Sari la conținut

Giulia 0730034826

catarga

Postări Recomandate

Reputație: 161
  • Oras:x
Acum 15 minute, papura voda a spus:

Păi nu mai bine așteptai întâlnirea decât să bați câmpii fără niciun fel de grație?

Când scrii bine,scrii,când nu,nu! 

Chiar daca te superi îți spun in fața că ești un fățarnic , adică pe toane , nici măcar pe interese , ciufut iarasi te-ar caracteriza perfect !!!!!

Tii neapărat să mă critici pentru acest umil comm fara miză  însă nu te-am văzut Deloc prezent  in cazul celor 6 fete vizitate și recenzate deja  până acum în Craiova , mucles , nimic , doar critici ampulea și  utile ..cui ?!??????

🤔

Link spre comentariu
Reputație: 3430
  • Oras:Slatina

Salut. Încă o zi reușită la întâlnirea cu Giulia. Cum aveam chef de oralul ei,i-am dat mesaj și având liber,am sărit in mașina și fuga la ea. Deci cu fiecare întâlnire,ea incearca sa se autodepășească și sa ducă sexul oral la arta ce nu vezi in multe filme. Adevarul ca și mie îmi place,câteodată o mai forțez și eu 🤗, dar încă nu mi-a scos ochii pana acum 😂. Cred ca pe tema asta ne completam de minune. Mulțumesc frumos Giulia pt întâlnire si sper sa ne vedem cât mai curând!! O zi frumoasa va doresc!! 🤗🤗

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
Acum 4 ore, Iulyan20 a spus:

Salut. Încă o zi reușită la întâlnirea cu Giulia. Cum aveam chef de oralul ei,i-am dat mesaj și având liber,am sărit in mașina și fuga la ea. Deci cu fiecare întâlnire,ea incearca sa se autodepășească și sa ducă sexul oral la arta ce nu vezi in multe filme. Adevarul ca și mie îmi place,câteodată o mai forțez și eu 🤗, dar încă nu mi-a scos ochii pana acum 😂. Cred ca pe tema asta ne completam de minune. Mulțumesc frumos Giulia pt întâlnire si sper sa ne vedem cât mai curând!! O zi frumoasa va doresc!! 🤗🤗

Bravooo,, iuliann20,, ești norocos că o prinzi liberă când vrei tu,eu nici la 4,5 ore distanță n-am șanse.👍😁

Link spre comentariu
Acum 18 minute, Ioncoilung22 a spus:

Bravooo,, iuliann20,, ești norocos că o prinzi liberă când vrei tu,eu nici la 4,5 ore distanță n-am șanse.👍😁

Nu reușesc nici eu sa ajung întotdeauna când doresc,fac câteodată doua sau trei programări pana reușesc sa ajung,dar nu am încurcat-o nicioadata,i-am scris din timp ca nu ajung,sa aibă timp sa se reorganizeze 😀😀

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Iulyan20 a spus:

Nu reușesc nici eu sa ajung întotdeauna când doresc,fac câteodată doua sau trei programări pana reușesc sa ajung,dar nu am încurcat-o nicioadata,i-am scris din timp ca nu ajung,sa aibă timp sa se reorganizeze 😀😀

Este normal și corect cum procedezi,știind că și ea la rândul ei este foarte corectă din toate punctele de vedere. 

• Like 2
Link spre comentariu

Regina oralului își merită coroana fară

doar și poate !

Salutare ,

In sfârșit astrele se aliniază și o cunoscui pe frumoasa Giulia , programare făcută cu o zi înainte și respectată de amândoi .

Giulia m-a surprins plăcut și ca aspect , zâmbetul și ochii ei frumoși m-au cucerit iremediabil , atitudinea degajata și zâmbăreață mi-a garantat că va fi o întâlnire deosebită față de ce am întâlnit până acum . La modul cel mai serios deși nu-s începător la început îmi tremura vocea de emoție fiindcă știam ce mă așteaptă 😇😇

Doamne Doamne ce poate face fata asta cu gurița ei dulce ...🫣, am mai avut favorite chiar aici în Craiova însă fără supărare le depășește pe toate.

