Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

eu nu ma cert, eu port discutii in contradictoriu. :)

eu sunt zen... pana ies pe usa imobilului. :))

Postat

Bai..ce cu Amelia..de este asa serioasa? Amelia te-am suparat cu ceva? Hai nu fi asa nesuferita...baga si tu o banana saltareata!

Postat

Bai..ce cu Amelia..de este asa serioasa? Amelia te-am suparat cu ceva? Hai nu fi asa nesuferita...baga si tu o banana saltareata!

eu am suparato,si gata fara banane :rax2

Postat

Cred ca s-a suparat datorita invitatiei facuta Laurei Popescu de a vizita Constanta!

PS: Sincer...imi este dor de bananele ei!

Postat

Nu nu e bigboy20 cu andreea hot

Senya te credeam om cu capu pe umeri dar vad ca am gresit daca ai inceput sa faci insultari de genu asta public.Eu chiar nu maii am nimic sa iti zic si iti urez noroc in viata

• Oras:.......
Postat

Bueyyyyyy nu incepeti asa de dimineata Uffffffffffff

Din cate am inteles maine se face o iesire la o bere :D Deci se mai anunta cineva??? :D

Postat

Senya te credeam om cu capu pe umeri dar vad ca am gresit daca ai inceput sa faci insultari de genu asta public.Eu chiar nu maii am nimic sa iti zic si iti urez noroc in viata

:slap2 :slap2

Postat

Ai ceva sa imi zici imi dai PM ca vad ca nu mai sti de gluma :rax2 sau in Camera De cearta ca daia am facut Topicul Ala

Postat

Sati usor nu ma lulati asa de dim k nici prima gura de cafea nu miam bauto inca :251x :251x :251x

Postat

Din cate am inteles maine se face o iesire la o bere :D Deci se mai anunta cineva??? :D

Postat

Da u de unde stii?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...