Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 5, 2022 Postat August 5, 2022 1 oră în urmă, disjokey a spus: @marcus6 ai ajuns în casa ta din chirpiși ? Ne mai pui o telecomanda legata cu scoci Am ajuns la măta si i am dat muie cu doua prezervative am fututo cînd in cur cînd in gură.
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 5, 2022 Postat August 5, 2022 Seful vostru @elcîcătoare ce comenzi vă m ai dă?
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 5, 2022 Postat August 5, 2022 @elprofesoareintri da nu vrei sa raspunzi fututi familia in gura de Rahat cu ochi, taximetrist jegos, pai elcîcătoare ce morti mati ai cu mine? I am dat la muie lu mata si nu am platito?asa faci tu boschetarule mergi la fete si ai tupeul sa nu le plătesti ca le faci recenzie, bagamias pula n tot neamul tau sa arzii pina mîine Ratatule. futute n gura de tigan boschet si răpănos ce esti tu javră de doi lei
Streetfight Reputație: 235 Postat August 5, 2022 Postat August 5, 2022 Acum 3 ore, marcus6 a spus: @elprofesoareintri da nu vrei sa raspunzi fututi familia in gura de Rahat cu ochi, taximetrist jegos, pai elcîcătoare ce morti mati ai cu mine? I am dat la muie lu mata si nu am platito?asa faci tu boschetarule mergi la fete si ai tupeul sa nu le plătesti ca le faci recenzie, bagamias pula n tot neamul tau sa arzii pina mîine Ratatule. futute n gura de tigan boschet si răpănos ce esti tu javră de doi lei Medicamentee..... ai mare nevoie..... ceva tareee.... 2
Vizitator emilian nev Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Proxenetul a inceput cu amenintarile. Doamne fereste cu asemenea aurolaci Super Premium https://www.nimfomane.com/poze/spp.png marcus6 1,768 Started conversation: Wednesday at 07:30 AM Băi boschetarule, am fututo pe mata-n gură si nu i am platit? Ce morti mati de retard ai cu mine, muritar familia in chinuri dacă ai, dacă nu sa o gasesti pe mata cu spume la trompă si sa o futi moartă. Quote emilian nev 795 Replied: 3 minutes ago Te-am raportat proxenetule Quote Super Premium https://www.nimfomane.com/poze/spp.png marcus6 1,768 Replied: just now Sa mi sugi pula si tu si mata, am mii de rapoarte, m ai fami ca ma sugi mai multe puli 😁😁
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Acum 2 minute, emilian nev a spus: Proxenetul a inceput cu amenintarile. Doamne fereste cu asemenea aurolaci Super Premium https://www.nimfomane.com/poze/spp.png marcus6 1,768 Started conversation: Wednesday at 07:30 AM Băi boschetarule, am fututo pe mata-n gură si nu i am platit? Ce morti mati de retard ai cu mine, muritar familia in chinuri dacă ai, dacă nu sa o gasesti pe mata cu spume la trompă si sa o futi moartă. Quote emilian nev 795 Replied: 3 minutes ago Te-am raportat proxenetule Quote Super Premium https://www.nimfomane.com/poze/spp.png marcus6 Replied: just now Sa mi sugi pula si tu si mata, am mii de rapoarte, m ai fami ca ma sugi mai multe puli 😁😁
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 @emilian nevsa mi sugi pula mi se rupe de rapoartele tale boschetarule, clonă imputita.
Vizitator emilian nev Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Esti mare bombardier in spatele tastaturii, in realitate stai ca mielu la taiere. Asa se credea dobrila pe nairobi si a supt-o din kosovo de la totii negrii
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Acum 6 minute, emilian nev a spus: Esti mare bombardier in spatele tastaturii, in realitate stai ca mielu la taiere. Asa se credea dobrila pe nairobi si a supt-o din kosovo de la totii negrii Si mata o suge, si nevastata? Daca da adule la mine sa le dau la muie, ca da sunt smardoi iti fut nevasta in fata ta sin gura si n cur.
4myfans Reputație: 317 Postat August 6, 2022 Oras:Pe Marte Oras:Pe Marte Postat August 6, 2022 On 8/5/2022 at 3:11 PM, marcus6 said: Cel mai bine iese @elprofesoarezis elputoare, elgunoi si elprostituate, are zeci de conturi Retardul atacă de pe alte conturi si contul lui de elputoare e curat. Bagami as pula in el si in toată familia lui de taximetrist de doi bani. Nustiu ce mortii mati faci cu atîtea conturi Debilule tu traesti numai aici. Daca dai vre o dată ochi cu mine te bat pînă faci pe tine fututi morti mati de Rahat imputit, fute oas pe curva de mata in gura. 18 hours ago, marcus6 said: Am ajuns la măta si i am dat muie cu doua prezervative am fututo cînd in cur cînd in gură. 18 hours ago, marcus6 said: Seful vostru @elcîcătoare ce comenzi vă m ai dă? 18 hours ago, marcus6 said: @elprofesoareintri da nu vrei sa raspunzi fututi familia in gura de Rahat cu ochi, taximetrist jegos, pai elcîcătoare ce morti mati ai cu mine? I am dat la muie lu mata si nu am platito?asa faci tu boschetarule mergi la fete si ai tupeul sa nu le plătesti ca le faci recenzie, bagamias pula n tot neamul tau sa arzii pina mîine Ratatule. futute n gura de tigan boschet si răpănos ce esti tu javră de doi lei Iar ai inceput teroristule?😂😂😂😂😂😂😂 Terorizezei oamenii fara sa iti faca nimic😂😂😂 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Chiar acum, 4myfans a spus: Iar ai inceput teroristule?😂😂😂😂😂😂😂 Terorizezei oamenii fara sa iti faca nimic😂😂😂 Tu iarăși vrei cont nou?
