Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:pe val
Postat

Intrebarea este daca a atentat la nurii asistentei ce-i face injectiile !

Exact aici bateam si eu =)) mai ales ca la si ars de 90 ron echivalentul a doua mui la padure =))

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Patri, te tine sa-mi sari la gat? :D

Cool, nu-s constantean dar, sufletul meu e.

McDrive-ul e la 2 pasi de "locatia" mea. =))

• Oras:Constanta
Postat

McDrive-ul e la 2 pasi de "locatia" mea. =))

Acum iti inteleg patratele de pe abdomen. :))

Postat

Deci ti-e frica! ha ha ha

Postat

Am o vaga banuiala ca Amada ma inseala :( daca se adevereste,Pisicuts,te rog frumos sa-mi stergi contul.

Postat

prietenii stiu de ce. ;) :laugh2

Bergenbier

Alea nu-s patratele sunt bule de bere. :wink2

Postat

Bergenbier

Ti-as recomanda Ursus dar mi-e sa n-o dai si tu in mormait ca Senya =))

Postat

Bergenbier

Am si eu d-alea. :laugh2

Nu stiu manca-ti-as,dar sunt negru :(

Maaaama, apeleaza cu incredere la scarbosenia de Ernest, te lamureste el. :laugh2

Postat

Musai sa ma retrag... O zi faina! :hihat

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

ms frate ca ma intrebi de sanatate  sunt mai bine si felicitari pentru castigul acumulat.Pe mine m-a scos basel  aseara .Astazi ma c-am durut bucile de la injectii si noroc cu un prieten care a venit de dimineata pe la mine eu chiar citeam pe aicea de ciorba de burta am dat o fuga pana la popas la valu traian padure am manca ciorba si am imbalotat si 4 mici ce bun au fost ,si daca tot am iesit din casa ii spun sa mergem sa dam o tura pana la basarabi am dat si o muie acolo ,sunt 2 fete noi la iesire din padure pe parte stg catre ciocarlia ,nu ia placut gustul de sloboz ca avea gust de medicament rad si acuma cum se stramba muista si asa cu 50 ron si mancacat si descarcat investitie buna ,combustibil de la tovaras ca am fost cu masina lui ca nu eram in stare sa stau in sezut mai intro parte asa, restul toate bune intru la somn

• Like 2

Postat

Exact aici bateam si eu =)) mai ales ca la si ars de 90 ron echivalentul a doua mui la padure =))

ms frate ca ma intrebi de sanatate sunt mai bine si felicitari pentru castigul acumulat.Pe mine m-a scos basel aseara .Astazi ma c-am durut bucile de la injectii si noroc cu un prieten care a venit de dimineata pe la mine eu chiar citeam pe aicea de ciorba de burta am dat o fuga pana la popas la valu traian padure am manca ciorba si am imbalotat si 4 mici ce bun au fost ,si daca tot am iesit din casa ii spun sa mergem sa dam o tura pana la basarabi am dat si o muie acolo ,sunt 2 fete noi la iesire din padure pe parte stg catre ciocarlia ,nu ia placut gustul de sloboz ca avea gust de medicament rad si acuma cum se stramba muista si asa cu 50 ron si mancacat si descarcat investitie buna ,combustibil de la tovaras ca am fost cu masina lui ca nu eram in stare sa stau in sezut mai intro parte asa, restul toate bune intru la somn

Exact ce spuneam =))

Sanatate maxima,Londonezule :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...