Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:.......
Postat

Am voie sa acord puncte de reputatie oricarei pareri ale unui user care mi se pare de apreciat sau mi se pare ca se pliaza pe parerea mea. Asa cum Patrick ti-a dat zeci de puncte pentru bananele postate , am si eu exact acelasi drept. 

Am o intrebare si ma retrag. :D

La cati ai useri le-ai trimis pm pentru a-ti sustine opinia referitor la retragerea mea pe topicul amelia? sa fie 1 ,2 sau 3? :D

Postat

ZERO. Poate verifica Pisicuts la rugamintea ta si a mea in acelasi timp. 

A mea??

Unde am zis eu sa verifice pisicut? :)

Am incredere in spusele tale.:D

Postat

Pai si asta inseamna ca ai spus tu asta ?

Eu te-am intrebat pe tine nu l-am rugat pe pisicut sa verifice.:D

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Va intindeti prea mult, Amelia iti zic eu daca Gabi a zis ca EL NU a facut asa ceva cu mana pe inima si in acelasi timp pe cuc iti zic ca nu a facut  , daca avea ceva de spus sau orice altceva le facea pe fata nu pe ascuns, de ex ce am apreciat la el cand am iesit data trecuta cu el bai sorine mie imi place de gagica-ta (in sensul de futareala ), nu mi-a picat cu tronc dar am apreciat ca mi-a spus verde in fata ce avea de spus,si eu unu apreciez golanii ca el cand zic mereu ce gandesc ! Deci hai sa ne imbratisam cu totii ca ->post-67610-0-24367900-1399396730_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Va intindeti prea mult, Amelia iti zic eu daca Gabi a zis ca EL NU a facut asa ceva cu mana pe inima si in acelasi timp pe cuc iti zic ca nu a facut  , daca avea ceva de spus sau orice altceva le facea pe fata nu pe ascuns, de ex ce am apreciat la el cand am iesit data trecuta cu el bai sorine mie imi place de gagica-ta (in sensul de futareala ), nu mi-a picat cu tronc dar am apreciat ca mi-a spus verde in fata ce avea de spus,si eu unu apreciez golanii ca el cand zic mereu ce gandesc ! Deci hai sa ne imbratisam cu totii ca ->attachicon.gifindex.jpg

Am vazut la Zoo animalute de astea .:D 

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...