Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
Postat

Hai dracului acasa fratele meu, ca iar intreaba cumnata-mea de tine! Daca afla pe unde bantui tu, precis isi va face si ea cont pe forum pentru a te urmari! Sau cine stie, poate il reactiveaza pe cel vechi. :thinking

Ba iesti nebun? =))

Postat

Ba iesti nebun? =))

Legat de contul vechi al cumnatei, sau de cel ipotetic nou? Ma...tie iti este cam frica. Si am asa o banuila, doar o banuiala, ca cineva detine niste fotografii ale cumnatei (apropo de contul vechi). Daca banuiala se adevereste atunci chiar inteleg zbaterea ta pe acest forum! Hai dracului acasa si linisteste-te. E mai bine pentru toti si in primul rand pentru tine.

• Like 1
Postat

Legat de contul vechi al cumnatei, sau de cel ipotetic nou? Ma...tie iti este cam frica. Si am asa o banuila, doar o banuiala, ca cineva detine niste fotografii ale cumnatei (apropo de contul vechi). Daca banuiala se adevereste atunci chiar inteleg zbaterea ta pe acest forum! Hai dracului acasa si linisteste-te. E mai bine pentru toti si in primul rand pentru tine.

Ba, tu esti mai prost decat imi imaginam eu. =)) =))

Postat

Iti propun o activitate mai indrazneata, nu de alta, dar sa-ti largesc si tie gaura. =))

Postat

Ba, tu esti mai prost decat imi imaginam eu. =)) =))

Iar distorsionezi realitatea. Ai uitat ca diferenta de IQ dintre noi doi (bineinteles in favoarea mea) se datoreaza faptului ca ai fost extras cu forcepsul? Deci nu gena este de vina in ceea ce priveste comportamentul tau, ci un act de malpraxis (faptul ca forcepsul a fost aplicat pe capul tau). Esti un nevinovat si tocmai de aceea familia iti accepta si iarta iesirile tale necontrolate. Biata cumnata, daca ar fi stiut cine si cum esti.........(completeaza tu punctele de suspensie).

In alta ordine de idei, reactia ta de mai sus denota o oarescare nesiguranta/teama. Parca numai esti acelasi "_ddpof_" , pizdos si sigur pe sine. Nu cumva acest lucru se datoreaza acelei banuieli ale mele, privind un cont vechi al cumnatei si niste fotografii ale ei, pe care le detine cineva anume? :thinking

• Like 1
Postat

Esti la fel de sanatos ca (sin)gurul tau pozar. Sunteti extrem de amuzanti, va-n gura de babuini, dar cu curu maro.

Iti bag pula-n bot si in derealizarile tale. S-a inteles? =)) Am asa o teama acum... m-ai inteles acum. Daca nu, iti mai explic! =))

Postat

Esti la fel de sanatos ca (sin)gurul tau pozar. Sunteti extrem de amuzanti, va-n gura de babuini, dar cu curu maro.

Iti bag pula-n bot si in derealizarile tale. S-a inteles? =)) Am asa o teama acum... m-ai inteles acum. Daca nu, iti mai explic! =))

Fratele meu geaman, de ce insisti tu sa afle intreaga suflare a forumului ceea ce stia doar familia, si anume faptul ca inteligenta si logica nu reprezinta punctele tale forte? Pai daca eu sunt babuin cu atat mai mult tu, ca si frate geaman al meu, esti intruchiparea perfecta a acestui primat, tinand cont de faptul ca materia cenusie nu prea se regaseste in cutia ta craniana. Nu stiu ce a vazut cumnata la tine de te-a luat!

Legat de teama, ea a inceput sa te patrunda..sper ca intelegi ce vreau sa spun!

Si numai rade ca prostul la curul caprei (prima ta iubire din adolescenta ta zbuciumata).

• Like 1
Postat

Fratele meu geaman, de ce insisti tu sa afle intreaga suflare a forumului ceea ce stia doar familia, si anume faptul ca inteligenta si logica nu reprezinta punctele tale forte? Pai daca eu sunt babuin cu atat mai mult tu, ca si frate geaman al meu, esti intruchiparea perfecta a acestui primat, tinand cont de faptul ca materia cenusie nu prea se regaseste in cutia ta craniana. Nu stiu ce a vazut cumnata la tine de te-a luat!

Legat de teama, ea a inceput sa te patrunda..sper ca intelegi ce vreau sa spun!

Si numai rade ca prostul la curul caprei (prima ta iubire din adolescenta ta zbuciumata).

Bai muie, eu te joc in picioare si tu, deja, nu mai simti nimic. Prima injectia si-a facut efectul! Curu' iti devine spatios... stiu nu simti nimic. Nu beli ochii aia la mine, pizdo!

Agarici pierdut in incinta spitalului Obregia... esti doctor? Ai belit pula, esti pacient.

Trecem la etapa a doua? =))

Postat

Dragul meu neajutorat frate geaman! Stii foarte bine ca astfel de iesiri de ale tale, ca cea de mai sus, nu ma mai impresioneaza tinand cont de faptul ca sunt obisnuit cu ele, si nu numai eu ci intreaga familie, ele reprezentand emanatia unei materii cenusii practic inexistente (repet, tu nu ai nici o vina - vina apartine acelui dobitoc de doctor care te-a extras cu forcepsul). Ce ma doare totusi, este faptul ca intregul efort al familiei de a te aduce pe drumul cel bun este practic sortit esecului. Si imi pare rau ca aceasta minunata femeie, am numit-o pe cumnata mea, s-a inhamat si ea la aceasta corvoada. 

Si numai rade ca prostul la curul caprei (prima ta dragoste din adolescenta).

• Like 1
Postat

Dragul meu neajutorat frate geaman! Stii foarte bine ca astfel de iesiri de ale tale, ca cea de mai sus, nu ma mai impresioneaza tinand cont de faptul ca sunt obisnuit cu ele, si nu numai eu ci intreaga familie, ele reprezentand emanatia unei materii cenusii practic inexistente (repet, tu nu ai nici o vina - vina apartine acelui dobitoc de doctor care te-a extras cu forcepsul). Ce ma doare totusi, este faptul ca intregul efort al familiei de a te aduce pe drumul cel bun este practic sortit esecului. Si imi pare rau ca aceasta minunata femeie, am numit-o pe cumnata mea, s-a inhamat si ea la aceasta corvoada. 

Si numai rade ca prostul la curul caprei (prima ta dragoste din adolescenta).

Bai gaina, lasa fumurile acrite, ramasesm cand mie imi era teama. Putem sa continuam de aici? :)

Iti spun din start... tu nu ma cunosti, eu nu te cunosc. :) Te asigur de asta. I-am zis si nespalatului-kitchos, pozar. Nu a inteles nici el! Foarte important de retinut! Situatia asta se poate schimba oricand. (vreau eu)

Este imposbil sa te ascunzi in spatele pc_ului in ziua de azi. Stii bine asta. Poti sa te rebranduiesti tu in 'nspe mii de culori. Atunci cand eu decid ca merita deranjul... Ti-as atinge unele parti si mai sensibile, dar nu ai PM, sa intelegi cum sta, de fapt situatia. Eu iti bag pula in bot indiferent cat iesi la numaratoare. Eu nu am nimic de pierdut! Retine asta. Esti in aceiasi situatie si tu? :)

Postat

Bai gaina, lasa fumurile acrite, ramasesm cand mie imi era teama. Putem sa continuam de aici? :)

Iti spun din start... tu nu ma cunosti, eu nu te cunosc. :) Te asigur de asta. I-am zis si nespalatului-kitchos, pozar. Nu a inteles nici el! Foarte important de retinut! Situatia asta se poate schimba oricand. (vreau eu)

