Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Observ ca deja ai inceput sa devii vulgar prin vorbe! Si nu e frumos...crede-ma!

Tu vrei ceva de la mine si iti spun sincer ca nu stiu ce!Nu voi vorbi vulgar cu persoane care ma respecta si pe care implicit le voi respecta.

Nu imi tine lectii de morala,te rog din suflet,lasa-ma pe mine cu ale mele si sunt convins ca nu te voi deranja personal cu absolut nimic.

In Bucuresti a iesit soarele...sunt sanse ca ziua sa fie frumoasa! ;)

• Oras:pe val
Postat

Tu vrei ceva de la mine si iti spun sincer ca nu stiu ce!Nu voi vorbi vulgar cu persoane care ma respecta si pe care implicit le voi respecta.

Nu imi tine lectii de morala,te rog din suflet,lasa-ma pe mine cu ale mele si sunt convins ca nu te voi deranja personal cu absolut nimic.

In Bucuresti a iesit soarele...sunt sanse ca ziua sa fie frumoasa! ;)

De ce? ca sa fii respectat trebuie sa respecti la randul tau.Vrei sa-ti aduc aminte cum ai catalogat toti userii inca din primele-ti posturi sub acest nick?Stai calm ca nu esti in masura sa ceri respectul cuiva...sau mai nou ai devenit si amnezic?

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Apropo' de vreme, la Oradea se arata o saptamana autentica de primavara cu temperaturi de 14-15 grade. Cred ca de "vina" e Amelia! :blush: :P

Postat

Apropo' de vreme, la Oradea se arata o saptamana autentica de primavara cu temperaturi de 14-15 grade. Cred ca de "vina" e Amelia! :blush: :P

Amelia e de vina pt tot =))

• Oras:Constanta
Postat

Ce mai ai in meniu? :)

Postat

GeriLuis, ai dreptate; Amelia e divina! :D

Patricu lu' tata, pentru ca esti curios, o sa recenzez intalnirea cu savarina Ameliei. ;)

Postat

Nu voi vorbi vulgar cu persoane care ma respecta si pe care implicit le voi respecta.

Bravo! Dar te rog sa respecti si aceasta sectiune a Constantei! Ai fost bine primit...intra in joaca, ironizeaza, fa misto, dar fara a folosi un limbaj vulgar..si va fi bine, te asigur eu!

Soarele Bucurestiului sa fie in sufletul tau!

Ganduri bune!

Postat

Oare asa sa fie?

Postat

Geoana, normal, din pacate Amelutza sta doar o saptamana dar... poate o convingem sa stea mai mult. :P

Postat

GeriLuis, ai dreptate; Amelia e divina! :D

Patricu lu' tata, pentru ca esti curios, o sa recenzez intalnirea cu savarina Ameliei. ;)

What??? Lubrix, sunt curios despre ce? :laugh2

Postat

La noi abia de vineri se mai incalzeste ...

Sa se incalzeasca odata...ca m-am saturat de vremea asta de rahat!

• Like 2
Postat

Sa se incalzeasca odata...ca m-am saturat de vremea asta de rahat!

Miercuri s-au anuntat zapezi. :(

Postat

Geoana, normal, din pacate Amelutza sta doar o saptamana dar... poate o convingem sa stea mai mult. :P

Luati-va gandul de la asa ceva...Amelia aprtine Constantei! Dixit! Nu-i asa Amelico?

Postat

Bravo! Dar te rog sa respecti si aceasta sectiune a Constantei! Ai fost bine primit...intra in joaca, ironizeaza, fa misto, dar fara a folosi un limbaj vulgar..si va fi bine, te asigur eu!

Soarele Bucurestiului sa fie in sufletul tau!

Ganduri bune!

Pari un tip destul de incordat...incearca sa fii mai relaxat...suntem pe un forum de 'cordaciuni'(din toate punctele de vedere),mai scapam un 'cuc',doua...asta nu inseamna ca suntem vulgari sau ca nu respectam...

Iti multumesc pentru acele asigurari...ma simt mai linistit acum! :)

Postat

Am mancat o ciorba de burta... cu toate alea, ardei, smantana... acum ragai. :)

Ai mancat-o pe stomacul gol? :)

Sa-ti fie de bine!

Postat

Buuuueeyyy...voi ati observat ca la discutiile noastre participa si Google? :laugh2

E dat de ce? in urmarire generala =)) de la troleibuze i se trage.

Postat

Ai mancat-o pe stomacul gol? :)

Sa-ti fie de bine!

Sarutmana... pe stomacul gol... e prea devreme pentru "garnitura". :)

Postat

Nu stiu ce sa fac cu aia 600 RON pe care mi i-a bagat in buzunar Steaua, ieri seara! 

O iesire la un restaurant misto!

Postat

Nu stiu ce sa fac cu aia 600 RON pe care mi i-a bagat in buzunar Steaua, ieri seara!

Fifti fifti cu Londonezul,asa e corect :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...