii si Boschetari, a e si @2peu_2peuWc cu voi e clar voi va futeti singuri, eu asa ceva nu am pomenit ce faceti voi aici pe topicul asta BOSCHETARI imputiti. 

Postat
7 minutes ago, marcus6 said:

Urît esti tu și ma ta boschetar imputit, am si fac postari unde vreau eu nu am restrictie ca voi clonele eu postez unde vreau ma i aau de cine vreau, te ai intrebat de ce nu platesc contul si sunt super premium? Pentr u ca sunt user de incredere cu sute de recenzii acu de vre o luna m am prostit cu voi clonele. BOSCHETARULE. de ce nu ceti voi contul gratis s au seful vostru? Va zic eu nu dati randament aveti doar balarii postate,seful vostru @elprofesoarede pe contul lui e curat dar e clona asta daca nu era clona era un user de incredere, nu zic ca nu stie de fete s au nu fute, stie multe si fute dracu destul, nu mi e ciuda pe el mie ciuda de ce face pe forum ca nu e corect. 

Esti un obsedat retardat, profesore sus profesoare jos. Vai de steaua ta, mor de plictiseala cu tine

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator marcus6
Postat
Chiar acum, anastasia007 a spus:

Esti un obsedat retardat, profesore sus profesoare jos. Vai de steaua ta, mor de plictiseala cu tine

Atunci fami un oral, sa nu te plictisesti, sau dami o pe ma ta so fut in gura. 

Vizitator marcus6
Postat

@anastasia007voi sunteti normali ce faceti aici? Voi sunteti normali ca vati pus toti pe mine si ma minusati? Peste 10 conturi ma minuseaza continu. Pai ce sunt eu asa important pentru voi. Te fut in gura de Boschetar rîios si jegos murdar, toti ce m au minusat le muiesc mamele, so fut pe ma ta corect? Sai dau muie. 

• Oras:Cartierul cu 3 litere
Postat
17 hours ago, marcus6 said:

Ce daca esti administrator nu ai voie sa ei minus ia simtele si tu. 

Marcus zici că ești ca Bastus 

=))

• Haha 1
Vizitator marcus6
Postat
1 oră în urmă, disjokey a spus:

=))

Bai am futut la ma ta asnoapte  si mi au esit bubisoare chiar de am folosit 2 prezervative, deci treaba  nuve buna vorb cu ea pina nu anunt politia. 

Ps unde vorb eu tu nu ai voie sa comentezi tu esti in plus, ratat, retard, boscghetar, tigan. Mata e saraca si drogata la gara de nord, nu mai fute pe mata ca o sa te inchida astea

Vizitator marcus6
Postat

@pisicuts asta nu are recenzii nici impresii despre fete @disjokeyvezi ca sa r putea sa intre si politia pe aici asta o fute pe ma sa. 

Vizitator marcus6
Postat

😂😂😂😂

Postat
2 minutes ago, marcus6 said:

Bai am futut la ma ta asnoapte  si mi au esit bubisoare chiar de am folosit 2 prezervative, deci treaba  nuve buna vorb cu ea pina nu anunt politia. 

Ps unde vorb eu tu nu ai voie sa comentezi tu esti in plus, ratat, retard, boscghetar, tigan. Mata e saraca si drogata la gara de nord, nu mai fute pe mata ca o sa te inchida astea

Iar au luat-o pe etnobotanice?

Taci și suge travestită rujată 

=))

• Haha 2
Vizitator marcus6
Postat
Acum 1 minut, disjokey a spus:

Iar au luat-o pe etnobotanice?

Taci și suge travestită rujată 

=))

Mortii mati si tie si la seful tau de retarzi spurcati, ba tiganilor clonelor, diferenta dintre noi e mare. De ce alte conturi sunt inchise si eu nu? Atat de prosti sunteti, eu nici contul nu il platesc boscghetari jegosi, mie rusine de fete sa zic da va zic. Va fut familia in gura la toti ce va s pus pe mine, imi sugeti pula si eu va fut familia. Stiu ca gresesc da postez nu am ce sa va fac. 

Postat

Mortii mati si tie si la seful tau de retarzi spurcati, ba tiganilor clonelor, diferenta dintre noi e mare. De ce alte conturi sunt inchise si eu nu? Atat de prosti sunteti, eu nici contul nu il platesc boscghetari jegosi, mie rusine de fete sa zic da va zic. Va fut familia in gura la toti ce va s pus pe mine, imi sugeti pula si eu va fut familia. Stiu ca gresesc da postez nu am ce sa va fac. 

Păi ești aici să își bată tot forumu' pulele și pizdele de tine 

Asta e diferența retard travestit muist 

O să devii mascota site-ului 

Ai înțeles ? 

