Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

CA sa mentin tonul contradictoriu cu tine te intreb:La nunti nu te duci?No Offence

Nu am de ce sa ma ofensez! Bineinteles ca ma duc la nunti...si nu sunt fariseu, recunoscand ca dansez de pe manele! Dar nu pot sa le ascult! Stiu ca ti se pare cam aiurea chestia...dar asta e! Am fost la o nunta unde nu am putut dansa (motive obiective)...si dupa 3 ore mi-am luat nevasta, am dat darul si am plecat acasa!

Link spre comentariu

Bineinteles ca ma duc la nunti...si nu sunt fariseu, recunoscand ca dansez de pe manele! Dar nu pot sa le ascult! Stiu ca ti se pare cam aiurea chestiaa...dar asta e! Am fost la o nunta unde nu am putut dansa (motive obiective)...si dupa 3 ore mi-am luat nevasta, am dat darul si am plecat acasa!

Nici eu nu ascult manele,chiar foarte rar (petreceri,nunti atat) in rest ascult cu totul alceva(fara rock)

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

senyoo, in 3 luni, ai aproape atatea postari cat am facut eu intr-un an jumate

mai calmeaza-te nene ca nu primesti nici un premiu daca faci multe postari  :pope  :pope

Link spre comentariu

Ce nu nu gabitule ca ne pregatim de nunta,ai uitat?Eu asa imi aduc aminte de unul din Topice :snap :snap

Hai nu o mai arde cu parul in ochi si incearca sa nu mai creezi stari tensionate pe aici. Daca vrei sa trollezi ai pe DG-ul celalat o groaza de colegi si puteti sa va contrati, injurati , sa puneti numai clipuri la rand, pe scurt sa faceti ce vrea pulicica noastra. Aici eu te rog sa glumesti in asa fel incat sa nu deranjezi, sa postezi in asa fel incat sa ne simtim toti bine  si in special sa nu mai faci spamuri cu clipuri postate, doar  asa ca sa mai facem o postare . Ai topic de clipuri si acolo poti pune clipuri incontinuu pana maine dimineata. Aici doar vorbim , glumim si incercam sa ne simtim bine . 

Link spre comentariu

Gabi..nu m-am suparat pe ursulet! El avea dreptate in intrebarea lui! Dar repet...daca mai baga manele pe sectiunea Constanta...sa mor eu de nu-l las fara coada!  :laugh2

Ai uitat ca ma pacalit vulpea sa imi pierd coada?

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...