corsar Reputație: -301 Postat Noiembrie 15, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Noiembrie 15, 2014 Salutari la toate si la toti din vestita China....tinem aproape
sorinu Reputație: 3230 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Noiembrie 15, 2014 Salutari la toate si la toti din vestita China....tinem aproape India
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Noiembrie 15, 2014 sautari din olanda...sorinele.
crissu Reputație: 4142 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2014 Buna ziua...ce liniste e!
corsar Reputație: -301 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Noiembrie 22, 2014 India Sorinu te-ai bagat la caldurica in india ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 22, 2014 Are compania grija de el 1
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 huan futut pizdii pe unde pula mea esti? treci aici sa te rujez!
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 ...dar pizda aia flescaita de barbatlinistitsifierbinte pe unde este? in china?
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 1, 2014 Mai dobitocule, rezuma-te doar la injuraturi, ca doar atata poti sa faci corect. Degeaba faci o insiruire de cuvinte care n-au nici un sens. Pune mana pe dictionarul ala si citeste ce inseamna un cuvant inainte de a il posta. Pacat de munca celor doi ca o stricam din cauza unui coclit. P.S. Obi hai sa il spurcam doar pe DG. El poate sa scrie oriunde si noi sa ii raspndem la socializare chat.Ma in gatu matii, cat tupeu sa ai? Mult, stiu. Ai fugit dupa topicul unde ti-ai lasat mizeriile agramate!Haide, explica aici, lasa-ti scuzele... le asteptam. Stai sa-ti dau si linkul prapadit agramat.http://nimfomane.com/forum/topic/34084-ajutor-recuperare/page-4Ba ce ipocrit imputit sa-mi bag pula... excroc... abea... astea sunt grave distrusule. Sa te auzim!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2014 Mars jigodie, mai intai ar trebui sa-ti vezi tu barna din ochi si dupa aceea sa te ocupi de paiul altuia. Tu habar nu ai ce inseamna unele cuvinte pe care le folosesti si te apuci sa dai si lectii. P.S. Ti-as recomanda cu maxima caldura sa excluzi familiile din aceasta treaba. Nu se stie niciodata cum ne intalnim. 1
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 1, 2014 Mars jigodie, mai intai ar trebui sa-ti vezi tu barna din ochi si dupa aceea sa te ocupi de paiul altuia. Tu habar nu ai ce inseamna unele cuvinte pe care le folosesti si te apuci sa dai si lectii. P.S. Ti-as recomanda cu maxima caldura sa excluzi familiile din aceasta treaba. Nu se stie niciodata cum ne intalnim.Mai maimutoiule, nu o lua pe drumul asta, atat iti zic. Sa ne facem ca nu am citit asta.Hai lasa besinile, raspunde clar!vezi ca am scris sus acolo ma-tii impreunat. nu ai vazut! Inca iti asteptam scuzele ipocritule. Cat tupeu sa ai ba sa sari cu dex-ul de colo? ai di pula mea!!! :slap2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2014 gabitule, mai te intreaba ma-sa prostului despre mine?cica vrea sa ma ia de berbat ,ca n-are cine o futebine.daca era mai tinara o bagam la produs, sa moara fraierul in spume.
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 1, 2014 gabitule, mai te intreaba ma-sa prostului despre mine?cica vrea sa ma ia de berbat ,ca n-are cine o futebine.daca era mai tinara o bagam la produs, sa moara fraierul in spume.Sa-i dau muie ma-tii, bosorog urat.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2014 vrei sa mori asfixiat?si adreseaza-mi -te cu DOMNUL BOSOROG , doar nu ai carat saci cu mine ,bididiule scirbos. 1
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 1, 2014 vrei sa mori asfixiat?si adreseaza-mi -te cu DOMNUL BOSOROG , doar nu ai carat saci cu mine ,bididiule scirbos. Marsi in mortii ma-tii de urat, daca munceai in tara erai sclavul meu.Gatu ma-tii de hamal.
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 1, 2014 Marsi in mortii ma-tii de urat, daca munceai in tara erai sclavul meu.Gatu ma-tii de hamal.Bai idiot terminat, tu ești sclavul prostiei tale! Marsh ma in balamuc, esti un experiment genetic gresit! 3 2
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 1, 2014 Bai idiot terminat, tu ești sclavul prostiei tale! Marsh ma in balamuc, esti un experiment genetic gresit!Da-te ma in pula mea la o parte. Pe tine nu pot sa te iau in serios.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2014 Marsi in mortii ma-tii de urat, daca munceai in tara erai sclavul meu.Gatu ma-tii de hamal.pai tu de crezi ca am plecat din tara acum 30 de ani? de prost? nu ...intuiam ca societatea romaneasca va creea idioti ca tine , lenesi si incapabili care sparg seminte si beau bere la pet, atunci cind vine pensia de la mamica si in acelasi timp isi imagineaza ce bine ar fi sa aiba si ei macar un sclav istet.te-ai nascut prea tirziu sa ai onoarea de a avea un sclav ca mine. daca ai numara cefele de porc pe care le-ai mincat toata viata , nu ai ajunge la numarul tarilor prin care am umblat eu. nu mai vorbesc de faptul ca nici macar pe harta nu ai putea sa le localizezi.tu nu ai fost capabil sa iti pastrezi jobul pe care il aveai cind spalai mortii la morga si te visezi patron, mamaligarule.ai mincat si tu azi o sarma mocca de ziua romaniei ? am auzit ca s-au impartit pomeni la giturile golase.sau ai stat pe foriu toata ziua asteptindu-ma pe mine sa vin de la hamaleala si sa te mai invat cum sa devii smecher?auuu , azi iar mi-am luat 150 de euroi la carat saci.tu mai ai bani de tramway? 3
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 1, 2014 Da-te ma in pula mea la o parte. Pe tine nu pot sa te iau in serios. Pai nu te iei in serios pe tine însuți om terminat, rebut al societății! 3 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2014 ddpofaitule, iti dau voie sa-i sugi pula lui advanced. poate asa mai inveti si tu carte.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2014 si lui xoxo
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2014 si la cine o mai vrea sa-si murdareasca mataringa cu balele tale , sa te ia toata constanta la rind. jegosule.
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 1, 2014 ddpofaitule, iti dau voie sa-i sugi pula lui advanced. poate asa mai inveti si tu carte.Bre obiective, eu sunt normal. Labagiul asta își suge pula singur sau cu neiu 1 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2014 am sugerat ,la modul conditional-optativ.si fiind analfabet nu l-am potrivit bine. cred ca trebuia sa ma exprim asa:ce i-ai mai suge pula lui advanced[ daca ti-ar permite]tu esti baiat istet ,ma intelegi, nu am vrut sa te ofensez. 1
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 1, 2014 pai tu de crezi ca am plecat din tara acum 30 de ani? de prost? nu ...intuiam ca societatea romaneasca va creea idioti ca tine , lenesi si incapabili care sparg seminte si beau bere la pet, atunci cind vine pensia de la mamica si in acelasi timp isi imagineaza ce bine ar fi sa aiba si ei macar un sclav istet.te-ai nascut prea tirziu sa ai onoarea de a avea un sclav ca mine. daca ai numara cefele de porc pe care le-ai mincat toata viata , nu ai ajunge la numarul tarilor prin care am umblat eu. nu mai vorbesc de faptul ca nici macar pe harta nu ai putea sa le localizezi.tu nu ai fost capabil sa iti pastrezi jobul pe care il aveai cind spalai mortii la morga si te visezi patron, mamaligarule.ai mincat si tu azi o sarma mocca de ziua romaniei ? am auzit ca s-au impartit pomeni la giturile golase.sau ai stat pe foriu toata ziua asteptindu-ma pe mine sa vin de la hamaleala si sa te mai invat cum sa devii smecher?auuu , azi iar mi-am luat 150 de euroi la carat saci.tu mai ai bani de tramway? Tu crezi ca eu o sa ma cobor sa-ti dau explicatiile pe care mi le oferi tu poate-poate ne convingi ceva? esti doar un lopatar incult, punct. eu doar imi bat joc de tine aici. madularul pe care l-am infipt adanc in curul ma-tii il recunosti la fiecare postare. imi scutur pula de tine si de tristu alalaltu', nu la nebun ma refer (pe-asta nu-l bagam in seama ), si are efect! am sa-mi bat pula de voi aici pana va retrageti.ps: ma pis pe tine in plan financiar grav, inceteaza sa mai aduci asta in discutie. ps2:...dar grav!!! URATULE!!!
Postări Recomandate