lorena96 Reputație: 130 Postat Februarie 14, 2022 Postat Februarie 14, 2022 7 minutes ago, barosanu1 said: Curvele au inceput sa aiba tupeu boss. Culmea e ca unii le tin si partea. Inseamna ca vorbesc curvele si nu pestii, pestii te pupa in fund scriind pe forum , se asigura ca nu supara pe nimeni, dar daca curva este la control face ce vrea, daca pierde unii clienti are grija sa piarda doar categoria de clienti de care nu are nevoie, de foame te asigur ca nu o sa moara
uritescu Reputație: 1896 Postat Februarie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Februarie 14, 2022 16 minutes ago, lorena96 said: Inseamna ca vorbesc curvele si nu pestii, pestii te pupa in fund scriind pe forum , se asigura ca nu supara pe nimeni, dar daca curva este la control face ce vrea, daca pierde unii clienti are grija sa piarda doar categoria de clienti de care nu are nevoie, de foame te asigur ca nu o sa moara Într-un final, tu îi reprezinți interesele "creolei"? Adică, pt o programare cu tine vorbim? Și tot tu măsori și pula, ca să stabilești tariful? 2
lorena96 Reputație: 130 Postat Februarie 14, 2022 Postat Februarie 14, 2022 Just now, uritescu said: Într-un final, tu îi reprezinți interesele "creolei"? Adică, pt o programare cu tine vorbim? Și tot tu măsori și pula, ca să stabilești tariful? Nu o cunosc, am raspuns aici pentru ca am vazut labarii comentatori, pt o programare cu mine vorbesti cu mine, nu sunt secratara pentru altele.
uritescu Reputație: 1896 Postat Februarie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Februarie 14, 2022 14 minutes ago, lorena96 said: Nu o cunosc, am raspuns aici pentru ca am vazut labarii comentatori, pt o programare cu mine vorbesti cu mine, nu sunt secratara pentru altele. O programare cu tine...🤣🤣🤣
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 14, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 14, 2022 1 oră în urmă, barosanu1 a spus: Curvele au inceput sa aiba tupeu boss. Culmea e ca unii le tin si partea. De acord boss….lorena care tot acrie pe aici e fata sau guvide? Stie careva?
shadow17 Reputație: 454 Postat Februarie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2022 2 hours ago, lorena96 said: La cat de hotarat esti am impresia ca vorbesti din experienta, ce pot sa zic daca tie iti plac marimi mari baga iti recomand doar sa nu te zgarcesti la lubrifiant Linisteste-te, eu am ales in viata sa imbratisez o alta meserie, nu din cauza mea bate vantul la tine in frigider, nu te concurez pe nici un plan, vezi ca sunt reduceri de Valentine`s la lubrifiante, grabeste-te sa nu ti-o ia altele inainte. Imi cer scuze daca te-am necajit cu ceva, iti doresc sa ai grija de corpul tau si sa te respecti toata viata asa cum stii tu 2
malahul Reputație: -28 Postat Februarie 14, 2022 Postat Februarie 14, 2022 Nu mai dați bani curvelor peștite! Futeti târfe pe gratis ca niște bărbați adevărați. Țigăncile astea să se ducă la muncă că oricum au brânza la pizde și zeci de boli venerice. 1
adi2712 Reputație: 226 Postat Februarie 14, 2022 Oras:CASABLANCA Oras:CASABLANCA Postat Februarie 14, 2022 Acum 5 ore, laury a spus: Dupa ce ca ai inceput prost, ne jignesti pe aici aiurea? Tu ai de pierdut, nu noi! Revizuieste-ti comportamentul si atitudinea! Nu mișcă in front ea 🤭😉 este el ( se simte frustrarea "sogorului" ) 1
Motanu1234 Reputație: 6 Postat Februarie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Februarie 14, 2022 Sa șmecherit 😜Acum cere 150 La finalizare. Cand a apărut pe piața cerea 100🙄
Vizitator hunterxxl Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2022 Postat Februarie 14, 2022 5 hours ago, barosanu1 said: Curvele au inceput sa aiba tupeu boss. Culmea e ca unii le tin si partea. Mai curva ieftină ca tine nu există,aaaa stai că tu ești gratis
barosanu1 Reputație: 537 Postat Februarie 14, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 14, 2022 Acum 9 minute, hunterxxl a spus: Mai curva ieftină ca tine nu există,aaaa stai că tu ești gratis Exista ma-ta care ma plateste ea sa-i rup curu' 😁
Vizitator hunterxxl Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2022 Postat Februarie 14, 2022 Just now, barosanu1 said: Exista ma-ta care ma plateste ea sa-i rup curu' 😁 Aceleași texte repetitive de babuin eșuat;îți stă bine in genunchi și capră,obișnuiește te că asta este și va fi starea ta naturală sărăcie pe barosaneala
stephanos27 Reputație: 248 Postat Februarie 18, 2022 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Februarie 18, 2022 A dispărut iar ? 🤦♂️🤷♂️
stephanos27 Reputație: 248 Postat Iulie 24, 2022 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Iulie 24, 2022 Privat ? 😬🤷♂️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum