Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Ala cu otrava in coada :P

toate sunt cu cate o otrava in coada! :)))

Primul dreapta jos :)

aia e cu otrava in gura! :laugh2

• Oras:City of Rough, province of Sex
Postat

Între timp poate vă „bucură” să aflați că Primăria vrea să modernizeze RATC-ul printr-un împrumut de 25 de milioane de euro (plus dobânda aferentă, evident) de la BERD. Pe care cine credeți că o să-l ramburseze prin taxe/impozite pe plan local? Exact, ăia care le plătesc. Mulțumim, Primărie.

• Like 1
Postat

Daca se va realiza noul stadion Farul mie unul mi se pare ceva SF eu ma las de lins pizda :) !

Pizdele îți vor fi recunoscătoare căci nu te vei lăsa de lins, nu s-a aprobat proiectul de trecere a stadionului în administrarea Primăriei. Pe surse neoficiale se vorbește că Primăria ar avea niște alte interese pe acolo, gen imobiliare, și nu au aprobat proiectul. Pam-pam.

• Oras:Constanta
Postat

Viechea Primarii...sau noua Primarii ? Ka ìn spatili stadionului vechea Primarii o rizolvat tăt ! O ramas doar iesirea pi Primavieri !

;)

Postat

Lol. Ți se pare că e vreo diferență între fosta Republică Mazăristan și actuala Republică Făgădău? În afară de nume nu mi se pare că există diferențe, planul de acțiune e cam tot același.

• Like 1
Postat

Normal ca este acelasi plan pt ca si in Republica Mazarista, se preocupa de Constantica, tot actualul edil. Ca Mazarel nu mai avea timp si pt orasul al carui edil era...

Măzărel mai avea timp numa' că nu prea mai putea, că s-a pus DNA-ul pe ei și Făgădău e curat. Nu-i bai, Făgădău ne-a tot arătat că e murdar dar nu se afișa, dacă ți-aș spune ce căcaturi se fac prin Primărie (și asta așa, doar la prima vedere, dacă știi unde să cauți), ai rămâne uimit(ă).

Postat

Da acuma fii vorba antri noi...tu deoi ajunji primar pi satu Constanta...kear asa...oi ramini fata mari ? Kear nu tioi inmuia si tu ciocu an foloasi niecuvieniti ??? Adik tu iesti moi catolic dicit Papa ?

:)))))

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

ia bugule , special pentru tine, sa ai amintire cind n-o mai fi stadionul , ca farul a apus.

stadionul primaverii , in august 2016.

daca ti-au placut iti mai pun.

post-185111-0-62675300-1478109298_thumb.jpg

post-185111-0-64641200-1478109305_thumb.jpg

post-185111-0-69581500-1478109312_thumb.jpg

post-185111-0-39581900-1478109322_thumb.jpg

post-185111-0-93962100-1478109329_thumb.jpg

post-185111-0-79192000-1478109344_thumb.jpg

post-185111-0-02088800-1478109352_thumb.jpg

post-185111-0-75796100-1478109358_thumb.jpg

post-185111-0-77553700-1478109364_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Nu sunt microbist, dar imi pare rau ca pana si la acest capitol constanta a ajuns o pubela rasturnata de tigani......

• Oras:Constanța
Postat

Prima oara cand am fost la un meci de fotbal a fost in octombrie 94 Farul- Fc Arges Dacia Pitesti 2-1 s-a jucat pe terenul de rugby cel actual fiind atunci in reparatii,dar l-am inaugurat cred in 96 la meciul cu Dinamo. Am vazut nationala in 2000 la amicalul cu Cipru, Cehia & Franta, dar n-am mai prins bilet la cel cu Olanda. Regret ca n-am fost la finala Cupei Intertoto Farul-Auxerre (2006) intrarea fiind libera. Cele mai multe echipe pe care le-am vazut Steaua(inclus 2 amicale) plua cel cu Valerenga (Cupa UEFA jucat la CT) Rapid & Dinamo penultimele 2 fiind preferatele mele la sfarsitul anilor 90.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Da si cînd oi sa ti duşi Bugulie la futut, ân nou cartiier riezidentiial di lux, ridicat ân locu undi batiau jandarmi suportieri lu Dinamo ? Hăh...ia zi...atunşea kum o sa fii ?

;)

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Da si cînd oi sa ti duşi Bugulie la futut, ân nou cartiier riezidentiial di lux, ridicat ân locu undi batiau jandarmi suportieri lu Dinamo ? Hăh...ia zi...atunşea kum o sa fii ?

;)

Si daca se face sexshop :)
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Colegilor, îmi spune cineva unde este topicul lu' nenea ăla cu masajul. Ăla bun rău de tot (la meserie) la care a fost Annona și nimenieu.

Postat

Flacaii A fost cuminti?

Intram in luna lu' cadoaiele :) vine mos Cracila la voi anul ista?

Îmi cer scuze, dar am și eu o întrebare. De ce te prostești în halul ăsta? Să știi că nu ai niciun haz. La mulți ani!

• Like 2
Postat

Neata! Vreau si eu sa fiu in trend :) si mie mi se pare amuzant sa scriu asa, ca nu gasesti tu hazul, e problema ta. Mie imi place sa ma amuz din orice prostie, seriozitatea o las pt altii ;)

La multi ani si tie!

Pe unii ii prinde "trenul" pe altii nu. O zi faina sa ai.

Postat

Ce kkt este cu trolli ăștia (clone) sau ce pula mea or mai fi se intra pe profilul meu și îmi dau câte o steluță!?

Așa stres sunt, de le ocup timpul oamenilor ăștia cu activitatea asta!?

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...