Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ai variante la alegere...eu am propus...ca doar trebuie sa faci cinste...

• Oras:B
Postat

Zi buna sa aveți constănțeni! La multi ani Gabrieleeee, să-ți dea Doamne Doamne sănătate si tot ce îți dorești tu. Nu in ultimul rand, sa ai parte de fete frumoase si lucruri bune.

Postat

Sunt convinsa ca avem si Mihai si Mihaele...pe langa Gabitu, al nostru sarbatorit...sa traiti cu numele si multa sanatate!

Postat

Sunt convinsa ca avem si Mihai si Mihaele...pe langa Gabitu, al nostru sarbatorit...sa traiti cu numele si multa sanatate!

La multi ani si Mihaelelor si Mi/haililor. Iarta-ma Criss, am scris intre doua semafoare!

Postat

Multumesc de urari . Sint fericit ca am si aici pe site persoane pe care le simt aproape de mine si carora le multumesc pentru asta. De asemenea le urez si eu celorlalti sarbatoriti de azi un sincer " La multi ani " si tot ceea ce va propuneti sa puteti realiza. 

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Fukc!!! Cum am uitat de tine, Gabi?!? Rusine sa-mi fie! :( Probabil mi se trage de la faptul c-am baut prea mult. ;) In fine, cu scuzele de rigoare si cu intarziere, iti transmit multa sanatate si traditionalul "La multi ani!'. :hihat

Postat

inca nu...ca se observa ceva miscare pe alte thread-uri...insa la socializare...deocamdata, nimic!

• Oras:bangkok
Postat

inca nu...ca se observa ceva miscare pe alte thread-uri...insa la socializare...deocamdata, nimic!

sa va pun niste poze sa va mai dezmortesc?

Postat

multam Obi...eu am ramas fara pozele mele facute de tine...din pacate  

:(

Postat

nu e bai ,doar ce ma apucasem zilele trecute sa le dau o patina.

noroc cu mine ca am grija de pozele tale,ca tu...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...