Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

Postat

Eu am sarit acolo pentru patrick ca el la luat primul la misto,apoi T.Dar u vezi doar ce vrei si ce iti comvine

Dragutule Patrick a spus ceva si la un moment dat s-a retras, tu ai continuat exact cum ai facut si aici. Daca vrei sa-ti fac demonstratia se poate.

• Oras:Constanta
Postat

Dragutule Patrick a spus ceva si la un moment dat s-a retras, tu ai continuat exact cum ai facut si aici. Daca vrei sa-ti fac demonstratia se poate.

Am continuat ca  a sarit la mine

Postat

Noi astia mai vechi ar trebui sa isi tina gura ,iar cei noi eventual sa ii faca cu ou si cu otet ...

Postat

Eu knd miam facut prima data cont si am postat ceva (recenzie sau,nu),primul care a sarit cu gura pe mine a fost Cool,si u nu ai zis nimic .Ori esti corect cu toata lumea ori cu niciunul.

Postat

Este o fraza cu un mare non-sens ! Noi astia mai vechi ?  :eek  :laugh2  :laugh2

Am scris eu gresit ma referea la cei vechi(nu si la mine)

• Oras:pe val
Postat

Noi astia mai vechi ar trebui sa isi tina gura ,iar cei noi eventual sa ii faca cu ou si cu otet ...

Astia noi trebuiesc ajutati sa se integreze,incerci,vezi ca are potential si poate ajuta comunitatea,insisti in a-l indruma pe drumul cel bun ;) nu se poate,asta e,ignor si pleaca singur.

Fa-ti o laba cum ti-am spus si ai sa fii ca nou =))

Postat

Am scris eu gresit ma referea la cei vechi(nu si la mine)

Fraza ar fi trebuit sa sune voi astia mai vechi ar trebui sa va tineti gura ......

Dar ar trebui sa te combat si aici. Din contra noi cei vechi avem experienta necesara dibuirii pestisorilor care pot patrunde pe site si nu unul tanar care habar nu are modul lor de actiune . Drept dovada ai gonit un user nou care nu are nici o vina decat cea ca a vrut si el sa fie activ aici.

Postat

Eu knd miam facut prima data cont si am postat ceva (recenzie sau,nu),primul care a sarit cu gura pe mine a fost Cool,si u nu ai zis nimic .Ori esti corect cu toata lumea ori cu niciunul.

Daca Cool a sarit cu gura este clar ca ceea ce ai postat tu nu este recenzie. Daca vrei ma apuc de sapaturi si iti demosntrez negru pe alb. Te bagi ? :D

P.S. Si daca am tacut e clar ca ceea ce a spus Cool era pertinent .

Postat

Daca Cool a sarit cu gura este clar ca ceea ce ai postat tu nu este recenzie. Daca vrei ma apuc de sapaturi si iti demosntrez negru pe alb. Te bagi ? :D

P.S. Si daca am tacut e clar ca ceea ce a spus Cool era pertinent .

Si eu daca ziceam ceva la unu nou ,imi si sareai in cap.Fa cate sa paturi vrei

Postat

Eu nu mai mai speriat cand miam facut contul incat sa ma duc draqqqqqqqqqqqqq,si vati luat si de mine,dar am trecut peste,si stai linistit G. ca nu mai postez nimic Off-Topic

Postat

Sa stii ca m-am speriat rau de schimbarea de status de pe mess :D . Pe bune incepi de devi un troll in adevaratul sens al cuvantului. Iti urez spor. Nu mai incerc sa iti arat greselile ca n-are rost. Dar te anunt ca voi posta mereu cand o sa constat ca te-ai luat de membrii noi de pe forum.

Postat

Si eu daca ziceam ceva la unu nou ,imi si sareai in cap.Fa cate sa paturi vrei

Senya,de spus poate spune oricine orice la oricine,problema este modul in care i-o spui ;)

Postat

Sa stii ca m-am speriat rau de schimbarea de status de pe mess :D . Pe bune incepi de devi un troll in adevaratul sens al cuvantului. Iti urez spor. Nu mai incerc sa iti arat greselile ca n-are rost. Dar te anunt ca voi posta mereu cand o sa constat ca te-ai luat de membrii noi de pe forum.

Doar atat iti mai zic Fii Corect cu Toata Lumea

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

"Haidi"Senya,relazeaza-te! :D

Edit: :D

Ps: Senya, mai inchide "bre" gura...ca nu e frumos sa stai cu ea cascata toata ziua. :D 

Postat

"Haidi"Senya,relazeaza-te! :D

Edit: :D

Ps: Senya, mai inchide "bre" gura...ca nu e frumos sa stai cu ea cascata toata ziua. :D

Incerc Amelico,dar e greu.Gabitule sper sati explice cineva reactiile mele de azi ,ca sincer iti spun ca eu nu mai sunt in stare

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Valeeu cata suparare

Postat

Let me tell you now

Everybody's talking about, revolution
Evolution, masturbation, flagellation
Regulation, integrations, meditations
United Nations, congratulations

All we are saying is give peace a chance

Postat

Ca tot se vorbeste de ei pe toate canalele tv .. :D :D

post-38782-0-65028800-1394132457_thumb.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...