Nu am cum sa descriu in cuvinte acest oral de vis , vine ea cu idei de poziții și spre a ne vedea în oglindă , Deep complet , atenție maximă la ouțe , scuipa pe ea , se îneacă și fară limită de timp , daca vrei numai oral cred că nu este nici un fel de problema .

Eu am dorit însă și puțin np și spre surprinderea mea se descurcă bine și aici , ne încingem bine amândoi , schimbam 3 poziții de bază și ne întoarcem la oral bineînțeles pentru cim.

Eu pe spate vine peste mine și am omis sa precizez  Nu folosește mâinile absolut deloc !!, la fel Deep , o scuipă, la un moment dat îmi vine ideea să renunț la cim chiar daca mai stricam un cauciuc și in doggy sa ne simțim bine amândoi până la capăt ...însă până mă gândesc eu mă nimicește și explodez la ea in guriță , o strânge pe toată cu grijă , îi zic că putea să o lase să curgă pe mine la care îmi spune că nu o împarte cu nimeni ...😅

Nu m-a grăbit absolut deloc , este comunicativă și are lipici , am depășit cu puțin 30 de minute , o întâlnire de vis , printre cele mai frumoase din câte am avut .

Este o comoară de fată și  mă simt norocos că am cunoscut-o , cu siguranță o să mai revin cu drag .

Te pup Giulia și îți mulțumesc pentru amabilitate 🥰😘🤗

• Like 5
Link spre comentariu
Reputație: 133
  • Oras:Severin
  • Oras:Severin
Acum 8 ore, Pullon a spus:

doar și poate !

Salutare ,

In sfârșit astrele se aliniază și o cunoscui pe frumoasa Giulia , programare făcută cu o zi înainte și respectată de amândoi .

Giulia m-a surprins plăcut și ca aspect , zâmbetul și ochii ei frumoși m-au cucerit iremediabil , atitudinea degajata și zâmbăreață mi-a garantat că va fi o întâlnire deosebită față de ce am întâlnit până acum . La modul cel mai serios deși nu-s începător la început îmi tremura vocea de emoție fiindcă știam ce mă așteaptă 😇😇

Doamne Doamne ce poate face fata asta cu gurița ei dulce ...🫣, am mai avut favorite chiar aici în Craiova însă fără supărare le depășește pe toate.

Nu am cum sa descriu in cuvinte acest oral de vis , vine ea cu idei de poziții și spre a ne vedea în oglindă , Deep complet , atenție maximă la ouțe , scuipa pe ea , se îneacă și fară limită de timp , daca vrei numai oral cred că nu este nici un fel de problema .

Eu am dorit însă și puțin np și spre surprinderea mea se descurcă bine și aici , ne încingem bine amândoi , schimbam 3 poziții de bază și ne întoarcem la oral bineînțeles pentru cim.

Eu pe spate vine peste mine și am omis sa precizez  Nu folosește mâinile absolut deloc !!, la fel Deep , o scuipă, la un moment dat îmi vine ideea să renunț la cim chiar daca mai stricam un cauciuc și in doggy sa ne simțim bine amândoi până la capăt ...însă până mă gândesc eu mă nimicește și explodez la ea in guriță , o strânge pe toată cu grijă , îi zic că putea să o lase să curgă pe mine la care îmi spune că nu o împarte cu nimeni ...😅

Nu m-a grăbit absolut deloc , este comunicativă și are lipici , am depășit cu puțin 30 de minute , o întâlnire de vis , printre cele mai frumoase din câte am avut .

Este o comoară de fată și  mă simt norocos că am cunoscut-o , cu siguranță o să mai revin cu drag .

Adică a înghițit ?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, abubes a spus:

Adică a înghițit ?