4myfans Reputație: 317 Postat August 6, 2022 Oras:Pe Marte Oras:Pe Marte Postat August 6, 2022 7 minutes ago, marcus6 said: Tu iarăși vrei cont nou? Da ca m-am plictisit de asta😂😂😂😂😂😂 Ai tu unu mai bun? Ceva cu iulian parca😂😂😂😂😂😂 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Acum 1 oră, 4myfans a spus: Da ca m-am plictisit de asta😂😂😂😂😂😂 Ai tu unu mai bun? Ceva cu iulian parca😂😂😂😂😂😂 Nu o chiamă iuliana pe mata, o chiama agripina muista😁
4myfans Reputație: 317 Postat August 6, 2022 Oras:Pe Marte Oras:Pe Marte Postat August 6, 2022 2 minutes ago, marcus6 said: Nu o chiamă iuliana pe mata, o chiama agripina muista😁 Agripina?!?!?!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 CHIAMA un negru, mai bn😂😂😂 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Chiar acum, 4myfans a spus: Agripina?!?!?!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 CHIAMA un negru, mai bn😂😂😂 Nu eu o muiesc pe mata😁😁
4myfans Reputație: 317 Postat August 6, 2022 Oras:Pe Marte Oras:Pe Marte Postat August 6, 2022 5 minutes ago, marcus6 said: Nu eu o muiesc pe mata😁😁 E baba, in carje😂😂😂😂 Ti-am mai spus ca esti babofil😂😂😂😂 1
eva001 Reputație: 1016 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 1 hour ago, 4myfans said: Da ca m-am plictisit de asta😂😂😂😂😂😂 Ai tu unu mai bun? Ceva cu iulian parca😂😂😂😂😂😂 @iulian16
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Chiar acum, 4myfans a spus: E baba, in carje😂😂😂😂 Ti-am mai spus ca esti babofil😂😂😂😂 Si ce daca e baba pun 3 prezervative si tot o fut in gură, si pe ea si pe tine.
disjokey Reputație: 3289 Postat August 6, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat August 6, 2022 2 hours ago, marcus6 said: Si ce daca e baba pun 3 prezervative si tot o fut in gură, si pe ea si pe tine. Pe ce pui travestitule, pe limbă este ? 🤪 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Acum 2 minute, disjokey a spus: Pe ce pui travestitule, pe limbă este ? 🤪 Vezi ca prietenul tau muzicuta iarasi te a parasit, si i am zis cu citeva minute inainte ca sa plictisit de cont. Pe limba pui tu cind o lingi pe ma n pizda ti e frica sa nu iei sculament.
disjokey Reputație: 3289 Postat August 6, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat August 6, 2022 Just now, marcus6 said: Vezi ca prietenul tau muzicuta iarasi te a parasit, si iam zis cu citeva minute inainte ca sa plictisit de cont. Pe limba pui tu cind o lingi pe ma n pizda ti e frica sa nu iei sculament. Îl doare în pulă, nu ține așa mult la cont Taci și suge de la alții că s-au pus pe capul tău poponaro 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Acum 2 minute, disjokey a spus: Îl doare în pulă, nu ține așa mult la cont Taci și suge de la alții că s-au pus pe capul tău poponaro Mata suge pula la tigani, ca tactu e travestit si nu o mai fute. Aia care s au pus pe capul meu li e ciuda ca nu o sa ajunga niciodata la nivelul meu. Oricum le fut familia la toti.
disjokey Reputație: 3289 Postat August 6, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat August 6, 2022 22 minutes ago, marcus6 said: Mata suge pula la tigani, ca tactu e travestit si nu o mai fute. Aia care s au pus pe capul meu li e ciuda ca nu o sa ajunga niciodata la nivelul meu. Oricum le fut familia la toti. Nivelul tău e de analfabet. Punct . 2
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Postat August 6, 2022 Acum 49 minute, disjokey a spus: Nivelul tău e de analfabet. Punct . Si al tău de retard mintal ca tu si tactu va futeti in cur deasta mata suge pula la tigani.,stiu ca ti e ciuda ca din cauza lui tacto mai futi si la mata, fi e ciuda ca el pe tine te arde in cur si tu i futi femeia adica pe mata. 😁
disjokey Reputație: 3289 Postat August 7, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat August 7, 2022 12 hours ago, marcus6 said: Si al tău de retard mintal ca tu si tactu va futeti in cur deasta mata suge pula la tigani.,stiu ca ti e ciuda ca din cauza lui tacto mai futi si la mata, fi e ciuda ca el pe tine te arde in cur si tu i futi femeia adica pe mata. 😁 Ție dor de minusuri travestită rujată ?
Postări Recomandate