Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:La Tv
  • Oras:La Tv
Postat

Asa si? Ce ne intereseaza pe noi unde stai tu. :no2 Important este ca aflam si demascam. :snap Acum s-a inteles de ce nu ai recenzii. :eek

• Oras:bangkok
Postat

Vezi Obi unde dai si unde crapa?!?

vaz,  avem cu cine sta de vorba , haters gonna hate.

mai invatam si noi sa scriem corect romaneste, daca tot nu ne-a placut la scoala , mai aflam lucruri noi despre NOI, ciinii latra oile behaie, inca e pace pe pamint si aflam cit de saraci cu duhul  sintem. dupa cum gindesc unii.

• Oras:In lume
Postat

V-am luat prea tare... sensibilosilor. :kiss3 :laugh2 dar totusi am descoperit ceva. Sa fie primit!

Postat

Daca pana si pe Cassy a inceput sa o jigneasca.... plm.  :no2

Cine ma? Nu am nimic cu Cassy, citeste mai atent cui ii raspunsesem... tot RECHINULUI. :slap2

Intelege ca nu am nimic cu oamenii decenti.

Postat

te superi daca nu te mai bagam in seama , sau iti iei jucariile si cinti la alta masa?

Postat

Ma voi cara atunci cand unul din voi pleaca sau renunta la cont. Deal? :)

Postat

Asta e un fel de scabie. Greu scapi de el. Ai vazut ce repede se reincarneaza ? :D

e ca balaurul ala cu multe capete , parca era si un banc interesant ,mai iti amintesti?

Postat

Tristi? "Este" mai multi tristi? =)) Vezi gabi, te-a facut si pe tine trist, de la oile alea ti se trage. :(

Postat

Lasa-l ca nu stie ce face. :D

Crezi tu? Pai m-am pisat pe voi si v-am pus la respect. Punct. :pope

Postat

Te-ai pisat doar pe tine. Nu ai facut nimic altceva decat sa demonstrezi tuturor ca esti un trollisor care se baga in vorba peste tot. Nimeni nu te intreaba nimic, nimeni nu iti solicita vreo parere. Esti doar un trist. Mergi mai des la DG-ul principal. Acolo ai cativa tristi ca si tine si puteti sa va tineti de urat unul altuia. 

Postat

Aaa sa nu uitam, v-am gonit si o parasuta. Acum ramane ca blegu ala de @linistit si cum era, hotman??? Doamne fereste ce e in capul unora... ma rog... sa se care cum a promis.

Postat

Ba javrel, ce crezi, am puterea de a va retrage pe cativa dintre voi??? Dar daca dai un raspuns sa fii sigur de el, nu te pripi.

• Oras:Intre vecini
Postat

Obi am si eu o problema jane...nu am cu cine sa beau..toti se dau loviti ce ma fac eu cu ei

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Macayule, retrage-ma si pe mine, te roaga fratele frumos. Zici mai sus ca ai puterea sa ne retragi, de cand ma chinui sa ma las de sportul asta.

Postat

Macayule te-ai scos...vezi ca te-am combinat...baga-te repede pe felie ca fuge fata

post-67610-0-30950900-1412965526_thumb.jpg

• Like 1

Postat

Obi am si eu o problema jane...nu am cu cine sa beau..toti se dau loviti ce ma fac eu cu ei

lasa-te de baut ca alcoolul micsoreaza potenta.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...