Nu am discutat despre acest serviciu, nu mă încântă absolut deloc  , a mers la baie însă replica ei cu gura plină  a făcut toți banii 😅😅😅

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 9 ore, abubes a spus:

Adică a înghițit ?

Salutare tuturor,, nu vă supărați pe mine ca întreb și eu așa pt mine.Care e diferența între a scuipa sau a înghițea ? Oricum ea o ține în gură până se culcă instrumentul. 

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Ioncoilung22 a spus:

Salutare tuturor,, nu vă supărați pe mine ca întreb și eu așa pt mine.Care e diferența între a scuipa sau a înghițea ? Oricum ea o ține în gură până se culcă instrumentul. 

Au câte unii fantezia asta sa vadă ei cum  înghite ea sămânța lor ..😅😅😅,

cunosc pe cineva care a plătit 100 extra doar pentru serviciul ăsta , ...să vadă și el cum e fantezia asta și a fost dezamăgit după fiind că chiar nu e mare scofală , durează nici o secundă , daca nu ești pe faza nici nu observi 😅😅😅,

dacă vorbim despre "jocuri" cu ea asta este alta poveste 😉😉, eu incă nu am întâlnit .

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Pullon a spus:

Au câte unii fantezia asta sa vadă ei cum  înghite ea sămânța lor ..😅😅😅,

cunosc pe cineva care a plătit 100 extra doar pentru serviciul ăsta , ...să vadă și el cum e fantezia asta și a fost dezamăgit după fiind că chiar nu e mare scofală , durează nici o secundă , daca nu ești pe faza nici nu observi 😅😅😅,

dacă vorbim despre "jocuri" cu ea asta este alta poveste 😉😉, eu incă nu am întâlnit .

Mulțumesc,, Pullon ,,Eram sigur că e o fantezie  din filmele xxx, pt care mai  plătești și ceva în plus.Dar asta e, fiecare cu gusturile și banii lui, no comment...! La câtă sămânță am aruncat pe pereți puneam tapet la doua vile..iar dacă o vindeam la o bancă de spermă era milionar. 😁😁. (vrabia mălai visează și flamandul codri). 

• Haha 1
Link spre comentariu
La 28.06.2024 la 14:07, Pullon a spus:

doar și poate !

Salutare ,

Salutare tuturor. Ieri dimineață fiind o zi mai relaxată pt mine și totodată sărbătoarea Sf Petru și Pavel, (urez pe această cale un răcoros La mulți ani tuturor celor care poarta numele... ) deschid telefonul exact la,, Ninfomane com,, fiindcă a devenit un nărav, drog obișnuință pt mine sa văd ce noutăți au mai apărut. Din păcate,, nimic nou pe front,, dar din fericire văd încă o recenzie reușită a experimentatului,, Pullon,,și ciitindui în detaliu cum a decurs acțiunea cu minunata GIULIA îmi deschide apetitul pt o noua partidă de sex cu ea. Iau legătura pe wapp, fac o programare ,pe care o aprobă la ora  15, chiar dacă eu doream mult mai devreme, dar a fost bn și atunci și totul a decurs ca și cum ar fi fost pt prima dată,fiindcă Giulia te surprinde frumos ori de câte ori o vizitezi și nu ii poți reproșa absolut nimic,e făcută numai pt sex. Nu spun cum a decurs acțiunea că ar însemna să repet aceleași lucruri și ar deveni plictisitor și enervant pt unii. Pt cei care încă n-au cunoscut-o le spun ca este formidabilă, în tot ceea ce face si are un bun simț ce rar întâlnești în ziua de azi.O comparație cu cineva anume nu există la ora actuală, și nici nu se face  fiindcă la fiecare găsești câte ceva nou, adică ce are una nu are alta și tot așa .Giulia nu este gen 90/60/90.si la 1,80 m, dar are buzele senzuale ce se mulează perfect pe,, dansa,, și labii numai bune de smotocit, iar după o partida de sex nu poți să spui decât: VENI VIDI VICI(am venit, am văzut, am învins) și cu aceasta am spus tot nu înainte de a vă ura,, ciocane tari tuturor,,

