crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2014 A fost perfect (chiar am fost surprinsa...) nici nu se putea mai bineVa pup
sorinu Reputație: 3230 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Decembrie 27, 2014 Salutari la golani.
L u b r i c Reputație: 234 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 27, 2014 Salutari Sorinache!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 29, 2014 buna dimineata constanta, salut sorinache.
L u b r i c Reputație: 234 Postat Decembrie 30, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 30, 2014 Dragii mei, numa' un pic si vine anul nou peste noi... Va urez un an nou fericit plin de bucurii si impliniri pe toate planurile. La multi ani cu sanatate!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 30, 2014 La multi ani prieteni ! Sholdovene daca nu ningea asa de tare, mai la vale de tine un pic, acum chiar stateam la o cafea.
L u b r i c Reputație: 234 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 31, 2014 Sa fie soare, zic! Dupa ghiftuiala treci prin nameti pana la balaceala si acolo dai de mine.
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 31, 2014 La multi ani dragii mei! Dintre toți, voi îmi sunteți cei mai apropiați. Cei mai vechi stiu de ce. Noul an sa va aducă in primul rand sănătate, bucurii si implinirea tuturor dorințelor.Sa ne revedem sănătoși dragilor!
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2014 La multi ani si de la mine...sanatate si fericire multa pentru toti! 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 31, 2014 la multi ani tuturor! 1
L u b r i c Reputație: 234 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 1, 2015 SorcovaVesela,Sa traiti,Sa-mbatraniti:Ca un mar,Ca un par,Ca un fir de trandafir.Tare ca piatra,Iute ca sageata.Tare ca fierul,Iute ca otelul,La anul si la multi ani! Dragi prieteni, sa fim sanatosi si sa ne revedem cu bine! 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 1, 2015 La multi ani tuturor si succese maxime in 2015. P.S. Alex te astept cu sucul ala in 2015. P.S.2 Sholdoveneeeee mi-ai dat-o de minus 20 de revelion. Mi se lipeau narile cand ieseam sa fumez cate o tigara. 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 1, 2015 am si eu o mica urare ptr unii dintre voi.....(care va simtiti) In anul care-a trecut,ai futut cum ai putut...cand mai bine, cand mai rau,nu prea a fost anu' tau! Dar in anu' care vine,iti doresc sa futi mai bine...blonde, brunete, virgine. Ca sa nu te las la greu,iti doresc sa le fut eu!de odihna sa ai parte,las' ca le fut eu pe toate! Azi, in zi de sarbatoare,sa ai grija la mancare...nu manca multe sarmale,ca se face pula moale. Sa ai grija la salata,daca vrei s-o vezi sculata...sa nu gusti deloc friptura,ca atunci, adio pula! Fara prajituri cu nuci,daca vrei sa dai la buci...deci, apuca-te si bea,la multi ani in pula mea!!! 3
sorinu Reputație: 3230 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Ianuarie 2, 2015 La multi ani prieteni ! Sholdovene daca nu ningea asa de tare, mai la vale de tine un pic, acum chiar stateam la o cafea. Da da...tu chiar crezi ca mai inghitim dumele astea ? ... 1
L u b r i c Reputație: 234 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 2, 2015 Sorinele, cu prima ocazie ai un +1 de la mine. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 2, 2015 am si eu o mica urare ptr unii dintre voi.....(care va simtiti) In anul care-a trecut,ai futut cum ai putut...cand mai bine, cand mai rau,nu prea a fost anu' tau! Dar in anu' care vine,iti doresc sa futi mai bine...blonde, brunete, virgine. Ca sa nu te las la greu,iti doresc sa le fut eu!de odihna sa ai parte,las' ca le fut eu pe toate! Azi, in zi de sarbatoare,sa ai grija la mancare...nu manca multe sarmale,ca se face pula moale. Sa ai grija la salata,daca vrei s-o vezi sculata...sa nu gusti deloc friptura,ca atunci, adio pula! Fara prajituri cu nuci,daca vrei sa dai la buci...deci, apuca-te si bea,la multi ani in pula mea!!!Atentie cui te-ai adresat... să-ți fie de suflet! Ai atata răutate si ești atât de nesemnificativ incat poți sa îți pui ștreangul de gat. Spuneai ca ești retras... astă îți prieste retragerea, concetățenii tai și-au dat deja seama ca nu reprezinți nimic!! Mai fuți si tu o .. laba, o amintire, ești trist!
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 2, 2015 Prin postarea ta ai dovedit ca ești un NESIMTIT! Niciodată nu ai fost altfel nulitate!
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 2, 2015 Dai la nuci ca o spargi in buci homalaule ce ești!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 2, 2015 La multi ani dragii mei! Dintre toți, voi îmi sunteți cei mai apropiați. Cei mai vechi stiu de ce. Noul an sa va aducă in primul rand sănătate, bucurii si implinirea tuturor dorințelor.Sa ne revedem sănătoși dragilor! evident cineva s-a simtit, cu toate ca unde dai si unde crapa cu tine!!! la multi ani alexandru...si eu iti sunt apropiat nu? nostalgicule!!! fie ca anul tau nou sa fie mai bun decat cel ce a trecut...cu mai putine pastile, daca e posibil. dar...guess what....I'm baaack!!! imi era dor de tine, iar tot ce lipseste e ca si amelia si patrick sa spuna "la multi ani" pe aici si toata gasca e refacuta!!! nu te bucuri??? ia o pastila repede, ca trece!!! p.s. am uitat sa te intreb...tu de la amelia ai mai fost in stare sa futi si altceva??? asta ca tot ai adus vroba de laba. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 2, 2015 Evident ca ești un taran prost! Nu m-ai jignit pe mine, jignești bunul simt prostule! Fufa ta este terminata pt mine, din cate am înțeles o pupi in cur in continuare. Epava, Constanta este mai frumoasa fara frustrarea ta! Un gunoi ai fost și tot așa mori neterminatule! Trăiește nenica din amintiri, oricum nu ai tupeu sa îți anunți prezenta, bârfești in spate ca o coarda penala ce esti
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 2, 2015 labagiule!!! 1
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 2, 2015 Cine traiste din amintiri? Frustratule! Vezi ca singurătatea strica in cazul tau, te-a părăsit fufa, ai început sa îți dai muie singur. Haidi pa terminatule, îmi pierd timp aiurea cu tine si nu meriti. Mergi in pula ta ca îți arați fata de gunoier!
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 2, 2015 labagiule!!!De la gerul asta ti s-a lipit mana cu tot cu pula de gura. Așa este când o iei la laba si îți ștergi si mucii!
oana_eliza Reputație: 330 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 2, 2015 LA MULTI ANI TUTUROR !!!
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 2, 2015 Si tie La multi ani Oana! Păcat ca mai sunt fosile care uita ca am trecut intr-un nou an si, in loc sa revină cu capul sus, rămân tot niste nimicuri ancorate in propria lor mizerie!
Postări Recomandate