Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

am revenit si eu la casuta mea dupa minivacanta de citeva zile la bucuresti.

e bine si frumos in romania, e inca pace si am avut muuult soare pina simbata cind a venit frigul.

dadui o fuga si pe la sinaia, aer curat ,castelul lui unchiul este bine intretinut, descoperii un conac ascuns pe linga ploiesti , unde se bea cel mai dichisit pelin si se maninca mancarica gustoasa.are si camere de inchiriat, il recomand. 

ma cunoscui cu coana IKA, sora vitrega a ANONNEI ,apoi, cu o unguroica dulce si cu colegele ei.

o cautai si pe bambi a noastra simbata cind batea vintul si era frig, gindindu-ma ca ma va incalzi dar degeaba, nu avusai noroc.

de fapt ghinionul a fost total simbata, am sunat cred vreo 15 fete in speranta ca voi reusi sa ma aciuiez pe undeva la caldurica dar nici o sansa.

noroc cu nepotul sangre care a rezolvat rapid cazul si m-a teleportat intr-un cuib cu 3 fete pe care le-am executat la foc rapid, 60 minute -3 bucati.mersi sangre.

azi din nou pe schele in frig si burnita ,apoi gridina si dupa amiaza soare.

life is biutiful.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Noapte Buna Constanta.Ne auzim la 06:00 A.m. daca mai sunteti pe aici.O sa fie ultimele postari din Romania atunci. :cryin2

• Oras:Paradise
  • Oras:Paradise
Postat

Cand mai iesiti la o bere? Poate ajung si eu..

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Neata Constanta! :hihat Cui i-a fost dor de mine? ;) Briga, ai grija de tine si sa te intorci la fel de "nebun". :D

• Like 1
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Salutari la toti 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...