• Like 3
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Reputație: 4

Giulia este cea mai buna la oral 

Oral np 10 scuipa, o înghite toată ii place rau

Normal 10 strâmtă dar buna

Accepta 69 are o piersică numai buna de lins

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
La 06.07.2024 la 22:41, demonu a spus:

Giulia este cea mai buna la oral 

Oral np 10 scuipa, o înghite toată ii place rau

Normal 10 strâmtă dar buna

Accepta 69 are o piersică numai buna de lins

Dacă e strâmtă e foarte bună.... fără,, dar,, demonu😁👍

Link spre comentariu

Salut. Rerererererevizitat Giulia zilele acestea. I-am zis și ei,dacă ar fi mai aproape zilnic ia-ș împinge câte o vizita 😀😀. Oral din nou cum îmi place mie și stors de toate puterile,de tremurau grisinele 😀😀. O seara buna!!🤗🤗

• Like 3
Link spre comentariu
La 17.07.2024 la 21:02, Iulyan20 a spus:

Salut. Rerererererevizitat Giulia zilele acestea. I-am zis și ei,dacă ar fi mai aproape zilnic ia-ș împinge câte o vizita 😀😀. Oral din nou cum îmi place mie și stors de toate puterile,de tremurau grisinele 😀😀. O seara buna!!🤗🤗

👍👍👍😁

Link spre comentariu
La 21.07.2024 la 15:18, Ioncoilung22 a spus:

👍👍👍😁

Salutare tuturor. Ca și,, Iulyan,,azi de dimineață am rererevizitat pe Giulia. La Giulia nu ai cum să dai greș este exact ce trebuie pt o partida de sex,adică punct ochit, punct lovit mai ceva ca un lunetist. Când mi-a deschis ușa am crezut că am greșit locația fiindcă mi s-a parut mult mai frumoasă decât de obicei, si  am avut impresia pt un moment că am greșit locația. Face ea ce face și de fiecare dată te surprinde frumos prin atitudinea ei și nu numai, fapt ce îți deschide instantaneu apetitul pt o repriza de sex reușită având în meniu cam tot ce trebuie pt un bărbat sa se simtă bn.Spun doar că serviciile sale sunt ireproșabile și de necontestat,și nu mai trebuie povestit cu lux de amănunte cum a decurs acțiunea.. Urez succes și ciocane tari tuturor. 

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
La 13.05.2024 la 20:09, GiuliaQN a spus:

Pentru o perioada scurta am schimbat numărul de telefon .O perioada o sa  lucrez cu aceeasi clienti deja cunoscuti ,metoda de contact tot pe WhatsApp.Noul număr 0730034826,de joi încep.

de ce mi-ai blocat numarul, am venit doar o data acum un an

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
La 13.05.2024 г. la 20:09, GiuliaQN a spus:

întreb doar dacă accepti videoclipul. nu se mai poate vorbi cu tine

Link spre comentariu
On 7/25/2024 at 11:48 PM, Ioncoilung22 said:

Salutare tuturor. Ca și,, Iulyan,,azi de dimineață am rererevizitat pe Giulia. La Giulia nu ai cum să dai greș este exact ce trebuie pt o partida de sex,adică punct ochit, punct lovit mai ceva ca un lunetist. Când mi-a deschis ușa am crezut că am greșit locația fiindcă mi s-a parut mult mai frumoasă decât de obicei, si  am avut impresia pt un moment că am greșit locația. Face ea ce face și de fiecare dată te surprinde frumos prin atitudinea ei și nu numai, fapt ce îți deschide instantaneu apetitul pt o repriza de sex reușită având în meniu cam tot ce trebuie pt un bărbat sa se simtă bn.Spun doar că serviciile sale sunt ireproșabile și de necontestat,și nu mai trebuie povestit cu lux de amănunte cum a decurs acțiunea.. Urez succes și ciocane tari tuturor. 

Din pacate nu primeste clienti decat cu recomandări! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...