Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Gabriel...take off ure shirt..wanna see that belly

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hi! I want to see your belly, too! Gabitule...the cofee?

• Oras:bangkok
Postat

buna dimineata constanta .de saptamina viitoare ma alatur si eu voua.sa va fie cafeaua asa cum o doriti

post-58400-0-13043600-1404635891_thumb.jpg

Postat

buna ziua colegi si colege,

daca nu stiati, randunica si turma ei si-au anuntat prezenta la malul marii. pregatiti-va ptr un asalt de postari pe mai toata sectia constanta din partea ei ptr ca asa este decizia de management si marketing luata! pe considerentul ca mult da bine...a inceput deja postariada pe toata sectia constanta!!!

ca sa nu fie interpretata ca rautacioasa interventia mea, stipulez ca uneori mai putin este mai mult~!!! ;)

Postat

buna ziua colegi si colege,

daca nu stiati, randunica si turma ei si-au anuntat prezenta la malul marii. pregatiti-va ptr un asalt de postari pe mai toata sectia constanta din partea ei ptr ca asa este decizia de management si marketing luata! pe considerentul ca mult da bine...a inceput deja postariada pe toata sectia constanta!!!

ca sa nu fie interpretata ca rautacioasa interventia mea, stipulez ca uneori mai putin este mai mult~!!! ;)

le-am surprins pe cele 3 pasari  zburind la joasa inaltime in zona mamaia nord, , la rasaritul soarelui.

post-58400-0-50931100-1404742053_thumb.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...