Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Explica-mi in cuvinte :)

Adica Amelia numara oitele cu ursuletul in brate. (nu cred ca-i senya) :)))

• Oras:pe val
  • Oras:pe val
Postat

Citisem Coitele in graba :)) scuze!

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Neata Romania, neata Bucures.... aaa Constanta!

Drum bun, Epurico! Da-mi un PM cu ora la care ajungi ca sa pregatesc fanfara si comitetul de primire. ;)

La multi ani (ca nu-i pe bani)! :P

Postat

Fii sigur ca nu sunt eu.

Postat

fratele mai mic e plecat. a ramas fratele mai mare care e un pic mai serios si nu face 1 milion de postari fara rost, face si el cateva zeci :) sper sa prinzi ideea si sa nu te superi, iti spun prieteneste :) treaba ta ce faci dar eu nu ma lupt pentru postari, puncte de reputatie, grade, sau alte cele. Eu sunt aici doar pentru cativa prieteni si atat. Recenzii nu veti mai vedea, oricum nu mai e nevoie, va fi can can peste can can  :slap2

PS: senya, treaba cu ursuletul e deja cam plictisitoare, sincer, deja ai inceput sa idolatrizezi ursii. Si eu faceam un pic de caterinca cu pestisorul dar pentru ca are o mica legatura cu specialitatea site-ului, dar nu o duceam la extreme asa cum faci tu. Cred ca deja o dai pe desene animate si iti spun sincer ca lumea se plictiseste, trust me, am primit ceva mesaje pe pm care nu prea ti-ar place cum suna. 

La inceputuri chiar erai simpatic, si esti si acum, dar incet incet o dai in penibil.

Inca odata, nu o lua in nume de rau dar pe mine unul ma stresezi cu atatia ursi si miere, lapte etc.

Lasa ca nu va mai stresez Deloc.Alte persoane vad cu nu mai streseaza...Promit asta

PS:Nu va intereaseaza ca zice lumea,ca lumea din ziua de azi e foarte rea ...mai multe nu spun k iar va urcati in capul meu...

Postat

Pisic te rog sa stergi Toate Pozele Mele cu Ursi,si sterge si toate pozele care Nu au Legatura cu Forumul.Ca sa nu mai fie nici un motiv de cearta/reprosuri/acuzatii/etc.

Multumesc Anticipat.

Postat

Ai cuvantul meu Senya, esti super simpatic, fara nici un fel de ipocrizie iti zic.

Nu mai incerca sa cauti metode de razbunare.

Postat

Ai cuvantul meu Senya, esti super simpatic, fara nici un fel de ipocrizie iti zic.

Nu mai incerca sa cauti metode de razbunare.

Nu caut bre,vreau sa le evit.In special certurile...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...