Este imposbil sa te ascunzi in spatele pc_ului in ziua de azi. Stii bine asta. Poti sa te rebranduiesti tu in 'nspe mii de culori. Atunci cand eu decid ca merita deranjul... Ti-as atinge unele parti si mai sensibile, dar nu ai PM, sa intelegi cum sta, de fapt situatia. Eu iti bag pula in bot indiferent cat iesi la numaratoare. Eu nu am nimic de pierdut! Retine asta. Esti in aceiasi situatie si tu? :)

Dragul meu frate geaman, impulsiv si incoerent! Sa o luam pe rand:

• Cum dracu’ poti afirma ca nu ne cunoastem, cand am fost nascuti in aceeasi zi si aceeasi ora, gemeni fiind (eu fiind cu 10 minute mai in varsta ca tine)
  • Ascunderea in spatele PC-ului este valabila si pentru tine
  • Daca sunt o clona, atunci sunt clona ta si deranjul meu va fi mult mai mic decat al tau
  • Eu neavand PM, ma poti contact ape YM sau imi poti trimite un e-mail, aratandu-mi care parti sensibile mi le-ai atinge J
  • Nu ai ce sa bagi pentru ca stiu foarte bine (ca frate geaman al tau) ca nu ai cu ce. Deci sunt foarte linistit din acest punct de vedere.
  • Deja tu ai pierdut ceva…oare iti poti da seama ce anume? Si da, sunt in aceeasi ( si nu “aceiasi”, asa cum ai scris tu, cuvant ce defineste pluralul – te doare nu-i asa?) situatie ca si tine…am pierdut..timpul cu tine!

Hai acasa fratele meu geaman!

• Like 1
Postat

Te-am fortat din vagauna, gaina. Fac ce vreau cu voi. =)) Mutam discutia pe YM. =))

Postat

Te-am fortat din vagauna, gaina. Fac ce vreau cu voi. =)) Mutam discutia pe YM. =))

Dragul si iubitul meu frate geaman,

Te-a durut si te doare, nu-i asa? Te-a durut chestia aia cu "aceiasi" si te doare faptul ca parca numai esti acelasi "_ddpof_".

Observ ca iar ai inceput sa razi ca prostul la curul caprei (prima ta iubire din adolescenta).

Postat

Te-a durut si te doare, nu-i asa? Te-a durut chestia aia cu "aceiasi" si te doare faptul ca parca numai esti acelasi "_ddpof_".

Observ ca iar ai inceput sa razi ca prostul la curul caprei (prima ta iubire din adolescenta).

Bai baiat batran, ma lasi cu artificiile astea triste? Pai tu cu astea incerci sa ma incurci? :slap2

A gresit el Plesu, pula mea, ne incurcam in amanunte acum. :) Imposibil sa nu apara genul asta de greseli gramaticale. Eu nu am timpul vostru de joaca... si recunosc, sunt invidios. Uita-te, spre exemplu, la confratii tai, sa vezi acolo analfabetism. :)

Ia zi Bula, tu ai impresia ca ma incurci?

Postat

Te-a durut si te doare, nu-i asa? Te-a durut chestia aia cu "aceiasi"

A gresit el Plesu, pula mea, ne incurcam in amanunte acum. :) Imposibil sa nu apara genul asta de greseli gramaticale. Eu nu am timpul vostru de joaca... si recunosc, sunt invidios. Uita-te, spre exemplu, la confratii tai, sa vezi acolo analfabetism. :)

De data aceasta sunt nevoit sa iti dau dreptate..a gresi este omeneste. Dar tu, in pana mea, de ce cauti nod in papura celorlati useri pentru un "i" dublat sau o cratima pusa aiurea? Sunt convins ca stii proverbul ala cu paiul si barna din ochi.

Ma bucur ca nu mai razi ca....

De ce ai plecat de pe YM? Sefu' de la serviciu sau sefa de acasa?

Postat

Bai baiat batran, ma lasi cu artificiile astea triste? Pai tu cu astea incerci sa ma incurci? :slap2

Dragul si iubitul meu frate geaman (cu 10 minute mai tanar ca mine, apropo de baiat batran si implicit un Bulisor, apropo de Bula),

Te incurci singur, tu pe tine insuti, fara sa iti dai seama!

Postat

Proverbul cu barna... penibil. Ce ti-am scris eu? Ia reciteste!

Dragul si iubitul meu frate geaman (cu 10 minute mai tanar ca mine, apropo de baiat batran si implicit un Bulisor, apropo de Bula),

Te incurci singur, tu pe tine insuti, fara sa iti dai seama!

Esti atat de apatic... incat imi strici cheful de joaca. Incep sa duc dorul prietenilor tai, esti prea fatalau si... nu stiu, mirosi a sifonier din ala vechi, cu molii.

Adica tu chiar iti imaginezi ca in momentul asta ma pui la punct... sau ceva. Bai Bula... :no2 Esti gol, esti ca un cliseu obosit si zgariat.

Ia zi, ai nevasta?

ps: nici postarile nu mai stau la locul lor  =)) atat esti de plictisitor.

Postat

Proverbul cu barna... penibil. Ce ti-am scris eu? Ia reciteste!

Esti atat de apatic... incat imi strici cheful de joaca. Incep sa duc dorul prietenilor tai, esti prea fatalau si... nu stiu, mirosi a sifonier din ala vechi, cu molii.

Adica tu chiar iti imaginezi ca in momentul asta ma pui la punct... sau ceva. Bai Bula... :no2 Esti gol, esti ca un cliseu obosit si zgariat.

Ia zi, ai nevasta?

ps: nici postarile nu mai stau la locul lor  =)) atat esti de plictisitor.

Nu-i asa ca ai inceput sa te oftici?

Nu mi-ai raspuns la intrebarea aceea ( si nu "aceia" :refoz ) legata de YM.

De rasul tau nu ma mai leg, caci este evident ca nu poti sa renunti.....stii tu mai bine la ce!

Postat

Nu-i asa ca ai inceput sa te oftici?

Nu mi-ai raspuns la intrebarea aceea ( si nu "aceia" :refoz ) legata de YM.

De rasul tau nu ma mai leg, caci este evident ca nu poti sa renunti.....stii tu mai bine la ce!

Da, ma oftic tare, aici ai dreptate... stai, de ce ma oftic eu? =))

Singurul meu sef este... esti pregati? Este... lenea! Cand incepi sa raspunzi si tu la intrebari?

Postat

Da, ma oftic tare, aici ai dreptate... stai, de ce ma oftic eu? =))

Singurul meu sef este... esti pregati? Este... lenea! Cand incepi sa raspunzi si tu la intrebari?

Iar sunt nevoit sa iti dau dreptate! Da, suferi de lene…lenea mintii tale. Esti un obosit mental si implicit un lenes mental, aflat in stare de transa. Tu nu realizezi ca ideile si vorbele tale au devenit clisee? Ca vorbesti si actionezi in clisee nu ar fi o problema foarte grava, dar faptul ca gandesti efectiv in clisee este de-a dreptul de speriat…in primul rand pentru tine. Dar tu fiind un obosit mental nu ai cum sa realizezi acest lucru.

Referitor la starea mea civila (apropo de intrebarea ta) sunt convins ca tu, ca si frate geaman al meu, o cunosti foarte bine.

Vezi, chiar daca tu nu iti dai seama, ca altii au inceput sa realizeze ca te incurci singur, tu pe tine insuti…ofticos de ofticos ce esti!

Fa-ti un bine si hai acasa, dragul si iubitul meu frate geaman!

