futaciosi078 Reputație: -6 Postat Decembrie 9 Oras:Tgv Oras:Tgv Postat Decembrie 9 Buna Giulia Ajungi cum.va și la targoviste.? 1
Mihai2209 Reputație: 297 Postat Decembrie 9 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 9 Acum 18 minute, futaciosi078 a spus: Buna Giulia Ajungi cum.va și la targoviste.? Aici esti pe Pitesti.
Coffeeman Reputație: 38 Postat Decembrie 10 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10 @Giulia., cât mai rămâi in Pitești?
Giulia. Reputație: 4321 Postat Decembrie 10 Telefon: 0755460630 Oras:România Telefon: 0755460630 Oras:România Autor Postat Decembrie 10 Bună dimineața dragilor! Disponibilă pentru programări până la ora 22:00 ! Va aștept pe WhatsApp sau sms la numărul de telefon : 0755460630 Zi minunata sa aveți ! ☀️ 6
Daniells Reputație: 519 Postat Decembrie 10 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10 Salutare, Avand programata o deplasare la Pitești am studiat oferta locala de pe forum si mi-a atras atenția in mod plăcut anuntul tittularei Programarea făcută după amiază pentru seara. Inițial nemaiavand liber am rugat sa fiu trecut pe lista rezerva și mă anunte dacă se eliberează ceva, Ceea ce s-a si întâmplat- menționez că Giulia a comunicat cu promptitudine, clar și la obiect . Locație ok , Intr -un complex rezidential. Apartament nou curat și dotat cu toate cele necesare. Giulia, o bruneta drăguță, cu ochii mari și frumosi. Volubilă, cu un pic de accent moldovenesc On, de excepție umed, cu variații de ritm, deep la greu Np , se implica, da contre, căuta să îți facă pe plac Ap , fără nici o problemă, intrat tot până la cotor, te încurajează să îi dai. Din păcate fiind obosit am capitulat destul de repede in balon Eu unul am fost mulțumit de serviciile primite si o să revin dacă ne mai intersectam prin tara. Amenda 250 varianta de 30 min , cu AP extra. Seara buna tuturor! 3 1
Giulia. Reputație: 4321 Postat Decembrie 11 Telefon: 0755460630 Oras:România Telefon: 0755460630 Oras:România Autor Postat Decembrie 11 Bună ziua ,dragii mei ! Disponibilă pentru programări până la ora 22:00 ! Va aștept pe WhatsApp sau sms la numărul de telefon : 0755460630 ! Zi minunată să aveți ! ☀️ 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum