Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Ete partz... deranj, dar daca tot te-ai apucat de "rautacisme" am zis sa imi bag zi eu avocatul la inaintare. :))

Postat

Despre nenea John ce mai stim?

Nu l-am mai zarit in ultimul timp. Sa speram ca-i bine sanatos.

Sanatos, sanatos .Se pregateste de zor pentru campania agricola de primavara.  :laugh2  :laugh2

Poate are nevoie de ajutor. Eu ma prezint. :))

Si ursuletul se baga

Io-teeee deja santem 3 sapaligi pe aici  :laugh2  :laugh2  Johnuleeeeeeeeee taranii vor pe camp , asa ca prezinta-te cu bonurile de masa si de carburant ca sintem in vana  :laugh2

salut baietii voiosi, cu chef de munca, de arat si mai ales insamantat! am avut ceva deplasari pe la capitala si alte meleaguri, am arat (adanc ptr ca se cerea o brazda profunda), am insamantat cat m-a tinut si pe mine semanatoarea cu 2 cuve ovale! ma bucur ca am prieteni saritori la munca campului, insa eu am inceput campania de primavara la munca saltelei! in deplasarile mele am observat un lucru ciudat: astia au marit pretul la carburant!!!

Postat

Aha, deci, nenea John e ghine!

Asa departe ai ajuns sa insamantezi?

Sa intelegem ca pamantul constantean nu ti se mai pare fertil. :))

Postat

salut baietii voiosi, cu chef de munca, de arat si mai ales insamantat! am avut ceva deplasari pe la capitala si alte meleaguri, am arat (adanc ptr ca se cerea o brazda profunda), am insamantat cat m-a tinut si pe mine semanatoarea cu 2 cuve ovale! ma bucur ca am prieteni saritori la munca campului, insa eu am inceput campania de primavara la munca saltelei! in deplasarile mele am observat un lucru ciudat: astia au marit pretul la carburant!!!

Si stai ca il mai maresc si de la 1 Aprilie

Postat

Salutare, mai spre seara eu si cu nenea Benoulli vom incerca sa ne intalnim.

Daca sunteti interesati lasati un PM mie sau lui.

O zi buna!

• Oras:.......
Postat

Amelia de multe ori am vazut emoticonul asta la tine  :boob dar sint foarte nelamurit. Cum ii faci mai mami sa vibreze in halul ala  :laugh2  :laugh2

Veziiiiiiiiiiii? daca nu cunosti..nu stii :D :D :D

Postat

Noi suntem la o bere rece.....Amy, patrick si eu insumi....va asteptam cu drag...chiar acum...pm me sau patrick pt locatie....

Postat

Dragii mei prieteni Amy si Patrick , va multumesc pentru aceasta seara minunata! Restul..e tacere....

Ce viata au unii,unii stau la bere si altii se enerveaza cu toti dobitocii de la Urgente

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Io-s la un majorat si e plin de "crude" da-i radarul aproape si nu pot misca in front. :D

• Like 1
Postat

Dragii mei prieteni Amy si Patrick , va multumesc pentru aceasta seara minunata! Restul..e tacere....

Multumesc frumos Bernoulli si Patrick pentru prezenta...m am simtit super frumos mai ales ca v am batut la biliard :D va pup dulce si va doresc o seara faina!!!:* 

• Like 2
Postat

Baieti, imi pare rau de voi ca n-ati stiut s-o bagati la gaura! Va predau lectii dea moaca! :D

Postat

Ce viata au unii,unii stau la bere si altii se enerveaza cu toti dobitocii de la Urgente

Lasa nea Senya ca se-ntoarce roata. :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...