senya_g Reputație: -516 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Stai tu ce stiai...Nu puteai sa ne urezi una linistita? O facem si zbuciumata daca e nevoie :laugh2 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Sunteti pe drumul cel bun. 2 Link spre comentariu
bos de bos Reputație: 273 Postat Martie 4, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Partajează Postat Martie 4, 2014 Cate puncte am de dat ca S.C? ca pisicu nu a updatat regulamentul Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 CA sa mentin tonul contradictoriu cu tine te intreb:La nunti nu te duci?No Offence Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Cate puncte am de dat ca S.C? ca pisicu nu a updatat regulamentul Da si tu pana nu mai ai . Era pe undeva postat dar nu imi mai aduc aminte. Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 :rax2 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Pai a cui e nunta? Gabriel ce-ai facut?Zi, pe cine ai ales? ) Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Da si tu pana nu mai ai . Era pe undeva postat dar nu imi mai aduc aminte.Ce nu nu gabitule ca ne pregatim de nunta,ai uitat?Eu asa imi aduc aminte de unul din Topice :snap Link spre comentariu
bos de bos Reputație: 273 Postat Martie 4, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Partajează Postat Martie 4, 2014 si eu stiam ca este un tread, dar nu mai stiu unde este Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 CA sa mentin tonul contradictoriu cu tine te intreb:La nunti nu te duci?No OffenceNu am de ce sa ma ofensez! Bineinteles ca ma duc la nunti...si nu sunt fariseu, recunoscand ca dansez de pe manele! Dar nu pot sa le ascult! Stiu ca ti se pare cam aiurea chestia...dar asta e! Am fost la o nunta unde nu am putut dansa (motive obiective)...si dupa 3 ore mi-am luat nevasta, am dat darul si am plecat acasa! Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 La nunta vreau sa fiu Domnisor de Onoare :D Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9658 Postat Martie 4, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Martie 4, 2014 Cocacolaaa te pupa fratele ) Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Pai a cui e nunta? Gabriel ce-ai facut?Zi, pe cine ai ales? ) Inca n-am comis-o Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Bineinteles ca ma duc la nunti...si nu sunt fariseu, recunoscand ca dansez de pe manele! Dar nu pot sa le ascult! Stiu ca ti se pare cam aiurea chestiaa...dar asta e! Am fost la o nunta unde nu am putut dansa (motive obiective)...si dupa 3 ore mi-am luat nevasta, am dat darul si am plecat acasa!Nici eu nu ascult manele,chiar foarte rar (petreceri,nunti atat) in rest ascult cu totul alceva(fara rock) Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Vezi Senya nu era nevoie de manele, pardon, muzica de nunti. ) Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9658 Postat Martie 4, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Martie 4, 2014 senya, o da pe maria tanase non stop Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Gabi..nu m-am suparat pe ursulet! El avea dreptate in intrebarea lui! Dar repet...daca mai baga manele pe sectiunea Constanta...sa mor eu de nu-l las fara coada! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9658 Postat Martie 4, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Martie 4, 2014 gabreleeee, eu sunt singurul "star" facut de tine pe aici 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9658 Postat Martie 4, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Martie 4, 2014 senyoo, in 3 luni, ai aproape atatea postari cat am facut eu intr-un an jumatemai calmeaza-te nene ca nu primesti nici un premiu daca faci multe postari Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Ce nu nu gabitule ca ne pregatim de nunta,ai uitat?Eu asa imi aduc aminte de unul din Topice :snap Hai nu o mai arde cu parul in ochi si incearca sa nu mai creezi stari tensionate pe aici. Daca vrei sa trollezi ai pe DG-ul celalat o groaza de colegi si puteti sa va contrati, injurati , sa puneti numai clipuri la rand, pe scurt sa faceti ce vrea pulicica noastra. Aici eu te rog sa glumesti in asa fel incat sa nu deranjezi, sa postezi in asa fel incat sa ne simtim toti bine si in special sa nu mai faci spamuri cu clipuri postate, doar asa ca sa mai facem o postare . Ai topic de clipuri si acolo poti pune clipuri incontinuu pana maine dimineata. Aici doar vorbim , glumim si incercam sa ne simtim bine . Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 gabreleeee, eu sunt singurul "star" facut de tine pe aici Star da. Esti singurul. Nici pe mine nu m-am facut. Dar mai e si Sorinu cred ca futac fruntas Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Gabi..nu m-am suparat pe ursulet! El avea dreptate in intrebarea lui! Dar repet...daca mai baga manele pe sectiunea Constanta...sa mor eu de nu-l las fara coada! Ai uitat ca ma pacalit vulpea sa imi pierd coada? Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 Vezi Senya nu era nevoie de manele, pardon, muzica de nunti. )DE fapt a fost o sagetica trimisa la intamplare...,dar mai bine ca nu sa prins nimeni ca abia am scapat neurecheat Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 WTF !!! Vecinu` e popa Ptiu drace, habar nu aveam. Daca nu ma uit la neptun la emisiunile cu popi Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 4, 2014 DE fapt a fost o sagetica trimisa la intamplare...,dar mai bine ca nu sa prins nimeni ca abia am scapat neurecheat Iarta-l Doamne ca nu stie ce face! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate