Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:pe val
Postat

Sarutmana... pe stomacul gol... e prea devreme pentru "garnitura". :)

Ameluta o fi papat ceva?

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Patricule, m-ai intrebat de meniu - ti-am raspuns curiozitatii. :P In rest, sunt bine-mersi. :D

Cool, banii iti ajung sa umpli o masina si sa veniti la intalnirea, de Vinerea viitoare, de la Oradea.

• Oras:Constanta
Postat

Hoopa..se pare ca Senya sare la gatul Talibanului. :D

Vezi k vorbesti aiurea si te rog lasama in pl mea in pace....

Postat

Patricule, m-ai intrebat de meniu - ti-am raspuns curiozitatii. :P In rest, sunt bine-mersi. :D

Cool, banii iti ajung sa umpli o masina si sa veniti la intalnirea, de Vinerea viitoare, de la Oradea.

Hai ca mai aveam putin si-ti saream la gat. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Prietene..desi nu esti constantean, cu postarea de mai sus ai reusit sa deschizi pagina nr.100!  :clapp

Postat

Patrick din pacate nu mai am cu cine sa mananc de la Mc. :(

Bai Lubrix, aveti ma Mc in Oradea? :laugh2

Postat

Patrick din pacate nu mai am cu cine sa mananc de la Mc. :(

Pai intr-o saptamana o sa iesi de la regim. :laugh2 :laugh2

:angry

What? :laugh2

Postat

Pari un tip destul de incordat...incearca sa fii mai relaxat...suntem pe un forum de 'cordaciuni'(din toate punctele de vedere),mai scapam un 'cuc',doua...asta nu inseamna ca suntem vulgari sau ca nu respectam...

Iti multumesc pentru acele asigurari...ma simt mai linistit acum! :)

http://www.youtube.com/watch?v=VV_HVdUwMkc

Postat

Ai dreptate...Senya pe bune...hai zambeste!  :snap

Stii ca sunt intr-o situatie precara cu Sanatatea ,iar cand vad ca mi se aduc acuze degeaba ,pe langa problemele care le am sa mai fac si un atac de panica/de cord Doamne fereste fac urat,iar mi se urca sangele la cap.Nu am mancat kkt aiurea cand vam zis sa ma ignorati.

Amelico nu iti doresc nicodata sa treci vreodata prin ce am trecut eu acum 2 zile si trag si acum si mai trag in continuare.Nu doresc sa i se intample la nimeni ,nica daca imi e Prieten sau Dusman. :pope :pope :pope

Postat

Stii ca sunt intr-o situatie precara cu Sanatatea ,iar cand vad ca mi se aduc acuze degeaba ,pe langa problemele care le am sa mai fac si un atac de panica/de cord Doamne fereste fac urat,iar mi se urca sangele la cap.Nu am mancat kkt aiurea cand vam zis sa ma ignorati.

Senya,asta e doar un spatiu virtual unde ai posibilitatea de a tria si a alege doar ce iti place si ce stii ca iti face bine la cap,la inima,la pula ta...ma repet,fii mai relaxat ;)

Postat

Vezi k vorbesti aiurea si te rog lasama in pl mea in pace....

Nici chiar asa mai Senya, pe bune. Rapunde-i si tu civilizat, esti ditamai omul, nu cred eu ca ai ramas fara argumente.

Pe bune daca nu te ignor. Chiar nu ma asteptam de la tine sa faci d-astea.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...