Sari la conținut

Giulia 0730034826

catarga

Postări Recomandate

• Oras:Top Secret
Postat
La 03.02.2025 la 18:38, andrei1980 a spus:

Mai bun că Oana. Stai cu pula la ea în gât cat vrei. Oana nu te lasă să o ții de cap și nici face-fuck nu știu dacă acceptă 

Oana  a piedut mult pe chestia asta ,ca nici la finalizare nu ma lasa sa o tin de cap , si de asta i-am zis pass ! a mai pus si cateva kg in plus pe ea in fine nu conteaza asta ca eu oricum mergeam pt oral dar ca face cu dinti face repede, desi i-am spus sa faca mai lent tot degeaba , saptamana trecuta a fost ultima vizita , eu nu ma mai duc in veci la ea , de asta caut una buna !

• Minus 3
  • Oras:craiova
Postat
8 hours ago, AripaNoptii said:

Oana  a piedut mult pe chestia asta ,ca nici la finalizare nu ma lasa sa o tin de cap , si de asta i-am zis pass ! a mai pus si cateva kg in plus pe ea in fine nu conteaza asta ca eu oricum mergeam pt oral dar ca face cu dinti face repede, desi i-am spus sa faca mai lent tot degeaba , saptamana trecuta a fost ultima vizita , eu nu ma mai duc in veci la ea , de asta caut una buna !

De acord, face oralul cu dinții destul de mult...eu plec de la ea cu capul p rosu :)) dar se simte și bine ce sa zic ...vreau sa merg și eu la fata asta giulia dar nu răspunde la mesaje ...a răspuns o data și după nu a mai răspuns...ar mai fi carima care e ok dar voiam sa încerc și la giulia sa vad ce știe sa facă...sper sa ma primească și pe mine o data :D

• Oras:slatina
Postat
Acum 8 ore, AripaNoptii a spus:

Du-te la Giulia și la Evelina. Nu o sa regreti

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat
18 minutes ago, andrei1980 said:

Corect!

Ambele fac un oral de senzație!

Postat
2 hours ago, andrei1980 said:

Salut ! Care e Evelina ? Nici pe ea nu o stiu si Giulia nu raspunde...

Postat
Acum 1 oră, cristi088 a spus:

Salut ! Care e Evelina ? Nici pe ea nu o stiu si Giulia nu raspunde...

Vezi care aici topic. Pe Craiova. E cam schiloadă, eu nu am futut-o. Da i-am dat in gura la greu. Duce bine de tot în gura. In orice poziție.  Și te termini unde vrei. In gura, pe fata. E profesoara de muie

Postat
Acum 1 oră, andrei1980 a spus:

Vezi care aici topic. Pe Craiova. E cam schiloadă, eu nu am futut-o. Da i-am dat in gura la greu. Duce bine de tot în gura. In orice poziție.  Și te termini unde vrei. In gura, pe fata. E profesoara de muie

Și că tot suntem pe topul Giuliei, sa venim cu o completare. Și Giulia la fel, nota 10 la supt pula. Cu mențiunea că Giulia este mai buna la corp. Merge și fututa. 

Postat
Acum 8 ore, andrei1980 a spus:

cu siguranta , mai ales daca il face lent si adanc ,si la final cand ma termin sa ma lase sa o tin de cap doar cand ma termin , ai linku catre evelina ?

• Minus 3
Postat
1 oră în urmă, AripaNoptii a spus:

cu siguranta , mai ales daca il face lent si adanc ,si la final cand ma termin sa ma lase sa o tin de cap doar cand ma termin , ai linku catre evelina ?

• Membru Premium
Postat
5 hours ago, andrei1980 said:

Treceți pe topicul Evelinei sau pe DG.

Ăsta este topicul Giuliei,nu topic de informare și schimb de opinii!

• Like 1
Postat

Salutare ! In sfarsit am ajuns si eu la Giulia, e greu sa ajungi la ea din ce am vazut pentru ca nu prea primeste persoane noi si inteleg asta dar am avut noroc si m-a primit intr-un final. 
Nu ma prea pricep la cuvinte dar pot sa spun ca a fost una din cele mai bune partide de sex pe care le-am facut vreodata.
M-a primit foarte frumos,m-a invitat la dus dar facusem acasa inainte sa plec la ea, ne-am facut comozi, am schimbat 2 3 vorbe si a inceput "scandalul". ON foarte foarte bine executat cu deep cu saliva cu tot ce vrei, din pat, din picioare, foarte bine executat. cred ca cel mai bun oral de pana acum in cazul meu. Apoi am trecut si putein la normal pe la spate unde m-a intrebat daca vreau cu picioarele apropiate sau departate, am dat ce am dat dupa a venit LOT unde m-a futut bine rau de tot, cel mai bun LOT de pana acum :D dupa am venit eu peste ea unde am vazut-o cum isi luat tata in gura in timp ce pompam :D apoi a trecut la oral din nou si cim cu swallow cu tot ce trebuie... dus si apoi am plecat. sper sa ma mai primeasca:D 
nota 10 si clar de revenit ! mersi inca o data pentru ca m-ai primit :*:*:*

• Like 4
Postat
Acum 13 ore, cristi088 a spus:

Salutare ! In sfarsit am ajuns si eu la Giulia, e greu sa ajungi la ea din ce am vazut pentru ca nu prea primeste persoane noi si inteleg asta dar am avut noroc si m-a primit intr-un final. 
Nu ma prea pricep la cuvinte dar pot sa spun ca a fost una din cele mai bune partide de sex pe care le-am facut vreodata.
M-a primit foarte frumos,m-a invitat la dus dar facusem acasa inainte sa plec la ea, ne-am facut comozi, am schimbat 2 3 vorbe si a inceput "scandalul". ON foarte foarte bine executat cu deep cu saliva cu tot ce vrei, din pat, din picioare, foarte bine executat. cred ca cel mai bun oral de pana acum in cazul meu. Apoi am trecut si putein la normal pe la spate unde m-a intrebat daca vreau cu picioarele apropiate sau departate, am dat ce am dat dupa a venit LOT unde m-a futut bine rau de tot, cel mai bun LOT de pana acum :D dupa am venit eu peste ea unde am vazut-o cum isi luat tata in gura in timp ce pompam :D apoi a trecut la oral din nou si cim cu swallow cu tot ce trebuie... dus si apoi am plecat. sper sa ma mai primeasca:D 
nota 10 si clar de revenit ! mersi inca o data pentru ca m-ai primit :*:*:*

cat o fost halatul ?

• Minus 3
Postat
Acum 56 minute, AripaNoptii a spus:

cat o fost halatul ?

... Întrebare de fomist...

Postat
Acum 10 minute, Danielad a spus:

... Întrebare de fomist...

vorbeste ba frumos ca tu esti la ma-ta acasa aici

• Minus 3

Postat
On 2/19/2025 at 12:23 AM, AripaNoptii said:

cat o fost halatul ?

200, 150 o fin + 50 extra swallow ... calitate-pret foarte ok dupa parerea mea. chiar face treaba buna rau fata asta, abia astept sa ma mai duc la ea. nu mai aveam energie nici sa fac dush la cat m-a forjat, am plecat cu picioarele tremurand :)) am fost lesinat toata ziua :))

• Like 3
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...