Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Sper ca unul din colegi sa poata face toate lauririle in numele meu.Va multumesc Anticipat.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ce-am facut? :))

Postat

eu si iarna sunt pe val  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Farmacistule,nu sari iar la gatul meu,stiu ca este forumul tau :),Senya,sezi bland te rog,te salut Patrick! :)

Vreau doar sa il intreb ceva pe Gabriellè,stiu ca imi va raspunde,si apoi o sa ies imediat.

Gabriellè,userul Jerry's Pizza nu e acel 'actor' batranel,cu perciuni stufosi si albi,care era activ azi de zi pe Forum,acum o luna si ceva?

Eram doat curios si vroiam sa aflu si parerea ta,tu fiind un membru mai 'vechi'.Ms!

• Oras:pe val
  • Oras:pe val
Postat

Farmacistule,nu sari iar la gatul meu,stiu ca este forumul tau :),Senya,sezi bland te rog,te salut Patrick! :)

Vreau doar sa il intreb ceva pe Gabriellè,stiu ca imi va raspunde,si apoi o sa ies imediat.

Gabriellè,userul Jerry's Pizza nu e acel 'actor' batranel,cu perciuni stufosi si albi,care era activ azi de zi pe Forum,acum o luna si ceva?

Eram doat curios si vroiam sa aflu si parerea ta,tu fiind un membru mai 'vechi'.Ms!

Care ma,fute-te-ar cainii?!? =))

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Bai... Neata!... Buna?... Aproape!... Dupa cateva pagini de cearta am remarcat ca Senya si-a revenit cat de cat. Mai vreau sa vad cum va pupati si sunt, pe deplin, multumit.

Postat

Salutare di ce... Sa fii cuminte! :D

Postat

Buna neața lubric si constanta :)))

Postat

:hihat

Se arata a fi o zi frumoasa...

Postat

talibane si daca nu poate nu poate nu poate asta e o sa incerc sa o contactez telefonic si patrick82 nu e neaparat sa-mi cumpar telefon am cartela de telefon public dar poate in momentul respectiv pentru mine era mai convenabil sa discut messenger in momentul de fata nu am zis ca nu pot sa sun acum dar nu cred frumos sa iei la misto userii noi doar ca esti mai vechi aici sper ca nu am deranjat pe nimeni dar imi place sa fiu direct si sa nu o lalai inca o data scuze daca am deranjat pe cineva.

Pe mine nu m-ai deranjat doar ca mi s-a parut neprofesional si copilaresc din partea ta sa ceri id-ul de yahoo. Nu te necaji acum, ti-am raspuns si eu in "nuanta" intrebarii tale.

ps: Nu fi hain! :D

Uite... intra aici http://nimfomane.com/forum/topic/20874-vizita/page-2             si citeste postarea #37.

Postat

Bre my friend habar nu am despre ce you talking about :D . Daca vrei raspuns sincer fi mai explicit. 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...