advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 21, 2015 Razi ma, nu fii prost, prostu' prostilor de prost ce esti, care esti nebunu' nebunilor.https://media.giphy.com/media/FYA2wO2YMI49y/giphy.gifHai sictir cq te-ai descris bine sandilaule!!! 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 21, 2015 Postat Septembrie 21, 2015 Hai sictir cq te-ai descris bine sandilaule!!!https://media.giphy.com/media/FYA2wO2YMI49y/giphy.gif
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 21, 2015 Hai sictir cq te-ai descris bine sandilaule!!!https://media.giphy.com/media/FYA2wO2YMI49y/giphy.gifEste clar drogatule, ai spus totul! 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 21, 2015 Postat Septembrie 21, 2015 Este clar drogatule, ai spus totul!Nu m-am terminat, inca
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 22, 2015 Nu m-am terminat, inca Da calu vad ca l-ai obosit! Te-a futut in toate gaurile pana a cazut langa tine 3
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2015 Dan Diaconescu cu Elodia era pistol cu flegme pe langa voi
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2015 Dan Diaconescu cu Elodia era pistol cu flegme pe langa voi Iti dai seama???? Dar pe langa bombardierul pulii si troleul, ce erau. Judeca nene cu egala masura si fii obiektiv, ce pana mea! 3
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Iti dai seama???? Dar pe langa bombardierul pulii si troleul, ce erau. Judeca nene cu egala masura si fii obiektiv, ce pana mea!Bai Alex,chiar nu am nimic cu tine si nici cu cei mentionati de tine.In caz ca nu ai observat,evit sa ma implic in scandalurile voastre.Asa cum i-am citat si pe ei la anumite postari,asa am procedat si cu tine,fara vreo diferenta intre voi.Toate postarile mele au fost la caterinca,fara vreo legatura intre voi 3 4
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2015 Bai Alex,chiar nu am nimic cu tine si nici cu cei mentionati de tine.In caz ca nu ai observat,evit sa ma implic in scandalurile voastre.Asa cum i-am citat si pe ei la anumite postari,asa am procedat si cu tine,fara vreo diferenta intre voi.Toate postarile mele au fost la caterinca,fara vreo legatura intre voiPentru toate cele enumerata de tine, Te apreciez! Asa cum ti-am spus si in pm, jos palaria in fata ta! 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 23, 2015 Se mai cearta lumea, dar se mai si impaca. Deobicei, cel mai destept cedeaza la faze din astea. Cat poate sa tina o râcã (1 zi, doua, 1 saptamana), dar ce e prea mult deja iese din schema "caterinca in grup". Nu stiu... zic si eu... Prea multa incarcatura negativa nu face bine. Chestiile astea se simt in timp si se pot rasfrange in temperamentul real.
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Se mai cearta lumea, dar se mai si impaca. Deobicei, cel mai destept cedeaza la faze din astea. Cat poate sa tina o râcã (1 zi, doua, 1 saptamana), dar ce e prea mult deja iese din schema "caterinca in grup". Nu stiu... zic si eu... Prea multa incarcatura negativa nu face bine. Chestiile astea se simt in timp si se pot rasfrange in temperamentul real.Nu esti tu vere,sa mor...
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 24, 2015 Bai Alex,chiar nu am nimic cu tine si nici cu cei mentionati de tine.In caz ca nu ai observat,evit sa ma implic in scandalurile voastre.Asa cum i-am citat si pe ei la anumite postari,asa am procedat si cu tine,fara vreo diferenta intre voi.Toate postarile mele au fost la caterinca,fara vreo legatura intre voiAle tale sunt la caterinca si apreciez umorul de bun simt! Nu pot insa Sa nu constat ca, Fata de magariile celor enumerati de mine, nu Ai o atitidine ferma, O Dai in barci, probabil iti Este team Sa nu faci obiectul marlanismelor care ii caracterizeaza. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2015 Postat Septembrie 25, 2015 Se mai cearta lumea, dar se mai si impaca. Deobicei, cel mai destept cedeaza la faze din astea. Cat poate sa tina o râcã (1 zi, doua, 1 saptamana), dar ce e prea mult deja iese din schema "caterinca in grup". Nu stiu... zic si eu... Prea multa incarcatura negativa nu face bine. Chestiile astea se simt in timp si se pot rasfrange in temperamentul real.astept sa te impaci cu deceu...........
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 25, 2015 astept sa te impaci cu deceu........... pffff... da' n-am nimic cu omu'... e suparat ca l-am confundat cu ingineru' candvaa... )chiar i-am propus o cafa, dar l-a dresat Bee bine a refuzat. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2015 Postat Septembrie 25, 2015 pffff... da' n-am nimic cu omu'... e suparat ca l-am confundat cu ingineru' candvaa... )chiar i-am propus o cafa, dar l-a dresat Bee bine a refuzat. cafa bea DOAR cu mine , sa stii si tu chestia asta
sharpe Reputație: -432 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 6, 2015 nici socializarea nu mai e ce a fost candva,pacat
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 7, 2015 Salutari
obistein Reputație: 26 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 hai sorinele , baga-ti si tu pula in toti trepadusii care ne-au cotropit topicele locale, ca eu am obosit vara asta si nici macar nu ma mai amuza dobitocii.
bernoulli Reputație: -428 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 SalutariBine ai (re) venit Sorine
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 hai sorinele , baga-ti si tu pula in toti trepadusii care ne-au cotropit topicele locale, ca eu am obosit vara asta si nici macar nu ma mai amuza dobitocii.Topicele tale, nu-i asa? 'al recu de ticalos tupeist.
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 8, 2015 Ce s-a intamplat cu fratele obi, de ce e banat ?
0biectiv Reputație: 5 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Ce s-a intamplat cu fratele obi, de ce e banat ? Fratele obi se drogheaza si vorbeste numai prostii.A zis ca isi schimba nikul in toxicomanul. 1
talibanu Reputație: 9723 Postat Octombrie 8, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Octombrie 8, 2015 Ce s-a intamplat cu fratele obi, de ce e banat ?E obistein acum de ce a fost banat...chiar nu conteaza Acum am vazut ca a fost banat si obistein
victor24ct Reputație: -359 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 9, 2015 muia si laba
Postări Recomandate