Sari la conținut

Giulia 0730034826

catarga

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Acum 22 ore, Leordeanu a spus:

Pe la Slatina nu vrea sa mai ajungă  ? Sa instalat bine in Craiova 

Slatina-Craiova e la 35min distanță, și nu îmi aduc aminte să fi fost și la Slatina.. 

Link spre comentariu
  • Oras:Slatina
Acum 22 ore, Ioncoilung22 a spus:

Slatina-Craiova e la 35min distanță, și nu îmi aduc aminte să fi fost și la Slatina.. 

A fost la Slatina ,am fost de câteva ori la ea in vizita 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Leordeanu a spus:

A fost la Slatina ,am fost de câteva ori la ea in vizita 

E OK. Scuze eu nu am știut.. Atunci nu mai trebuie nici o recomandare că știi ce poate. 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 108
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Oras:craiova
  • Disponibila
Acum 13 ore, Mihaisorin a spus:

Mai lucrează în Craiova?

Lucrează dar are probleme cu un psihopat care nu-i dă pace . Am vizitat-o eu zilele trecute 

Link spre comentariu
  • Oras:bolintin
  • Oras:bolintin

Salut! Ieri am vizitat-o pe frumoasa Giulia după o pauza de mai mult de o luna cred și surpriză... a mai slăbit și arată foarte bine deși mie îmi plăcea și înainte. Aceleași servicii de calitate atât bestialul oral dar și la normal se implică și e foarte strâmtă. Nu mai intru în detalii despre acțiune, totul este la superlativ.

• Like 3
Link spre comentariu

Cum ai luat legătura cu ea? Pe numărul din topic nu răspunde, și nici whatsapp nu are. Știi dacă lucrează cu circuit închis? Incerc de ceva timp și eu sa ajung la ea însă fără succes.

Link spre comentariu
La 01.09.2024 la 19:32, gheo00 a spus:

Salut! Ieri am vizitat-o pe frumoasa Giulia după o pauza de mai mult de o luna cred și surpriză... a mai slăbit și arată foarte bine deși mie îmi plăcea și înainte. Aceleași servicii de calitate atât bestialul oral dar și la normal se implică și e foarte strâmtă. Nu mai intru în detalii despre acțiune, totul este la superlativ.

👍👍Ireproșabilă. 

Link spre comentariu

Salut. Am fost astzi iarăși la scumpa Giulia. Același oral foarte bun,cu băgat  in gât pana nu mai putea sa respire,cu face fuck,cu de toate. O fata care te face sa trăiești fiecare clipa petrecuta in compania ei,o săptămâna ai in minte ceea ce face ea,apoi trebuie sa mergi din nou,pentru ca surprinde plăcut cu fiecare intalnire!! O zi frumoasa Giulia!!!🤗🤗🥰!!

• Like 2
Link spre comentariu

Si eu o vizitez pe Giulia de aproape 2 ani, am revenit in august in tara pt 1 luna si un pic, iar primul lucru pe care l-am facut a fost sa o revizitez , m-a rasfatat cu oralul ei care m-a facut knock -out in cateva min. Stoarce tot din tine. Ultima data am vizitat-o de 2 ori, cate 1 h,in ziua cand am plecat, cu oral, normal... Este foarte stramta,lipicioasa si nu are cum sa pleci de la ea nemultumit, este foarte lipicioasa si Ii place ce face. Giulia abia astept sa te revad.♥️

• Like 2
Link spre comentariu
23 minutes ago, gisex89 said:

Si eu o vizitez pe Giulia de aproape 2 ani, am revenit in august in tara pt 1 luna si un pic, iar primul lucru pe care l-am facut a fost sa o revizitez , m-a rasfatat cu oralul ei care m-a facut knock -out in cateva min. Stoarce tot din tine. Ultima data am vizitat-o de 2 ori, cate 1 h,in ziua cand am plecat, cu oral, normal... Este foarte stramta,lipicioasa si nu are cum sa pleci de la ea nemultumit, este foarte frumoasa si Ii place ce face. Giulia abia astept sa te revad.♥️

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 5 ore, gisex89 a spus:

Pentru ați destăinui amintirile  era necesară,o singura postare.Nu să repeți de doua ori același text.

Link spre comentariu
4 hours ago, papura voda said:

Mai greșește omul, nu asta e problema ci faptul că se scrie puțin!

Te așteptăm cu contribuții că de observatori suntem sătui!

Multumesc! La a doua postare am vrut sa editez textul si nu sa postez de 2 ori acelasi text...

Pe cei care doar comenteaza nu-i inteleg, indicat este sa se scrie mai mult despre Giulia...

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 2 ore, gisex89 a spus:

Multumesc! La a doua postare am vrut sa editez textul si nu sa postez de 2 ori acelasi text...

Pe cei care doar comenteaza nu-i inteleg, indicat este sa se scrie mai mult despre Giulia...

Eu când m-am futut cu ea,am scris in ziua când am fost.Dar tu ai scris din amintiri.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 ore, gisex89 a spus:

Fetele de top,de cea mai bună calitate au abonament pe forum Nimfomane.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 minut, Ioncoilung22 a spus:

Și la fetele bune, clienții au abonament. 

Dar eu pe Giulia nu o consider o fata de top.Doar pentru că face un sex oral pe care îl apreciați.La sex normal e slabă.Toate care sunt pe forum sunt mai bune ca ea.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 12 minute, Arisss a spus:

Dar eu pe Giulia nu o consider o fata de top.Doar pentru că face un sex oral pe care îl apreciați.La sex normal e slabă.Toate care sunt pe forum sunt mai bune ca ea.

Studenta și Carima sunt cu 10 clase peste Giulia

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 11 minute, Arisss a spus:

Studenta și Carima sunt cu 10 clase peste Giulia

Ea nu-și permite sa plătească 500 lei abonament la forum, pentru că nu are clienți.

Link spre comentariu

Vizitator
Acum 1 minut, craioveanul77 a spus:

vorbesti aiurea ,.. daca nici giulia nu are clienti  atunci cn ..

Ești naiv mai băiatule.Giulia la sex normal e cea mai slabă.Ar trebui sa ia lecții de la Studentă și de la Carima.Nu să o lăudați că îi băgați pula cel mai adînc pe gât.Mie îmi este sila și greață cu ce vă lăudați.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...