Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Ziua buna! Nu-s constantean dar, fac bine, lenevesc in pat ca afara-i frig si innourat. :( Tu ce faci?

Postat

buna dis de dimineataaaa!!! :251x

da stiu, nu ma injurati va rog dar m-am trezit pe la 1, am fost in oras si am servit micul dejun, chiar ma bucur ca am suficienta influenta in unele carciumi sa-mi serveasca oua si bacon la 2 dupa-amiaza, si doar ce m-am intors pe la domiciliul conjugal!

in constanta a plouat azi noapte, dar de ceva vreme a iesit soarele si stralucea foarte frumos deasupra marii atunci cand am servit prima masa a zilei!

tuturor va urez o duminca frumoasa!

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

O

am fost in oras si am servit micul dejun, chiar ma bucur ca am suficienta influenta in unele carciumi sa-mi serveasca oua si bacon la 2 dupa-amiaza, 

Oua ochiuri sau scrambled? Mie imi plac oua ochiuri!  :yummy

• Like 1
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

zi de kkt, m-a scos cate 1 meci pe 2 bilete diferite, Catania X2 pe un bilet, in care prinsesem Liverpool 2 si Rubin la sub 2.5 pe altul ... pe aman2 luam in jur de 5 mil jumate, in total vreo 11 mil ... asta e

Postat

si ieri si azi numai bombe de rezultate parca ar juca jucatorii la pariuri :blushing2

Londonezule..sa-mi bag picioarele, de aici inainte merg numai pe mana lui fii-miu care habar nu are despre fotbal..dar si in seara asta mi-a bagat 5 bulioane in buzunar! 

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

sa-ti fie de bine cool mai da si la saraci din castig ,acuma avem drum intis catre castigarea campionatului ,dupa egalu din seara asta a contracandidatelor,maine deja am am ales ceva meciuri dar sa verific disponibilitatea unor jucatori daca sunt pe teren

Postat

Buna dimineata Constanta! :hihat

In weekend s-a stricat vremea pentru c-a plecat Amelia. :( Parca azi si-a mai revenit vremea si a iesit soarele. Gabriele, vezi ca meciul e pe 27 Martie nu pe 26 asa ca trebuie sa faci tot posbilul sa vii la meci. Am ceva sanse sa ajung si eu la Bucuresti cu ocazia meciului desi, la mine inca nu-i sigur; va anunt indata ce stiu mai exact.

Postat

OK! O sa te anunt si eu cand stiu ceva mai exact - sper sa fie un raspuns pozitiv de ambele parti.

Postat

Neata Constanta! :hihat

Saru'mana Crissu! :* Hai pe chatu' mare! ;)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Lubric, nu intru acum...sunt prinsa in putina treaba...te pup!

Postat

Ce-i cu linistea asta? E cumva inaintea furtunii?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...