Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

Despre nenea John ce mai stim?

Nu l-am mai zarit in ultimul timp. Sa speram ca-i bine sanatos.

Sanatos, sanatos .Se pregateste de zor pentru campania agricola de primavara.  :laugh2  :laugh2

Poate are nevoie de ajutor. Eu ma prezint. :))

Si ursuletul se baga

Io-teeee deja santem 3 sapaligi pe aici  :laugh2  :laugh2  Johnuleeeeeeeeee taranii vor pe camp , asa ca prezinta-te cu bonurile de masa si de carburant ca sintem in vana  :laugh2

salut baietii voiosi, cu chef de munca, de arat si mai ales insamantat! am avut ceva deplasari pe la capitala si alte meleaguri, am arat (adanc ptr ca se cerea o brazda profunda), am insamantat cat m-a tinut si pe mine semanatoarea cu 2 cuve ovale! ma bucur ca am prieteni saritori la munca campului, insa eu am inceput campania de primavara la munca saltelei! in deplasarile mele am observat un lucru ciudat: astia au marit pretul la carburant!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

salut baietii voiosi, cu chef de munca, de arat si mai ales insamantat! am avut ceva deplasari pe la capitala si alte meleaguri, am arat (adanc ptr ca se cerea o brazda profunda), am insamantat cat m-a tinut si pe mine semanatoarea cu 2 cuve ovale! ma bucur ca am prieteni saritori la munca campului, insa eu am inceput campania de primavara la munca saltelei! in deplasarile mele am observat un lucru ciudat: astia au marit pretul la carburant!!!

Si stai ca il mai maresc si de la 1 Aprilie

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...