Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

evrika....am gasit in sfarsit dar din accident!!!

Londra72, on 25 Dec 2013 - 18:19, said:

(.) poate zic la misto ca nu dau limbi  si sunt mai tare si decat  obi la   :la (.) 

Pentru aceasta descoperire...voi face cinste tuturor, la prima socializare la care voi putea participa si eu!  :clapp

• Like 2
Postat

S-ar putea sa devin ridicol..dar imi este dor de bananele Ameliei!  :laugh2

cumva si mie imi lipseste efervescenta ei! cred ca ne-am cam luat prea tare de ea cu demnitatea titlului de utilizator al lunii si am umbrit partea spumoasa a ei! amy, eu chiar te rog sa zambesti si sa ne mai arunci cate o bananuta din cand in cand, ca n-o fi dracu' atat de negru!!!

Postat

Sunt putin ingrijorat...oare ce se intampla cu Londonezu' de este asa retras? Aveti cumva o explicatie? Londonezule...unde esti bai?

Postat

cumva si mie imi lipseste efervescenta ei! cred ca ne-am cam luat prea tare de ea cu demnitatea titlului de utilizator al lunii si am umbrit partea spumoasa a ei! amy, eu chiar te rog sa zambesti si sa ne mai arunci cate o bananuta din cand in cand, ca n-o fi dracu' atat de negru!!!

Va-n pricepere  :laugh2 Pai eu cand eu ii spuneam sa fie ea insasi...nu m-ati sustinut nici unul  :slap2

• Like 2
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

S-ar putea sa devin ridicol..dar imi este dor de bananele Ameliei!  :laugh2

ia o banana retro

post-58400-0-29117300-1392152387_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Nu cred ca e de la saltea...ci de la cadrul patului! :(

Cadrul poate fi intarit cu niste benzi metalice cu suruburi. Este o treaba de maxim 20 de minute la un meserias. Treaba mai nasoala apare in cazul in care proprietarul nu accepta lucrurl acesta. 

• Oras:.......
Postat

Cadrul poate fi intarit cu niste benzi metalice cu suruburi. Este o treaba de maxim 20 de minute la un meserias. Treaba mai nasoala apare in cazul in care proprietarul nu accepta lucrurl acesta. 

Multumesc gabi pentru informatie....poate reusesc sa l repar    :) 

Postat

Ce să fac să nu-mi mai scârțâie oasele? Sfaturi ceva?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  EU NU LE AM AUZIT CA SCARTAIE..PROBABIL DIN CAUZA PATULUI  :rax2

• Like 1
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Amelia + Cool = Love

Va dedic din inima, melodia de mai jos:

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...