schweppes123 Reputație: 964 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Acum 15 minute, Baddboykills a spus: Șweps, tu o sugi ped.ofilu drequ, special am sa ma ocup, buc nu e chiar atat de mare, crengile mele sunt mari, da te amenint acum, usor cu iesitu👍 Ped0fil sa il faci pe tac-tu oligofrenule ca s-a dat la ma-ta prea devreme si a iesit asa un deviat ! Iti dau eu adresa daca vrei sa vii sa imi sugi degetele de la picioare... Dar nu prea meriti, Mars la cotet !
Baddboykills Reputație: 48 Postat Februarie 13, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 13, 2022 Acum 14 ore, schweppes123 a spus: Ped0fil sa il faci pe tac-tu oligofrenule ca s-a dat la ma-ta prea devreme si a iesit asa un deviat ! Iti dau eu adresa daca vrei sa vii sa imi sugi degetele de la picioare... Dar nu prea meriti, Mars la cotet ! Daca tot esti asa darnic, vezi ca am privat, trimite adresa ped.ofilule, am sa spun lumii "ca da ma are curaj" nu doar litere pe tastatura, in rest esti o pizda, mai erau doi pe aici, doi mitici care cica ma desfintau😂🤦♂️ vai pl lor saracii, mancau in parcare la kaufland mici la 5 lei portia🤦♂️, tu iti permiti macar micii aia?😂😂 1
animaltrain3r Reputație: 156 Postat Februarie 13, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2022 On 2/12/2022 at 10:55 AM, Baddboykills said: Se scrie "invata "sa scrii" te-n plm de agarici, "se vede ca nu fac livrari cei de la fan curier" cine vorbea de gramatica😂😂😂😂 analfabetul suprem, in recenziile lui din 4 cuvinte 5 iti dau muheheee😂😂 ia zi ma piele mai cerșesti rest? Sau acum iti e rusine sa recunosti?🤦♂️ Cuvinte mari pentru un manipulator marfa. Esti frustrat ca e jumatatea lunii si nu ai leu orbetului in portofel? E ok lache poti sa socializezi aici gratis.
Baddboykills Reputație: 48 Postat Februarie 13, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 13, 2022 Acum 2 ore, animaltrain3r a spus: Cuvinte mari pentru un manipulator marfa. Esti frustrat ca e jumatatea lunii si nu ai leu orbetului in portofel? E ok lache poti sa socializezi aici gratis. De exemplu acum beau o bere din banii tai, am sa comand si ceva de mancare tot din banii tai😂😂🤷♂️ tu esti un elev nespalat, am sa spun fetelor sa scrie ceva despre time, sa vada si restul lumii ce jegos scrie si face recenzii pe aici🤦♂️
animaltrain3r Reputație: 156 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 15, 2022 On 2/13/2022 at 10:51 PM, Baddboykills said: De exemplu acum beau o bere din banii tai, am sa comand si ceva de mancare tot din banii tai😂😂🤷♂️ tu esti un elev nespalat, am sa spun fetelor sa scrie ceva despre time, sa vada si restul lumii ce jegos scrie si face recenzii pe aici🤦♂️ Te descuri, faci bani, hai sa-ti dezleg misterul In realitate, i-ai vandut lui mata frigideru
Baddboykills Reputație: 48 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 15, 2022 Acum 5 ore, animaltrain3r a spus: Te descuri, faci bani, hai sa-ti dezleg misterul In realitate, i-ai vandut lui mata frigideru Da, i l-am vandut lui ma-ta, nu avea unde sa-ti tina pulele pe care le primesti, la rece😂🤦♂️
KoxuDDB Reputație: -1 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 15, 2022 55 minutes ago, Baddboykills said: Da, i l-am vandut lui ma-ta, nu avea unde sa-ti tina pulele pe care le primesti, la rece😂🤦♂️ Pe santier in germania ai cules replicile astea? Omule esti mai innapoiat ca strabunicii.. te dq de spart din zonele defavorizate alea pe unde iti duci traiu. Nici sa ma pis pe tine nu mai am chef.
Baddboykills Reputație: 48 Postat Februarie 16, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 16, 2022 Acum 4 ore, KoxuDDB a spus: Pe santier in germania ai cules replicile astea? Omule esti mai innapoiat ca strabunicii.. te dq de spart din zonele defavorizate alea pe unde iti duci traiu. Nici sa ma pis pe tine nu mai am chef. De exemplu acum vin de la cea care te pupa in frunte inainte sa mergi la scoala, cica iar i-ai furat banii sa iti cumperi sosete, sa nu rada curvele de pe aici ca iti cer degetele de mancare, te-n plm de elev scurs de pe chiștoacele mele😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum