Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:.......
Postat

Patrick..O iubesti?

Nu :laugh2

http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr01/2013/4/3/17/anigif_enhanced-buzz-19190-1365026356-10.gif

• Oras:Constanta
Postat

Cool, cu ce ajuta forumul informatia asta? Acum pe bune... :)

Am inteles! Sa fiti iubiti..si sa va iubiti!

Gandurile cele mai bune pentru voi doi!

Postat

Scky...ce dr*cu e aratarea aia de la avatarul tau? :)

Pare un luptator gen stafie ca in "Game of Thrones". Ca e un luptator...deja stiam! :snap

Postat

Pare un luptator gen stafie ca in "Game of Thrones". Ca e un luptator...deja stiam! :snap

Bernoulli ce faci? :D

Oricum e urata aratarea ( luptatorul ala) aia. :laugh2

Postat

Bernoulli ce faci? :D

Oricum e urata aratarea ( luptatorul ala) aia. :laugh2

Mai...e cum sa spun...o metafora ...Da vad ca voi ca distrati pe bune aici...mi-a scapat vreo saptamana topicul si l-ati aruncat in aer...basca pe senya..hm?

Postat

Mai...e cum sa spun...o metafora ...Da vad ca voi ca distrati pe bune aici...mi-a scapat vreo saptamana topicul si l-ati aruncat in aer...basca pe senya..hm?

Ufff :( Senya e plecat putin dar cred ca se intoarce. :)

Reputație: 4142
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna dimineata! Cat am ametit urmarindu-va...desi nu ma ajuta cu nimic, as vrea sa va inteleg...dar e aproape imposibil. Sa existe totusi o explicatie...ar fi una...dar nu vreau sa ma gandesc la ea.

PS: cool si eu te iubesc!

Postat

Buna dimineata! Cat am ametit urmarindu-va...desi nu ma ajuta cu nimic, as vrea sa va inteleg...dar e aproape imposibil. Sa existe totusi o explicatie...ar fi una...dar nu vreau sa ma gandesc la ea.

PS: cool si eu te iubesc!

:laugh2

Neata si tie Crissu. :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Neata litoral ! :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daaaaaaa. In sfarsit a iesit si soarele.......... :)  Este vreme buna de mers la Felix. Cine mai vine? :D

Postat

Neata litoral ! :)

Neata si tie!

Adrian, este adevarat bancul ?

BANC ARDELENESC (discutie între un ardelean si un „regatean”)

Ardeleanul:

- No, dara, la noi în Ardeal totul se face cu rânduiala... Mai intâi se fac ciresile… Le puniem în cosarci, mèrem cu ele la târg, le vindiem, vinim acasa, numaram banii, îi împartâm, îi puniem binie si nie fucem!

Regateanul:

- Bravo, bravo! Si pe urma?

- S-apai, numa'dupa ceaa, s-or face caisale... S-apai si pe astea le culèjem, le puniem în cosarci, mèrem cu ele la târg, le vindiem, vinim acasa, numaram banii, îi împartâm, îi puniem binie si nie fucem!

- Ce frumos! Si altceva?

- S-apai, sa fac pruniele...! Èlea bèstrite, mai întâi! S-apai le culèjem, lempartâm, care die pálinca, care die majun, care die vânzare, si p-èlea die vânzare le puniem în cosarci, mèrem cu ele la târg, le vindiem, vinim acasa, numaram banii, îi împartâm, îi puniem binie si nie fucem!

- Minunaaat! Siiii?

- S-apai, sa fac nucilie... S-atunci...

- A, da, stiu: culegeti nucile, le puneti în cosarci, mergeti cu ele la târg, le vindeti, veniti acasa, numarati banii, îi împartiti, îi puneti bine si va fuceti!

- No, no-no-no-noooo ! Nu-i asè, domnule draga, vez' ca nu stii? Apai cân' sa fac nucilie, le culèjem, le puniem în cosarci, puniem cosarcile-n pod, nie fucem ghini tata iarna si numa' la Pasti le vindiem!

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...