Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

stai amelico sa vezi ce mai urmeaza in perioada urmatoare la avatarele lui senya:

Stalin a fost :rax2 :rax2

Cum lipsesc de aici voi imediat va faceti de cap. :D

Postat

Bueyyy Senya ce d*acu te prostesti cu pozele alea la avatar?

De la ursuleti ajunsasi la Vladimir Putin. :laugh2  :laugh2  :laugh2

Buna dimineata! :girly

Pai ursuletii au disparut odata cu vechiul cont si nici nu erau agreati.

Daca imi aduc aminte la ultimele poze dumneavoastra ati adus la adresa ursuletilor numai cuvinte demne de un derby Steaua-Dinamo,de stadion.

Postat

Daca imi aduc aminte la ultimele poze dumneavoastra ati adus la adresa ursuletilor numai cuvinte demne de un derby Steaua-Dinamo,de stadion.

Hai mai ca doara nu o fi tastat mue ursu, mue ursu!   Sau Ae, Ao sa fut ursu maro !  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Hai mai ca doara nu o fi tatat mue ursu, mue ursu!   Sau Ae, Ao sa fut ursu maro !  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Huooooooo a fost cuvantul.

Postat

Poi vezi mai ca le confunzi....cuvintele erau de la manifestatiile de la Universitate.

Se mai folosesc si pe stadion,leam auzit eu :rax2

Postat

Cine are chef in seara asta 18.00-19.00-20.00 de o iesire la cafea/bere/suc/etc. lasati un mesaj sau pm . Oricine e binevenit, de orice culoare -fara culoare, ingalbeniti, inrosite, inverziti...etc.

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

da ati mai iesit...voi vz cunoasteti la fata nu..

Eeee cum asa...pai tinem la confidentialitate.

La fiecare intalnire ne punem toti cate o punga pe cap. :) : d

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Unii ne stim doar la spate :)) glumesc, multi ne cunoastem nene :) nici nu ai idee cat de interesante sunt intalnirile intre membrii unei astfel de comunitati :)

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

pai as vrea si eu..dar nu stiu pe nimeni de aici...d asata am intrebat..suna interesant

Postat

Gabitule ia fa tati un mic studiu:eu pe cine am omis cu cearta ca sa stiu pe cine iau in colimator :D  ca presimt ca diseara o sa am nevoie discutie contradictorie :bad

Postat

Gabitule ia fa tati un mic studiu:eu pe cine am omis cu cearta ca sa stiu pe cine iau in colimator :D  ca presimt ca diseara o sa am nevoie discutie contradictorie :bad

Ti-l recomand cu caldura pe Navromul nostru. :D La cat de clontosi sinteti amandoi e musai sa iasa spectacol  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Ti-l recomand cu caldura pe Navromul nostru. :D La cat de clontosi sinteti amandoi e musai sa iasa spectacol  :laugh2  :laugh2

Nu are nici o sansa Senya in fata Navromului!  :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare