Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Around!
  • Oras:Around!

Iaca ceva interesant!

Tâlhăriţi în timp ce visau partide de sex cu o prostituată. Trei tineri au fost arestaţi pentru că furau banii „clienţilor”

http://adevarul.ro/locale/constanta/talhariti-timp-visau-partide-sex-prostituata-trei-tineri-fost-arestati-furau-banii-clientilor-1_5a2f73395ab6550cb81b9bd8/index.html

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:ex ravanelli

Iaca ceva interesant!

Tâlhăriţi în timp ce visau partide de sex cu o prostituată. Trei tineri au fost arestaţi pentru că furau banii „clienţilor”

http://adevarul.ro/locale/constanta/talhariti-timp-visau-partide-sex-prostituata-trei-tineri-fost-arestati-furau-banii-clientilor-1_5a2f73395ab6550cb81b9bd8/index.html

Cine credeti ca erau la blat, sa dea in cap ...minusarii. Au terminat ajutorul de somaj !

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin
  • Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin

Iaca ceva interesant!

Adica voba aia: si nefutut si cu banii luati!!  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Adica voba aia: si nefutut si cu banii luati!!  :laugh2  :laugh2

Exact cum patesc si minusarii. Dau banii la pisic, nu au ce fute ..doar cate o laba (atunci cand li se mai scoala) si de la baietii de pe forum pe care i-au minusat ...celebrul 4M (Mult Mai Multa  Muie)

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:doncta banat de asasyn
  • Oras:doncta banat de asasyn

Daca si Sofia cu masaj senzual are anunt azi pe publi24 treaba este clara, este perioada nefasta pentru fete, incasari slabe.

Spun asta ca Sofia nu are nevoie de publicitate, ea are clientela deja formata.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis

ÃŽți zic din prima ca postul meu nu are legătura cu pozele mele... era un subiect de discuție ce le-am avut cu niște prieteni.

... iar din a doua, ca sa o dezbrac, trebuie sa “ma facă†sa îmi doresc asta... dar dacă o văd in Moș Crăciun fie aștept sa îmi dea ceva din deseaga, fie sa ma gândesc ca nu cumva barba sa fie naturală, in cele din urma... 😂

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Majoritatea baietilor nu se duc fara sa se informeze putin inainte...plus ca se poate specifica la telefon daca ai sau nu preferinte vestimentare...

PS: la partea cu barba naturala nu ma bag sa comentez  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator guru_
Reputație: 0

Bah, lume!!!

Deci nu îmi vine sa cred!?!!?

Oamenii nu sunt sănătoși, adică chiar nu sunt, in sensul medical.

De ieri pana azi sunt vreo 100 de useri ce mi-au dat Rating o steluță la profil.

Adică pe bune, 100 de conturi create, 100 de adrese create, pentru a intra sa îmi dea rating 1 stea!? Atât timp pierdut, așa mari tulburări in realitate!?

Te rog eu, cel ce sta in spatele lor, da-mi un PM și doar scrie ca nu vrei sa mai vezi contul meu (pe mine implicit) pe forumul asta și promit eu ca nu mai calc in veci aici. Pentru binele sănătății tale mentale sunt de acord sa fac acest lucru - măcar in pragul Crăciunului.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Bah, lume!!!

De ieri pana azi sunt vreo 100 de useri ce mi-au dat Rating o steluță la profil.

Adică pe bune, 100 de conturi create, 100 de adrese create, pentru a intra sa îmi dea rating 1 stea!? Atât timp pierdut, așa mari tulburări in realitate!?

Te rog eu, cel ce sta in spatele lor, da-mi un PM și doar scrie ca nu vrei sa mai vezi contul meu (pe mine implicit) pe forumul asta și promit eu ca nu mai calc in veci aici. Pentru binele sănătății tale mentale sunt de acord sa fac acest lucru - măcar in pragul Crăciunului.

Nu esti singurul....dar mie mi se rupe de ratingul ala!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator guru_

Nu era vorba ca îmi pasa te rating... sunt doar foarte surprins de “problema” unora.

Adică, făceam caterinca și radem de una alta, însă astea sunt probleme serioase.

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

Nu era vorba ca îmi pasa te rating... sunt doar foarte surprins de “problema” unora.

Adică, făceam caterinca și radem de una alta, însă astea sunt probleme serioase.

Nu sunt asa de multi.

Este un program conceput pentru asta, cineva  a gasit un punct slab si face asta. Dintr-un singur click. Nu are nimic nimic personal cu tine. E doar o joaca a  unui  copil. 

Cred ca nu scapa nimeni. 

Am vazut ca se dau automat ori cinci stele ori o stea. Cred ca aleatoriu face si asta. Eu am suparat multi pestisori si vreo cateva zdrente in mod normal eram de-o stea, 

Si banarile tot asa au fost facute. Acum am cinci stele de la unul care mi-a banat contul. 

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Bah, lume!!!

Foarte tare! Acum am verificat si eu, dupa ce ti-am citit postul, si e aceeasi situatie si la mine!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Mi se rupe mie de stelele lui cacat! E clar ca sunt multi dezaxati pe lumea asta si pe-aici, pe forum! N-ai ce face; dai cu praf de muie si mergi mai departe! ;) Tot asa, in prag de Craciun! ;)  :laugh2  :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all

handicapat multiplu ie aista

• Like 3
Link spre comentariu

"Ezact, ezact", handicapat!  :laugh2  :laugh2

Aceeasi poveste. Cred ca e vorba de ceea ce zice Anuta, mai sus! ;)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator guru_

Nu sunt asa de multi.

Este un program conceput pentru asta, cineva a gasit un punct slab si face asta. Dintr-un singur click. Nu are nimic nimic personal cu tine. E doar o joaca a unui copil.

Cred ca nu scapa nimeni.

Am vazut ca se dau automat ori cinci stele ori o stea. Cred ca aleatoriu face si asta. Eu am suparat multi pestisori si vreo cateva zdrente in mod normal eram de-o stea,

Si banarile tot asa au fost facute. Acum am cinci stele de la unul care mi-a banat contul.

Dacă este cum zici tu, atunci este bine.

Bravo lui/lor... băieți deștepți.

M-am mai liniștit.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

Dap...aceiasi lista şila mini...da mii mior dat di 5 steluți !!!

Di aci si ântribaria mia: stelutili astea ie moi valoroase ka bulinutili di reputatiie ?

:))))))

Fetele au primit cate cinci stelute, fatah!
  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator

Dap...aceiasi lista şila mini...da mii mior dat di 5 steluți !!!

Di aci si ântribaria mia: stelutili astea ie moi valoroase ka bulinutili di reputatiie ?

:))))))

Ie valuoruase ca putzili da cinci sculati :))))
Link spre comentariu

Cer ajutor..puteti sa radeti cat vreti...dar...am uitat um sa postez videoclip- uri....n-am mai folosit hestia asta de mai bine de un an. Dupa caterinca de rigoare....astept indrumari

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...