Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Bai.... Ma doare o măsea de-mi vine sa ma dau cu capul de pereți!

Cum? :wallbash :wallbash  Asa? :wallbash Si cine te opreste? :rax2

Sanatate si virtute! :hihat

Ca avem ce manca si ce... bea! :D

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Am festelit-o......... M-a băgat pe antibiotice! Te-m-as în ea de măsea! S-au dus dracului întâlnirile cu prietenul meu JD!

doua zile jumate am suferit si eu cu o masea pana ieri cand am facut programare la dentist. A inceput durerea cu doua nopti inainte sa ma intorc acasa (drum peste 500 km ) m-am bucurat ca nu am cazut in vreo rapa cu masina noaptea cu 3 ore de somn in 48 de ore. florin salam , sorinel pustiu si guta mi-au tinut companie noaptea prin ceata la vizibilitate de 1 m

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

norocul meu este ca stomatologul meu mi-e amic! ma aseaza intins pe scaun si il intreb: bai, nu ma doare nu? si el imi spune sa stau calm! si asta fac, dar ca sa ma asigur, cu mana dreapta il apuc de coaie pe scaunelul lui, il strang un pic, si ii spun: daca ma doare pe mine te doare si pe tine! 

am vreo 2 saptamani de cand am terminat si eu antibiotic ptr o masea si tot nu am prins curajul sa o tratez! cool, jd si antibiotic n-au treaba! fiecare la locul lui in stomac! incearca si varianta pisicului, dar doar de-alea de jale!!!

:laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

doua zile jumate am suferit si eu cu o masea pana ieri cand am facut programare la dentist. A inceput durerea cu doua nopti inainte sa ma intorc acasa (drum peste 500 km ) m-am bucurat ca nu am cazut in vreo rapa cu masina noaptea cu 3 ore de somn in 48 de ore. florin salam , sorinel pustiu si guta mi-au tinut companie noaptea prin ceata la vizibilitate de 1 m

Multumeste-i durerii de masele, ca bulangii aia trei te adormeau instant dupa vreo doua zile de nesomn.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...