Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Felicitari Simona. Constanta dovedeste ca are fete ,,number one'' si in tenis. 

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Nu stiu motivele retragerii lui de pe forum si nici nu vreau sa le caut. Ii respect dorinta, cu toate ca am sa fac presiuni sa-l conving sa revina. Pe de alta parte, retragerea lui nu inseamna automat disparitia lui din fenomen si din viata reala. Cei care au parghiile necesare, pot comunica cu el.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
    Bai neamule, esti trist rau de tot... de trei zile-ncoace gura nu-ti mai tace, ori esti bolnavioara draguta.....se revenim la realitate,zic... cand sloboz mai aveti timp  sa si futeti si sa faceti recenzii/telenovele???... gata, a trecut deja 1 Iunie, hai va rog io sa terminam cu iahturi, terase, afaceri de milioane si alte cazuri de binefacere cu fete trimise la produs  satisfacand toti ologii/milogii, ca sa aparem pe aici ca niste adevarati oameni de caritate...deci, sa revenim la chestii mai serioase, cat de cat  de si pentru oameni mai mari, mai maturi, cu flocii maturi( dar epilati, cica, daa  ?) pana la brau ce ne credem/mandrim, asa ca am sa propun ceva, daca voi avea sustinatori, ok, daca nu, same, so:

Am auzit/citit de pe DG ca-i petrecere mare pe forum pe 12 ale lu' iunie in bucale, cu cele mai vestite femei si futarici de pe plaiurile muioritice, petrecere mare bai neamule ca-n povesti nu gluma, dar mai exact ca la nunta, cu dar si cu strigare, pentru casanovele virtuale(adica pentru smekeri, pentru cei care le asigura cazare in regim hotelier), iar pentru restul de arici in plic, ca sa nu se faca de ras...adica pentru shoferisi alti taximaitrisiti de ocazie .

Asa ca gandeam sa fac si eu o arogantza, vreau sa fac si io un/o parti manca-ti-as, vara asta...fara niciun interes si alte cacanarii/manarii, ceea ce-mi propun este sa sutin 10 pensionari din C-ta la un masaj gratuit(sau futai, daca-i mai duc pustile, ca-i aproape moca in comparatie cu masajul, si cred chiar cred ca pot dubla numarul de asistati), ma refer aici la cei dintre  care n-au votat cu pesedeaua cancerigena(stati linistiti ca ma pricep sa-i depistez pe bulanigii comunisti deghizati), plus o sticla de trei litri de sampanie(vin spumant, asta e, as se cita chestia cu orzul si gastele), vorbesc totusi serios, asa ca rog doritorii sa mi se adreseze pe PM, avand drept confirmare talonul de pensie...pentru doritorii de pui vanat, orezul mancat de gargauni si sticla de ulei ranced de floare(si nu de masaj), toate furate din taxele pe care le platesc la o valoare dubla ca prostii, sa-i futa cainii maidanezi, pot apela in continuare cu incredere la prim botanistul/etilist(pentru pulime, va rog frumos sa nu confundati etilist cu elitist) edil al orasului.

Pentru purtatorii de placa/placi si alte chestii detasabile din cutia muzicala, va rog sa le lasati acasa, nu garantez pentru pierderea lor...in anumite spatii/zone/gauri greu accesibile.

Adresez aici apelul, pentru ca nu am de gand sa umblu cu flyere, pe la multele  saloanele din oras, ori cuibuletze/acvarii  de apartament fiind deja aproape mai toate in carantina/prohibitie, pregatindu-se deja pentru sezonul 2015.

Pentru carcotasi/carnati si alti masturbatori ori impresari de fete, no problem, nu facem publicitate, asigurati voi casa/vila/cazare pentru 20 de persoane(10 ale sexului slab + inca 10 ale sexului moale ce se cred inca tare) si am sa va las si pe voi sa pozati/filmati/masturbati.

Daca o sa iasa ok, o pot incerca sa o repet pana-n toamna( la alegeri), pt acelasi numar, daca n-o sa scoale de nici-o emulatie ca sa incercam in a multiplica numarul, atunci, sa fiti iubiti, o sa ne/va (mai exact, ca am sa fug in Asia sau Caraibe) futa pesedeaua-n in chur pe toti, fara, ori cu fete si cu garizi cu tot.

Daca n-o sa mai intru pe aici, asta e, ghinion de nesansa,inseamna ca-m mancat rahat, si da, stiu ca am sa ma simt  de cacao printre cele mai mari  casanove de pe coclaurile patriei cu barne de Pinocchio ale fututului virtual mioritic, dar asta este, nu le putem avea/fute/rupe cu laba, toti si pe toate.

Doresc tuturor romanilor de toate culorile, accentele, dialectele, nationalitatile...sa fiti iubiti/iubite toti si toate, unde doriti, pe cat doriti si de cati/cate doriti.

:138x  :hihat
  • Like 3
  • Minus 3
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Iar s-a suparat asta pe tastatura :))

Postat

navrom frate, m-ai convins! tie iti place boxul cu tastatura cred mai mult decat mie! am inteles sper ideea ta, dar vin cu o adaugare, daca-mi permiti evident! tinuta obligatorie este un "must"! toata lumea, fete, baieti, pensionari si infantilil deopotriva, sa se prezinte in portocaliu ca si culoare predominanta!!!

• Like 1
Postat

navrom frate, m-ai convins! tie iti place boxul cu tastatura cred mai mult decat mie! am inteles sper ideea ta, dar vin cu o adaugare, daca-mi permiti evident! tinuta obligatorie este un "must"! toata lumea, fete, baieti, pensionari si infantilil deopotriva, sa se prezinte in portocaliu ca si culoare predominanta!!!

:laugh2  :laugh2  Astept cu drag participarea ta. 

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...