• Like 1
Postat

Iar sunt nevoit sa iti dau dreptate! Da, suferi de lene…lenea mintii tale. Esti un obosit mental si implicit un lenes mental, aflat in stare de transa. Tu nu realizezi ca ideile si vorbele tale au devenit clisee? Ca vorbesti si actionezi in clisee nu ar fi o problema foarte grava, dar faptul ca gandesti efectiv in clisee este de-a dreptul de speriat…in primul rand pentru tine. Dar tu fiind un obosit mental nu ai cum sa realizezi acest lucru.

Referitor la starea mea civila (apropo de intrebarea ta) sunt convins ca tu, ca si frate geaman al meu, o cunosti foarte bine.

Vezi, chiar daca tu nu iti dai seama, ca altii au inceput sa realizeze ca te incurci singur, tu pe tine insuti…ofticos de ofticos ce esti!

Fa-ti un bine si hai acasa, dragul si iubitul meu frate geaman!

Mi-e lene sa-ti compun, sifoner cu molii (imi dai voie sa te numesc asa? :blushing2  )  =)) Te scuip si ne auzim de luni. Sa fii cuminte, baiat batran (oricum nu faci tu nimic, esti toata ziua-n casa, tu si derealizarile tale... si alcooul)!

Nu mai fi gelos, asta e. Tu esti si vei fi intotdeauna ala care tine borcanul.

ps: sa nu uiti sa-ti alimentezi frigiderul cu alcool, tristule, inca un weekend de pomina pentru tine. =))

:hug1

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Mi-e lene sa-ti compun, sifoner cu molii (imi dai voie sa te numesc asa? :blushing2  )  =)) Te scuip si ne auzim de luni. Sa fii cuminte, baiat batran (oricum nu faci tu nimic, esti toata ziua-n casa, tu si derealizarile tale... si alcooul)!Nu mai fi gelos, asta e. Tu esti si vei fi intotdeauna ala care tine borcanul.ps: sa nu uiti sa-ti alimentezi frigiderul cu alcool, tristule, inca un weekend de pomina pentru tine. =)) :hug1

De ce de luni mah lada de cacat!? Ce faci in weekend, iei pauza de la luat muie? Te-n gura de sandilau!

Postat

Mi-e lene sa-ti compun, sifoner cu molii (imi dai voie sa te numesc asa? :blushing2  )  =)) Te scuip si ne auzim de luni. Sa fii cuminte, baiat batran (oricum nu faci tu nimic, esti toata ziua-n casa, tu si derealizarile tale... si alcooul)!

Nu mai fi gelos, asta e. Tu esti si vei fi intotdeauna ala care tine borcanul.

ps: sa nu uiti sa-ti alimentezi frigiderul cu alcool, tristule, inca un weekend de pomina pentru tine. =))

:hug1

Dragul meu _ddpof_,

Sper ca ai avut un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Tin sa iti multumesc pentru materialul didactic pe care mi l-ai oferit pentru proiectul meu de diploma. Ai fost o sursa bogata de informatii, informatii ce ma vor ajuta in a defini si dezvolta tipologia barbatului caruia nu ii plac propria viata sau ocupatia sa, care nu isi cunoaste scopul si rostul in viata, caruia nu ii place propria persoana, care este nesigur de sine si care inca nu si-a definit personalitatea sau nu si-a lamurit identitatea, incercand sa estompeze toate acestea ( prin agresivitatea comportamentului si limbajului) apeland la anonimatul internetului. Acesta esti TU!

Legat de o afirmatie de-a ta dintr-o interventie anterioara precum ca “este imposbil sa te ascunzi in spatele pc_ului in ziua de azi” ai avut si ai perfecta dreptate, dar in acelasi timp ai cazut in plasa ca fraierul cand m-ai contact pe YM. Problema este ca nu stiu daca iti vei da seama de ce!

Iar la final, dragul si iubitul meu virtual frate geaman, iti dau un sfat ce te va ajuta in viata:

post-157586-0-27929700-1439755713_thumb.gif

:bye

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...