=))

• Haha 2
Vizitator marcus6
Postat

Da dar asta dupa ce pun poza cu mata cu gura plina, ps e buna pe oral cu fin orala😂 daca nu stii ce inseamna intreabati seful. D zeu mami voastra de boscgetari jegosi

• Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat

- Ai facut ceva armata, muzicutzo?

- Da, domnu',  Legiunea Straina chiar, in Antarctica.

😂

• Like 3
Vizitator marcus6
Postat

Bai sa stie toate fetele ce intra aici fara nici o caterinca @disjokeyo fute pe masa, uitativa toate daca asta are vreo recenzie la vre o fata, deci fute la masa sper sa intre politia pe fir. 

Vizitator marcus6
Postat

De ce credeti ca nu imi i au nici avertisment? Pentru ca e adevar. 

Postat

De ce credeti ca nu imi i au nici avertisment? Pentru ca e adevar. 

Ți-am spus, nu iei că trebuie să te împăiam și să ne batem joc de tine 

=))

• Haha 1
  • Oras:Marte
Postat
On 6/4/2022 at 6:18 PM, extraterestru78 said:

Ti-am mai spus, eu nu fumez și nu am fumat niciodată.... Dacă as face filme de acțiune, tu demult erai mielușel de paste, doar ca nu îmi pun mintea cu obsedații și hartuitorii pentru ca voi oricum nu o sa va vindecați veci... deci chiar mi-e milă de voi😟

Esti fumat tot timpul😂😂😂😂

Nu era vorba sa faci filme, era vorba sa nu te mai uiti la ele ca ti se urca la cap alienule😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Te las in prostia ta, ok sunt hartuitor de curve😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Altceva?

• Minus 1
Postat
22 hours ago, pisicuts said:

cine mai da minusuri in nestire pe astazi ??

@marcus6 iti da minusuri si mai jos iti cere ajutorul😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ai de plm cata prostie incape intr-un creier asa mic😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

10 hours ago, marcus6 said:

Altii boschetari🙄 @pisicutsHilf mir bitte. Prea multi s or pus pe mine scoatema  te rog😢

Screenshot_20220605_110620_com.android.chrome.jpg

Iar te-au ciuruit dusmanii?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Minus 1
Postat
4 hours ago, disjokey said:

=))

Caine turbat😂😂😂😂😂😂😂😂

3 hours ago, disjokey said:

Păi ești aici să își bată tot forumu' pulele și pizdele de tine 

Asta e diferența retard travestit muist 

O să devii mascota site-ului 

Ai înțeles ? 

=))

@marcus6 mascota forumului?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Minus 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 56 minute, Fairr a spus:

Caine turbat😂😂😂😂😂😂😂😂

@marcus6 mascota forumului?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Asa si de ce tu ai schimbat atitea conturi ba iti zic eu, nu dai randament ai facut orea multe ai suparat useri ce fac recenzii, Ba pula ce ti am zis eu atunci ca o sa ai nevoie de alt  cont de boschet si de vacele tale cautăle pe cîmp nu ajungi  tu si clonele la ines cum nu ajung eu lasakira boscghetarilor jegosi la fata ai nici degetele nu le lingeti

Postat
8 minutes ago, marcus6 said:

Asa si de ce tu ai schimbat atitea conturi ba iti zic eu, nu dai randament ai facut orea multe ai suparat useri ce fac recenzii, Ba pula ce ti am zis eu atunci ca o sa ai nevoie de alt  cont de boschet si de vacele tale cautăle pe cîmp nu ajungi  tu si clonele la ines cum nu ajung eu lasakira boscghetarilor jegosi la fata ai nici degetele nu le lingeti

Un translator va rog eu mult, platesc bine😂😂😂😂😂😂😂 

Apropos @marcus6, cand ai supt utima data pula, de la negri?😂😂😂😂😂😂😂

Vizitator marcus6
Postat
Chiar acum, Fairr a spus:

Un translator va rog eu mult, platesc bine😂😂😂😂😂😂😂 

Apropos @marcus6, cand ai supt utima data pula, de la negri?😂😂😂😂😂😂😂

Ba am fututo pe mata si tot neamul tau de clone ati schimbat planul? Ati inceput sa scrieti? @pisicutsea masuri ca spurc toata fam lui si oe bunicasa o fut in gura

Vizitator marcus6
Postat

D zeu mami voastra de clone boschetari imputiti mai scria unul lui ines ca e saraca anului da el nu are bani de tigari e boscghetar, futuva n gura de jegosi ordinari bine ti a zis fata sa cauti vaca pe cimp, voi o luati la misto dar pentru ea trebuie sa nu mincati aluni, boschetari jegosi

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...